• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no.. v tom vtipku je vic sdeleni nez se zda ;-)

NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    MAKROUSEK: V hlasovani nevyhrala pravica, ale autoritari, bez hlbsieho ideologickeho ukotvenia.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Pidem, no :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Hrib je jen kalkulujici karierista. A je to videt i z jeho vystupovani... on je sice predseda (co rovnou jinde vyhrozuje rezignaci)... ale leader do voleb bude zjevne nekdo jiny, on na cele te kandidatky nebude :) Takze co... pak se vymluvi, ze za pripadny propadak u voleb do PSP muze nekdo jinej. Z toho streamu jsem videl jen par momentu, ale i ta jeho mimika na grilovacce pred prvnim kolem... ehm. No... dobre vam tak :-) Ja bych rek, ze po tomhle CF nam tu vznikla dalsi tuctova partaj... co bude premyslet, koho vlastne oslovi. A ne, jen Praha to "nezachrani"... ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HOWKING: no jo, no, "komunistku" vytlačili ze strany lídři s bolševickými manýry. Zatím teda požadují 60%, ale za chvíli se bude hlasovat aklamací a požadováno bude 100% Protože nehlasovat jednotně nebude v souladu s kodexem chování :-)

Fakticky, celé drama související s tím, že ve dvou volbách po sobě propadlo dost tváří, které vesměs neobhajovaly pozice, a když se obhájit pokusily, nezískaly podporu. Hřib má dočasný status, protože zatím neměl šanci propadnout (ale co není, může být a vždy je dobré dokázat to na někoho hodit, že jo).

MAKROUSEK: fajn, až se Hřibovi podaří propadnout i v Praze, což se blíží a může se to stát celkem snadno, tak se konečně může přestat vymlouvat na Janku. Ona vyhodnotila, že je ve straně, které její kamarádi asi už dávat hlasy nebudou, no. Jednoduché jako facka. Ostatně, možná je ji pro politiku škoda. Pokud vím, dělá nějakou vědu a asi se uplatní i jinak. Což třeba u takového Mikuláše Ferjenčíka... uvidíme. S jeho "pár google tabulkama".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no, okrajově vtipný, hehe :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mě se líbila PKS (pirátská komunistická strana), jediná komunistická levice bez vazby na starou komunistickou levici. Koho já teď budu volit? (Třeba Janka něco založí!)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    Tady nekdo postoval screenshot, vyhrala pravice:

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no ale streamovala se obcas takova parodie na monoskop... ;-)
    No, nekteri clenove uz koukam zvedaji kotvy....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: na grafech stream jede celkem kontinuálně, kromě oběda.

To, jestli členové budou chtít být "pod" někým, to je právě ještě otázka. Spíš je otázka, jestli mu budu mít co nabídnout, téměř jsme neinteragovali a pokud ano, má mi nejspíš za magora. Jenže některá spojenectví, která jsem na začátku ustavil nebo navrhl, podle mě ještě neřekla poslední slovo, Piráti si nevystačí trvale s image "ODS pro mladé, které nevadí manželství pro všechny" a některé ty věci z našich počátků, včetně těch, kterým ses intenzivně vysmíval, nakonec ještě budou na pořadu dne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: asi nepotrebuju 😁 me spis pobavily ty vypadky....
    no hodne stesti pod Hribem 🤣
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, pokud se ptáš, kudy teče stream do netu, můžu poslat grafy :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: cmuq:)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    nestreamuje to zase xchaos....? :D

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    rip pirati. nebude se mi po vas na nyxech styskat. vy nebudete, ja jo.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL, tak prej jsem asi pirat... :D // pekna blbost... na svym HW jsem si svy veci provozoval davno predtim, nez pirati vznikli... a mam to do dnes... co se primarnich aktiv tyce.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: moc korumpuje a absolutní moc korumpuje absolutně. změna v systému přichází úplně z jiných směrů, moc nedokáže změnit nic, pouze se jakékoliv změně zarytě brání...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: no aspon ze k tem drogam maj pirati porad blizko... viditelne sis hodne snupnul ;-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: random danysek is random:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam