• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: proste parta curacku, kteri po pristich volbach zamiri za stranou zelenych.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    aaa... koukam ze v sousednim auditku se propira svoboda projevu :D No jo, neni nad to vest debatu o svobode projevu nekde, kde se omezuje... :) Kdepak byl NIET0, kdyz se tam blokovalo... ze ted kritizuje? :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: to muze snadno napravit... je sam strujcem sveho osudu :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KRAMERIUS: takhle bych to nehrotil, fakt mi nechybí... ale fakt mi zajímalo, co by se muselo stát, aby se komunikačně umoudřil...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Že mu chybíš :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAWERICK: tak bude zajímavé, jetli je Danýsek tak strašně vyhraněnej vůči mě, že se radši stane kremlebotem, než aby se mnou souhlasil :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MAWERICK: co zas mele? sem linej otvirat okno s pornomodem bez loginsusenek :-)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Doufám, že tu ted' nerozjedete flejm o tom, jak jsem zlý cenzor, že v hlavním pirátském auditku banuju kremleboty.

    Situace je vážná. Já zvažuju zrušit dvojí ignore Danýskovi a Vyhulenému Ufu, pokud mi slíběj, že se proberou, konečně. Zrovna u toho Ufa by mi zajímalo, jestli chtěl, aby to došlo takhle daleko...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: no tak NIEKT0 to vytahnul... jinak bych to taky nelovil... :-) a zda se, ze po poznamce o nepochopeni principu zakona... radsi zalez zas do piratske nory :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: a vis, ze mi xchaos ani nestoji za to, abych se odhlasil a podival co pise. stejne vzdycky psal hovadiny.
    ale ocenuji jeho snahu, kdy nas ma sice v double ignoru, ale presto odpovida.... to je ponekud bizarek :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nj, účastnit se debat v klubu, jehož moderátor tě má v double ignore, má svoje úskalí :-) holt cenzůůůůůra, skoro jako se děje Volnému :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    No je epicke, ze diky DI XCHAOSe se sem clovek musi podivat odhlasenej, aby se podival na jeho moudra :-)

    NIEKT0: nie... XCHAOS si to jako jiz obvykle dezinterpetuje, ja jsem jen rekl ze ne vse je vhodne na internetovych forech resit :)

    Ne, to neni problem - to je vlastnost... ve statni sprave je bezne, ze informace holt maji ruzny stupen duvernosti - tudiz ne vsechny informace muze ministr konzultovat s nejakym "vnitrostranickym resortnim tymem". Mas na to zakon. Uz jen pokud je to v rezimu "vyhrazene" (tedy nejmirnejsim moznem) proste ministr nemuze zvednout telefon a pokecat si o tom s klukama z partaje jen proto, aby se uspokojilo ego nejakeho pirata :-) K tomu ma team lidi na ministerstvu (co mimo jine krom kompetence maj treba i prislusne proverky)... Takze ano, ta situace se driv ci pozdejc opakovat proste bude.

    Promin, ale ted tu kazdopadne delas z Ivana blbce - co si sam nic nezjisti. Ale opet ad vyse - ne vsecko ti muze Ivan vyklopit na piratske forum. To jste fakt tak naivni? ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: Asi sa drzi zasady, ze sem pise len co sa mu hodi:)

    DANYSEK: Zrovna u turowa bol problem, ze nas najsamvyssi sa pred podpisom neporadil ani s vlastnym rezortnym teamom ktory tuto oblast riesi. A je pomerne logicke, ze strana ako celok ma potom s schvalovanim podobneho konania problem, a dufame ze sa to uz takto nebude opakovat. To je stale este o par tried daleko, od verejneho riesenia detailov niekde na internetoch.

    A inak ten turow: Cim viac ta druha strana tlaci do zmluvy doslova den pred vyrokom sudu, tym viac je na mieste zistovat si, co preco a ako. Teraz na to budeme mat ako CR casu dost, miliardicka hore-dole.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nevím, co ti vadí na internetových forech. ostatně, proti Pirátům taky vedeš boj na internetovém foru (tomhle)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: viz DANYSEK: + jeste dodam ze se zda ze si porad neuvedomuejte (nebo nechcete) ze to ze vsechno hrnete verejne ven znamena ze jste extremne "citlivi" na manipulace, vytrhavani z kontextu a spatne PR...

    Uz vas to kouslo do zadku vickrat a porad to delate... Ale hlavou betonovou zed neprorazite... zdi se nic nestane a vy skoncite s kravavym celem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: mezinarodni politicka jednani se fakt nevedou na internetovych forech... sakra, co na tom nechapes? :-) Piratskej model systemem "vsechno placnem na foru a nechame cleny zahlasovat, nez se vyjadrime" fakt ve vysoky politice pouzitelnej na vsecko neni. Politik se musi umet rozhodovat - sam, autonomne a nekdy vcelku rychle... to je jeden ze zakladnich principu fungovani zastupitelske demokracie.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: A co z Turowa neslo riesit transparentne? Bartos s Lipavskym spravili chybu, nechali polskou a ceskou PIS vmanevrovat do casoveho stresu, utajeneho jednania, neporadili sa s zvyskom strany, tak sa od tohoto ich nevyhodneho rozhodnutia strana distancuje (pretoza na nom neparticipovala nejak, a ma iny nazor na vyhodnost toho, co bolo dohodnute).
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DANYSEK: muzes :) ale dopadnes jako Pira... kdoze? :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: takze mnozi stale nepochopili, jak nektere veci funguji... :-) Ne, vsecko nemuzes "transparentne" psat po internetech.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    UFO: Sam si zufalec:) A inak strana sa distancovala od netransparentneho rozhodnutia Bartosa a Lipavskeho, ostatni pre to nehlasovali. (a nedistancovala sa od ludi ako takych, ale tohoto konkretneho rozhodnutia)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam