• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: eh, what, já a fascinace Marxem? Celou dobu jsem o něm řekl akorát to, že byl zajímavý historik a sociolog, ale mizerné ekonom a že za Stalina nějak přímo nemohl.

    Co se týče hulení, nehulím prakticky 16 let. V době, kdy jsem zamlada hulil, jsem měl vesměs pravicově libertariánské názory...

    Takový bláboly, šíříš... omg.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VITEX: ja si myslim, ze si me nepamatujes, coz ale dava logiku, trava, drogy, pamet a ego je nebezpecna kombinace. jako ja hulil se spoustou lidi za tech vice nez 30let co se ve zkoureny bubline pohybuju. takovejch egomanu a lidi, kterym chybi pokora, jinde nenajdes. a slecna komunistka se nikdy inklinaci ke komunismu netajila, stejne jako se xchaos netajil fascinaci marxem a engelsem.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VITEX: vzdyt svou inklinaci ke komunismu netaji... a to jeji neco jako "demokraticky komunismus" je proste v ciste vecne rovine naprosty nesmysl. Komunismus stoji na spolecnem vlastnictvi a toho fakt demokratickou cestou nedosahnes, ze? :D Predskokanem komunismu je socialismus a tento experiment se tu provozoval pres 40 let. S vysledky toho semi-rovnostarstvi a semi-spolecneho vlastnictvi se v tyhle zemi vyporadavame dodnes. A pak prijde nekdo, kdo by nejradsi navrat podobnych nesmyslu... a ano, takovy clovek si jine oznaceni nez "pica" nezaslouzi ;-) Protoze historie zvlaste v nasich koncinach proste prokazala, ze blbosti jako spolecne vlastnictvi v praxi proste nefunguji - resp. funguji jen do doby, kdy muzes jen brat a nemusis nic davat. Bylo to videt mj. i na barakach v socialisticke peci najemniku, ze? :-)
    VITEX
    VITEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Ano, ale jenom protože jsem nevěděl, co z tebe jednou vyroste za číslo ;)=~
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    nicmene je fakt, ze zkurky a uzivatele drog mivaji dost spatnou pamet a radi inklinuji k alternativnim politickym teoriim...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VITEX: sorry, ale u bushky bryndovy si se mnou brka hulil a nevadilo ti to...
    VITEX
    VITEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Hele ty rozvášněněj nedžentlmenskej kokote mírni se jo.

    Za Jankou stojí obrovskej kus skutečný práce a vyhulil jsem s ní víc brk než s tebou, takže cítím morální povinnost se jí před takovým "oslovováním" zastat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VITEX: LOL... takze first hop security je koukam u spojaru sprosty slovo :D no jo, to je tak kdyz praci delaji odpornici metodou ctrl-Cizi, ctrl-Vlastni.... a ani to ne poradne :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAWERICK: s kym? myslis tu komunistickou picu, ktera ma rada imperialisticky americky iphony? tu ani nema smysl komentovat, protoze temto pokrytucum s americkymi pristroji a s celkem zajistenym zivotem ja rikam "saloni komousi"... v podstate komous, tak jak ho zname ze zapadu a clovek, ktery uz nema zkusenost s zivotem v komunistickym rezimu. proste sedi nekde v kavarne, cte marxe a angelse a chodi na ruzny soliparty, kde podobne zajisteni dementi buduji socialismus.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VYHULENY_UFO: NN. Myslím teď tu taskarici se startrekistkou:))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAWERICK: jo ja myslel, ze resis PR a podnikani chaosovy slavne a uspesne firmy...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VYHULENY_UFO: Nechápu? Co má podnikání společnýho s PR obrazem politické strany?
    VITEX
    VITEX --- ---
    MRAKY: nojo, tak to dopada kdyz se nerozlisujou pojmy a dojmy.

    Muj pohled na vec je takovy, ze janka ma idealy a ty oznacuje slovnikove spravnymi pojmy.

    Ale lidi slovniky moc nectou a tak maji dojem že je dcera Leninova. A navíc je tady ta móda lepších lidí zavedená blahé paměti ODSkou, štítit se jakýchkoli názorů nalevo o středu ...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAWERICK: tak kdyz v roce 2023 pristupujes k podnikani jakoby byly stale devadesatky.... jsou proste lidi, kteri zamrzli myslenim v roce 1997 a ignoruji fakt, ze se dost veci zmenilo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VITEX: lol :D
    VITEX
    VITEX --- ---
    VYHULENY_UFO: dobre, spoje zrusili poskytování internetu zdarma v nasem dome potom co sem se nastval ze mi zapujceny wifi6 router archer pousti dhcp do racku a ja se nemuzu dostat na raspbericka. Tak sel zpatky do krabice ....
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    fiha... tohle je vazne povedena taskarice :D
    tohle je snad jeste vetsi "zabava nez predvolebni kampan :0

    hele ale vazne... to tam nemate nikoho kdo by mel nejaky PR povedomi? Tohle je vazne totalni fraska/amaterisumus...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    M po dnesnim odvolani. Pirati se maji na co tesit :)
    https://twitter.com/malajankaa/status/1665791284089430018
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ale jdi ty brepto :-) Jisteze muze, ale musi u toho odvadet tu a tam nejake dane, v nicem jinem zakopany pes neni. A ze se mnohym platit dane nechce je jiny pribeh. Nastuduj si lepe legislativu ;-) Nikde neni psano, ze to muze delat jen eserocko nebo akciovka. Rozhodne najdes i dalsi pravni formy, ktere ti tuto cinnost umozni a soucasne umozni lidem na rizeni se i formalne vice podilet. Ty ses rozhodl byt firmou - a prave proto, aby ti do toho moc lidi nemohlo kecat, tudiz hodnotim tve podnikatelske (ne)uspechy ve srovnani s jinymi obdobnymi komercnimi subjekty. To se tak v komercnim svete dela, vis? ;-) Jsou firmy uspesne a firmy ne az tak uspesne....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: u nás ovšem telekomunikace nemůže dělat komunita, je to podnikání, takže to musí dělat firma. Varianta, že komunita prostě založí firmu je pro tebe evidentně obtížně přijatelná.

    Jako je vtipné, že někomu, kdo kope optiky vyčítáš, že připojí každého, kdo se ozve. Asi lidi nechtěli doživotně skončit na bezdrátu, že ano?

    Jedním dechem glorifikuješ Pe3ny, které akorát přebíraly koho mohly (někoho konsensuálně, někoho prý kdysi méně konsensuálně...) a kritizuješ nás. Tak moc komunita nebo málo komunut? Musíš si vybrat. Nejdřív nás označíš za podnikání maskované za komunitu (což je a není pravda: komunitní je zejména marketing takové sítě, co si budeme povídat, bez doporučení se o tom nikdo nedozví). My se sousedskými sítěmi propojeni zůstali, zatímco Pe3ny se o to nikdy ani nesnažily.

    že existují nějaké mezinárodní definice jsem pravda netušil, ale asi se nebudeš moc divit, že lidi chtějí především fungující sociální sít'...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam