• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: twe, do Kalifornie si poradne nedovezes ani orisky nebo treba grep ci citron.... o veprovym mase radsi nemluvit... ale ty tu resis echt zrovna marjanku... :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: musi se to stihnout do voleb, klicovy osoby maji tak nejak shodu, ale zavisi to od vlady. no a do voleb zbyvaji dva roky, pokud se nepletu a s babisem nebo nejakym jinym podobnym pakem to nepujde.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: Umluvy hovoria ze musis kontrolovat sirenie, nie ze to musi byt nutne nelegalne. (+-), za mna legalizacia v CR je super. Poliaci budu prskat, ale inak...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: legalizovali si v referendech a neznamena to, ze v kalifornii muzes vypestovat huleni a legalne ho prevest treba do utahu a tam ho legalne prodat. tyhle umluvy jsou prekazkou pro legalni plosny obchod.
    to znamena, ze kdyby vetsinova cast koalicni vlady odsouhlasila legalizaci marihuany v cr, muzes ho pak prodat jen v cr a ne v sousednich zemich. porad tam nemas ten svobodny obchod, takze pokud si slovensko nebo madarsko travu nezlegalizuje, tak to tady nevypestuje a tam neprodas. uvidime, jak se k tomu vladni koalice nakonec postavi aspon na urovni cr.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: napr. v USA uz cast statov plne legalizovala marihuanu, a nevyzera ze by mali nejaky problem s tym. Ano, ono sa to pouziva ako argument "preco to nejde", ale zjavne ide.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: zrovna tyhle umluvy se celkem dodrzujou, neznam zemi, kde by byly drogy legalni. dekriminalizace je jedna cesta jak vyresit problem s plnejma vezenima uzivatelu, nicmene neresi to cely obchodni retezec (koface v amstru taky neprodavaly turistum legalne vypestovany hulo a spis se jeho puvod tise prechazi). tyto umluvy jsou v podstate taky prekazkou pro plosnou legalizaci huleni v eu.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: Podobne ako ine medzinarodne dohody co sa dodrzuju (wait...)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: Neviem ci mas este uplne prehlad:) Pernik je v CR z velkej casti homo-domo, tolko malych varien ako v CR inde po svete nenajdes. Nie ze by si tych ludi v tom chcel uplne financne podporovat, ale medzinarodne kartely to (v CR) moc nie su.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    existuje totiz neco jako jednotná umluva organizace spojenych narodů o omamných látkách a ta je mezinarodni. ta by se musela kompletne zmenit a musel by k tomu byt celosvetova shoda.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    VYHULENY_UFO: budvar bude muset udělat novou varnu :D ke chmelu zasadit další rostlinky a máš slušnej základ
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEMNON666: dekriminalizace nevyresi cely obchodni retezec. to snad chapes, ze?
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    VYHULENY_UFO: jestli to nejsou vsechno co rikas nejsou argumenty pro dekriminalizaci a regulaci jako u jiných návykových látek, třeba alkoholu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    dokonce i ta slavna ajahuaska je zalezitosti organizovanyho mezinarodniho zlocinu, nekdo to musi privyst a prodat hledacum duchovna z korporatu za drahy penize. vzpominam, ze prezident zeman nejaky takovy zlocince z polska dokonce omilostnil, prestoze prodali aju za nekolik micu. k tomu mi jedna pravnicka, ktera se pohybuje v oblasti adiktologie rikala, ze ministr Blazek ze Zemana nadsenej moc nebyl, protoze si nic nenechal vymluvit a byl prej zaseklej, ze to jsou prej samani... tyvle
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DOCKINEZ: hm, jako nemusis bejt inzenyr, aby sis uvedomil, komu vlastne tecou penize, ktery utracis za nelegalni omamny latky. mas rad herak, tak zaplatis balkancum a hlavne talibanu z afganistanu. za pernik platis organizovanymu zlocinu, blba tanecni extaze je zalezitosti organizovanyho zlocinu. v podstate i lsd je zalezitost hipisacky organizovany mafie...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VYHULENY_UFO: jj, u Patočky už o tom psali.

    Než si paní primátorka zase šňupne
    https://denikreferendum.cz/clanek/35484-nez-si-pani-primatorka-zase-snupne
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    jinak uplne vidim ta vyjadreni v tomto duchu k jinym nelegalnim aktivitam.

    napriklad ke kauze Feri a osukavani studentek prava

    Může trávit volný čas, jak uváží, a my jsme poslední, kdo by za tohle někoho popotahoval

    nebo napriklad ke korupci v politice
    Může trávit volný čas, jak uváží, a my jsme poslední, kdo by za tohle někoho popotahoval

    nebo ke kauze Kolarika a jeho asistentky
    Může trávit volný čas, jak uváží, a my jsme poslední, kdo by za tohle někoho popotahoval
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MEMNON666: hele, ja mam drogy rad, tim sem se nikdy netajil, nicmene jsme presvedcen o tom, ze s kazdou carou koksu, kterou natahnes do rypaku, natahnes i bidu zemedelce kdesi v andach, kteryho pestovani fairtrade kafe proste neuzivi, ktery je kolikrat nucen kartely ve svem vlastnim domacim udoli koku pestovat, natahnes korupci na cely paseracky trase, natahnes i mrtvy lidi, tkery kartely zabiji, natahnes i osudy odhalenych mul a natahnes i vznikajici narkostaty v holandsku a belgii, ktery slouzi jako velky prepravni a paseracky uzle.

    racionalizaci drogovy problematiky, ze treba prestanes kriminalizovat uzivatele, neodbouras cely retezec, ktery stoji na krvi, pasovani a uplaceni. politicky verejna osoba by si mela uvedomovat nasledky, kdyz je pristizena pri uzivani nelegalni latky. my neverejny osoby mame vic svobody a klidne si to uzivani muzeme v sobe nejak omluvit.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    VYHULENY_UFO: od strany tlačící racionalizaci drogové problematiky/dekriminalizaci/legalizaci bys očekával jiný přístup?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MAWERICK: no ja bych rekl, ze i Bartos ve svych idealech dost vystrizlivel pote, co se sam ocitl v exekutive :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAWERICK: ja nevim, uz by si mely decka z veci verejnych priznat, ze pirati nejsou nicim vyjmecnym. a nevim, ktere jine myslis, ale jsem presvedcen o tom, ze by to v jinych stranach vladni koalice taky neproslo.

    jo, i kdyz ted vidim, jak se pirati moc nepohorsuji nad kokajnem v ods a fetovani v politice berou tak nejak normalne, proste si ve volnym case muze delat co chce... vzpominam na feriho, jak nafetoval holky a pak s nima chtel soulozit.

    „Může trávit volný čas, jak uváží, a my jsme poslední, kdo by za tohle někoho popotahoval. Jsem ale překvapená. Myslela jsem si, že je to fotomontáž,“ uvedla opoziční zastupitelka Monika Lukášová Spilková (Piráti).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam