• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: a? :-) Tohle je auditko o Piratech, ne o ODS... nebo se pletu? :) No ale jak ukazala kauza kolem Komrskove, ty piratske zasady jdou tak nejak celkove do hajzlu, kdyz jde o (vlastni) koryta, ze? :D Jenom teda zatim nevim, co ma Hrib z toho, ze najednou strka hlavu do prdele i Cinanum... nebo Tchajvanci uz duleziti nejsou? :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Ten 3ti je Milos Vystrcil?:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    jak jde o trachtace, tak i Pirati se radi najedou kamaradi s tou (nedemokratickou) Cinou :-) ( inauguracni let China Airlines, hostem mj. i Zdenek Hrib)

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    pan mistostarosta... :D

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: tak to byla ironie (ja vim, kde to bezi)... ale tak nejak se to sere cim dal vic a to prosim ma byt zajistena geograficka redundance... :-) Ty vymluvy jsou proste trapny a jestli to DIA akceptuje a "omlouva" bourkou (ktera nebyla)), tak je neco fakt spatne.

    Mimochodem, zacernovani i v DIA u novych smluv stale frci... proc taji typ objednanyho notebooku nevim... :D Ale moc ty piratske vize o transparentnosti do realneho zivota prosadit neumite, a to ani ve vecech co mate "pod sebou". Kdyz se teda vymlouvas na stary smlouvy... v tech uplne novych je to porad taky ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Netusim kde to maju (u chaosa fakt ee:), ale na 99% to budu zmluvy/hostingy co zdedili este niekde z nakitu, vnitra, alebo podobnej organizacie, podla mna este fyzicky veci nepresuvali. (ale nemam zarucene info)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Vypada to, ze DIA si nastrkala servery nekam ke xChaosovi... a nebo ti lidi pod Bartosem maji prapodivny smysl pro humor... :D (v sobotu mimochodem zadne vetsi bourky nebyly, ze?)

    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VYHULENY_UFO: však to patří tak nějak do toho meritu věci "pirátství" - je v tom hodně světského, alá po nás potopa, užít si teď a nasrat na potom. Platonova bárka lidské společnosti se komíhá ve vlnách rozbouřených vod časů, a je vedena jednou tím kormidelníkem, potom zase kapitánovým poručníkem, nakonec přáteli kapitána, a někdy i lůza z podpalubí dosáhne na kormidlo. Občas se stane, že do boku lodi zaseknou háky nájezdničtí piráti, kteří pak vezmou celou loď jako kořist na spanilou plavbu až do nitra oceánu. a to všechno kvuli torrentu, p2p a legálnímu hulení.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ale zas to neni prvni takovy pripad v dejinach politiky. dokazuje to jenom jedine. pirati opustili piratsky pristav a preparkovali svoji kocabku do bezneho politickeho pristavu, kde se jedou politicka pravidla. pirati jsou jiz zcela beznou a normalni politickou stranou, tak hlavne aby to jejich volici vydychali. vysledky poslednich voleb a 4 poslanci muzou cosi naznacit...

    je proste fakt, ze v dobach minulych se mnoho slavnych a legendarnich piratu duchodu proste nedozilo. proc by to melo byt jine v pripade piratske strany, ze.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: tak se musis spokojit s verzi, ze ho rychle odklidili, aby chranili svy dobry jmeno... :D Aneb beranek se obetoval...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jakoze se nechci zastavat piratskeho uzivani drog v praci, to je presne co pirati kdysi delali, fetovali, chlastali a loupili... ale parlamentni sracky v ruznych havech proste nejsou zdroj. to radeji blesk.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ja radeji nemastne neslane, nez oslazene novymi parlamentnimi srackami. osobne cekam, kdy nejaky novy guru mara z babisova tymu tohle vyuzije v kampani. vzpominam, ze nejaci panove karel s havlickem radi citovali kokajn v analu..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: jako prahain je platek, ktery snad ridi bejvalej zamestnanec parlamentnich listu, ten platek rad vyuziva v kampani Babis a ty drogy... nemas jinej zdroj?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    a zahady kolem neprilis fungujiciho Operatora ICT a jeho produktu jsou objasneny :D

    Skandál v Praze: Generálního ředitele městské firmy šetří kvůli drogám | PrahaIN
    https://www.prahain.cz/krimi/skandal-v-praze-generalniho-reditele-mestske-firmy-setri-kvuli-drogam-13299.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Muzeme mimo jine rict, ze sve totalitni sklony ala "vse regulovat" projevili i Pirati (Kolaja, Gregorova, Peksa)... akorat tim nicemu moc neprospivaj a akorad delaji z Evropy technologicky skanzen. Takhle ten pokrok fakt nezajistite, soudruzi ;-)

    Rostoucí technologická regulace EU přerůstá míru, škodí hlavně nám Evropanům - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/clanky/rostouci-technologicka-regulace-eu-se-stala-nebezpecnou-skodi-hlavne-evropanum/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: jakoze si zvladnul nasadit jedno z mnoha reseni pro decentralizovane socialni site a mame padnout na zadek? ;-) Zvlaste kdyz s tim adoptovanim novych veci u vas to zas tak horky vlastne neni... zatimco vy tam mate verzi 4.0.4, jinde okolo uz davno frci na 4.1.2 ;-) A vzhledem k tomu, ze v roce 2018 byl mastodon po dvou letech vyvoje uz ve stabilni verzi 2.1.3 jsi jen tezko mohl byt early-adoptererem, kdyz v zari toho roku to melo uz vyrocni-sty release...

    Ja ti nevim, tvoje predikce o tom kde kdo skonci... zatim to je tak, ze Zandl to dotahnul porad dal nez ty... ;-) A za kratsi dobu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Mastodon máme ovšem už roku 2018. Díky mě. Takže jsme trochu early adopteři...

    Podívej, kde se směje naposledy, ten se směje nejlépe. Patrik Zandl se možná ocitne na nevolitelném místě kandidátky Spolu a tím to skončí... a nebo si založí nějaké lokální brandýské hnutí, protože v komunální politice to je osvědčený model, který mají etablované strany problém zkrotit (a je to možná i dobře).
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DANYSEK:2025 bude extra vtipny
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    A hele, pirat(i) z Brandejsa by nam to nejradsi uz rozstepil(i) :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam