• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK:
    VYHULENY_UFO: můj život je od té doby daleko lepší a budete se divit - nikoho dalšího jsem do double ignore nemusel dávat.

    ale jako moderátor tohohle kllubu bohužel tady double ignore nemůžu uplatnit, takže bych ten klub musel jedině smazat...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: VYHULENY_UFO: Poslední příspěvek od něj je tu ze 6.1. takže se asi radujete zbytečně. :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: vzhledem k tomu, ze DI ma limit 10 kusu, tak si nejspis dva vybral na nas dvou...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ...sem si rikal, kam se podel XCHAOS a on si me ten vocas zjevne dal do DI... :]
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: tolerovat poskozovani jmena strany je lepsi reseni... a tak proti gustu zadnej disputat :)
    A tak muzes spokojene nadavat na oligarchy a ignorovat realitu, ale skonics u toho, ze Beznej Franta Volic uveri tomu, co rikali v televizi. Uvidi Dostala s rovnitkem, ze to je Pirat... rekne si ze to je debil a ze jich u Piratu asi bude vic, kdyz ho tam mezi sebou trpi.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    MAWERICK: jj, pirati vylucuju za nespravne nazory, zaroven si nie su schopni spravit poriadok v strane. Sorosove deti a agenti USA, zaroven komunisti a agenti Kremlu, zaroven si nie su schopni spravit poriadok v strane. Holt, ked ma vacsinu medii rozdelenych par oligarchov pre ktorych predstavujes problem, tak holt budes problem, s tym sa tak nejak musi pocitat.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: tak vidis ze chapete jak funguji media.. tak proc se podle toho nechovate? :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: vyloucit ho ze strany... pro opakovane poskozovani dobreho jmena. To ve stanovach mate, prokazatelne se to deje... ale holt na to nemate, jak vy slovaci rikate... gule :) Takze vymyslite alibisticke duvody, proc to "nejde".
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Ved ja netvrdim ze Prima klamala, technicky vzate to tvrdenie nie je loz, len vyuzivaju ze velka vacsina ludi sa v situacii neorientuje, a zavadza divaka. (a zjavne uspesne).

    Ako by si sa chcel Dostala "zbavit"?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: my se ale nebavime o tom, zda je ci neni funkcionar. Prima CNN v titulku napsala "Pirat Dostal", ne funkcionar piratu Dostal... nevim, cemu furt nerozumis :)
    Beznej clovek z ulice fakt nebude studovat, jestli zastava nejakou oficialni funkci ci nikoliv. Vidi debila a spoji si to s Piraty. Tecka.
    To, ze se nedokazete zbavit cloveka, co vas na verejnosti zjevne akorat poskozuje neni benefit - to je prosty fail. To jsou ty skutecne priciny propadu Piratu ve snemovnich volbach... :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKTO: toto bez prosim psat holkam sedmnactkam do veci verejnych. ja bych hlavne nechtel zit ve spolecnosti, kde budou fasiste a komuniste vystupovat na jednom podiu pred davem, ze kteryho vylejzaj sibenice a letaky s obrazky vlastizradcu.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: to je mozny, ale naprosto to nemeni nic na veci ze si evidetne porad neuvedomujete ze je uplne jedno jakou fci ma nebo nema ve strane... je clenem. neco prohlasil nebo udelal a "media to videla" :) PR a zase jenom PR... politika o nicem jinem neni a vy ji proste neumite a nechcete se ji naucit...a to vas bude stat i ty posledni zbytky relevance ktere mate... mozna se pletu a bezny obcan se nauci nadhledu a bude na to koukat stejne idelaisticky jako vy, ale myslim ze spis ne...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO, DANYSEK, MAVERICK: Dostal je clenom strany (okrem ineho preto, ze vylucit niekoho od piratov mozes iba za presne definovane veci, nie len tak ze sa predseda alebo CF rozhodne ze ides prec). Ale bol odvolany zo vsetkych funkcii co viem, z vladneho teamu (https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=578&t=59385), RT zdravotnictvo teraz vedie pavlovic, atd. Takze este raz ano, je clenom strany, ale nema ziadnu funkciu, nebol na akciu nikym vyslany, nereprezentuje stanovisko strany ani nic take. Ide tam ciste ako sukromna osoba, a v tom mu nikto zabranit nemoze. (A asi by ste ani nechceli zit v spolocnosti, kde by sa to dalo:)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: takze pirati jsou pirati jen kdyz se to hodi ( rozumej neplacaj do medii totoalni blbiny)? :D
    to to mate hezky zarizeny, ale obavam se ze takhle jednoduse to nefunguje :)

    a zastupce je... kazdej clen je zastupce :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    je smutny, ze uz ani samotni pirati se neorientuji v 1024 clenech piratsky strany.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: Dostal neni Pirat? :-) https://lide.pirati.cz/profil/2619/ ,,,,pisou Pirat Dostal... chapu, jako slovak muzes mit problem porozumet cesky... ale oni tam nic o "zastupci" nepisou a pokud vim, porad jste ho nevyloucili :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    rozumim, on neni v piratsky strane a prima cnn lze.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: dostal nie je zastupca priratov
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: plus par ministru a par namestku k tomu... par korytek pro zaslouzile piraty nakonec naslo :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAKROUSEK: no vladni strana pod rozlisovaci schopnosti verejnosti. se 4 poslanci moc kouzel neudelaji.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: To je fascinujici - vladni strany to vidi opacne - rekl mu nekdo, ze Pirati jsou vladni strana?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAWERICK: to je jasny, pan Kalousek sel do poslednich voleb s jasnym programem. znicit piratskou stranu a to se mu povedlo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam