• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Tady nekdo postoval screenshot, vyhrala pravice:

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no ale streamovala se obcas takova parodie na monoskop... ;-)
    No, nekteri clenove uz koukam zvedaji kotvy....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: na grafech stream jede celkem kontinuálně, kromě oběda.

To, jestli členové budou chtít být "pod" někým, to je právě ještě otázka. Spíš je otázka, jestli mu budu mít co nabídnout, téměř jsme neinteragovali a pokud ano, má mi nejspíš za magora. Jenže některá spojenectví, která jsem na začátku ustavil nebo navrhl, podle mě ještě neřekla poslední slovo, Piráti si nevystačí trvale s image "ODS pro mladé, které nevadí manželství pro všechny" a některé ty věci z našich počátků, včetně těch, kterým ses intenzivně vysmíval, nakonec ještě budou na pořadu dne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: asi nepotrebuju 😁 me spis pobavily ty vypadky....
    no hodne stesti pod Hribem 🤣
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, pokud se ptáš, kudy teče stream do netu, můžu poslat grafy :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: cmuq:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    nestreamuje to zase xchaos....? :D

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    rip pirati. nebude se mi po vas na nyxech styskat. vy nebudete, ja jo.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL, tak prej jsem asi pirat... :D // pekna blbost... na svym HW jsem si svy veci provozoval davno predtim, nez pirati vznikli... a mam to do dnes... co se primarnich aktiv tyce.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně. změna v systému přichází úplně z jiných směrů, moc nedokáže změnit nic, pouze se jakékoliv změně zarytě brání...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no aspon ze k tem drogam maj pirati porad blizko... viditelne sis hodne snupnul ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: random danysek is random:)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Pravidlo pro vladce cislo nula: Bez moci nezmenis nic.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no tak se podivej, jak to vnimaji i tvy (ex)spolupartajnici... :-) [jeden z mnoha]

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: no na jednu stranu je, na druhou stranu my neresime jine politicke subjekty :)

a scenar TOPky... mozny to je. I kdyz ja osobne si myslim ze jadro "hardcore" volicu neni tak velke aby udrzelo vysledek kolem 5%. ne na celostatni urovni... (ale to je nicim nepodlozena spekulace :) )
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    MAWERICK: Co s tym je otazka za sto bodov, je mozne ze demokracia ako ju pozname nam proste degeneruje do nejakeho oligarchickeho systemu smerom slovensko/madarsko, uvidime. Toto je ovela vacsi problem nez len jednej politickej strany.

(inak ked uz upadok, tak u piratov by som to skor videl na scenar top09, praha sa asi nejak udrzi, regiony na tom budu obecne horsie.)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: byl sem nedavno na akci, kde se resil egovernment cloud, prednaseli nam lidi sp centra sdilenych sluzeb, proste takovy setkani statu a dodavatelu sluzeb/hw a jeden z dotazu tam byl i na digitalizaci stavebniho rizeni.. no jak bych to tak rekl, zvedlo se na nekolika tvarich oboci a koutky ust. nejspis to byl asi vetsi pruser, nez jsem si byl schopen a ochoten priznat... nevim.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NIEKT0: ok. to je pravda ze to asi muzem nazvat/rozdelit.
    I kdyz si nemyslim ze by to na tom "zakladu veci" moc menilo.
    Oboji (mediua i socky) jsou soucasti komunikacniho kanalu k lidem/volicum a s obojim je potreba nejak pracovat.

Ja jsem to sdeleni imho nemyslel tak "do hloubky" aby to deleni bylo potreba protoze u obeho plati to same a totiz to ze tu praci s tim mediem Pirati nezvladli.

a enshitification a vliv algomritmu (respo jeho pouzivani k ovlivneni lidi) jsou taky celkem znama vec.

Takze jsme si opet pojmenovali pojmy a ted tedy co s tim? :)

ja vidim dva mozne konce...
    bud skonci pojmenovavani, ukazovani a podobne a zacne nejak zmena. a pak tam asi mozna teeopreticky je nejaka sance na nejaky pozitivnejsi vysledek.

anebo ne, pojede se dal jako do ted... a zeleni jsou "tamhle" a drzi vam vedle sebe misto...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no je videt, ze opozicni lavice uz Piraty nakazili a do medii uz kopou taky stejne jako ANO spolu s SPD :-) Muzes prosim uvest priklady toho, ze jste sli za redaktory CT / CRo a oni vas poslali k sipku? ;-)
    To piratske fnukani o spiknuti je fakt detinsky trapny :D
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: to vyszejo, danysku:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam