• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    JONY
    JONY --- ---
    Nějaká zpětné vazba.

Další volby kdy tady (jižní Morava, Slovácko) vaše kampaň nebyla vůbec vidět. Ale jako vůbec. Proč proboha nenajmete nějaké profesionály?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: pirati jsou neco jako facebook. nejdriv ho miluji mladi, jenze ti si najdou najdou jinou socialni sit a facebook prenechaji starym duchodcum. ja myslim, ze se proste divame na beznou evoluci strany, jejichz volici proste zestarli, zmenili priority a partaj to prilis nepochopila.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    2024 Studentské volby by Cesky rozhlas - Infogram
    https://infogram.com/2024-studentske-volby-1hxj48mmyqwyq2v

Studentske volby 2019 vs 2024... z 24,5 na 11,6 procenta, to je slusnej sesup i u mladejch 😆
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: to si povime za rok po volbach.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: Davaj trochu slabsie matro:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DOCKINEZ: za par mesicu bude po volbach a tema "piratska strana" se stane tematem pouze na minoritnich socialnich sitich. bartos odvedl kus prace, vybudoval partaj pekne odspoda, ale stranici a fanousci zestarli, cast z nich se po tricitce normalizovala, zalozila rodiny, nastekala deti do boudicek, poridila hypoteky, zacala chodit konecne do prace a zjistila, ze zivot neni jen nonstop party a stahovani warezu. ten zbytek se ponekud radikalizoval, protoze preci pirati chteli zavest nepodmineny zakladni prijem, dostupne bydleni zdarma v jakemkoliv xchaosove byte a ted citi jistou nespokojenost, protoze ani tu marihuanu nedokazali legalizovat... nastesti muzou jako bezna tradicni strana ze svych neuspechu obvinovat druhy.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Wut? To se fakt stalo?

Tak třeba místopředseda vlády a náměstek primátora, oba Piráti, před (virtuální) místností plnou lidí vtipkují o dildech a striptýzu na účet protikandidátky prvně jmenovaného, která má tu drobnou smůlu že tam není a nemůže se bránit. Sto lidí se rozpačitě směje a fanynky obou gentlemanů řičí nadšením. Nevymýšlím si, to se fakt tento měsíc stalo. Málokdy se za své kolegy stydím, ale za chování Ivana Bartoše a Zdeňka Hřiba v téhle aférce docela jo. To se fakt nedělá, ogaři.

viz https://jarmil.com/pirati/parky-a-dilda
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Za to mohu já. Od prvních volem po revoluci je pravidlo, že komu já dám hlas ten propadne. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    rip pirati. zustane jen mala vzpominka na partu hochu a divek z nyxu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: Šípová třeba.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: kde?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DOCKINEZ: pritom Ivan je ten posledni, kco v tomhle za to muze
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já jsem zvědavej, jak to teď bude. Progresivní křídlo ani nepočkalo na analýzu důvodů neúspěchu a rovnou ostřeluje Ivana. Tak doufám, že to Bartoš hned nepoloží.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    jezis to zase jednou zabava :D
    PR opet nezvladnuto...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jsem málem zapomněl že jsou volby. Kdybych si náhodou nepustil k obědu televizi, tak jsem nešel. No nakonec jsem to Pirátům i přes ty značně přiblblou kampaň hodil. Snad nebudou takhle přiblble vystupovat i Evropském parlamentu.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ: ten nadpis je dobrej, hned jsem si vzpomněl na komiks "Bažináč" :-))

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL... :-)

Strach žádá po Ferjenčíkovi 150 tisíc kvůli klipu ve stylu Anděla Páně. „Pokus o cenzuru,“ tvrdí pirát
    https://denikn.cz/1443567/reziser-strach-zada-po-ferjencikovi-150-tisic-kvuli-klipu-ve-stylu-andela-pane-pokus-o-cenzuru-tvrdi-pirat/
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Malo se do te sbijecky Zdenda opiral... takze to nebude ani v roce 2027, ani v roce 2029...

▶ Zrušený tendr na druhý úsek metra D zpozdí stavbu minimálně o rok — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/zruseny-tendr-na-druhy-usek-metra-d-zpozdi-stavbu-minimalne-o-rok-347138
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam