• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: podla mna si len zasrany fizlacky curak ktory si neuvedomuje mozne dosledky svojeho konania.
    Kazdopadne ti prajem aby sa ti to nevratilo ako bumerang. A mozno by ti prospelo aby si bol vyzleceny do naha. Mozne je aj to, ze uz niekto na tebe pracuje ,,neco na spusob investigativni novinariny.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zrovna tohle je implementacni detail, co mi je fakt u prdele... typek holt sazel na svou anonymitu na netu a narazil na zjisteni, ze az tak anonymni vlastne neni... na hrdinstvi kaslu :) Ale jistou edukativni roli to ma...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: myslím si, že až to vyjde najevo, tak se možná staneš nepravděpodobným hrdinou NYXu (takové to, jak se začnou objevovat tvoje karikatury s ukrajinskou vojenskou brigadýrkou vedle žraloka a elektrické koloběžky a thajské shemale apod.)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: paroubek to popsal jako "prdel na hrnec a dobry" :))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    PALEONTOLOG: nekdy jdes cestou nejmensiho odporu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DANYSEK: chces rict, ze uzivatelske jmeno je dle GDPR jednoznacnej identifikator? a nechces to vysvetlitimajiteli serveru, on totiz v jinejch pripadech tuhle skutecnost nihak nereflektuje a pestuke klasockej mamvpicismus :-)
    na tyhle udalosti je zajimavejch hned nekolik skutecnosti a odchod ufa mi prijde jako ta nejmin zajimava
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    DANYSEK: co to je ,,klasickej gdpr vymaz,,?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: zbabele zmizel z NYXu ;-) zmizel i z jinych auditek, takze hadam ze to je "klasickej" GDPR vymaz...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BEARPAW: ty jo, netuším! asi dal sám sebe do double ignore (i když v jeho případě je to spíš single ignore). To je na NYXu bezprecedentní! Nyxácká sebevražda! nemělo by to být zakázané? (měl jsem mu asi sebrat práva diskuzi číst, protože pak by se nemohl smazat?)

Já ho nesmazal!!! Smažte se, protože vás nesmažou oni! Skandál!
    BEARPAW
    BEARPAW --- ---
    Co sa stalo s vyhulenym_ufom? Kam zmizol?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: to budes muset vic zapracovat na motivaci... ;-) Ja myslim ze ucel to prozatim splnilo, Marecku... bez za Hanickou, at ti pofouka bebicka. Kdyztak si skocte do pizzerky o vchod vedle, treba tam zazenes smutek... :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: netreba vystrilet veskerou munici :-) ty sam zjevne nic dalsiho nad ramec tveho raniho zvratku v hube nemas.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: a co bys rad? ;-) Vi aspon Hanicka o tvem pusobeni...? Abys ji nahodou svou blbosti nezpusobil nejakou ujmu :D
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: dohledas ledacos, vsechno je to jen o case a motivaci.... a samozrejme zmineni novinari se zabyvaji primarne exponovanymi osobami, pac ti okolo jsou globalne vzato nezajimavi ;-)
    Ze jsou verejny data i o soukromych firmach ma take svuj vyznam... kdyz jses dostatecne zkuseny, muzes si tak treba overit treba to, jestli nakupem nejakeho zbozi/sluzby o konkretniho subjektu neslapes do hovna... ekonomicke ukazatele holt ledacos napovi. Soukromi jednotlivce tim, ze se zverejnuji informace o firmach ohrozene fakt neni - z toho prece nedovodis takove veci, jako treba s kym bydlis, kolik mas deti, kam kdy jezdis na dovolenou a ja nevim co jeste.... co do te kategorie "soukromi" uz jednoznacne zapada. To, ze lidi si sveho soukromi nevazi a v ramci sveho chvastani se na sebe spoustu veci napraskaji... je v zasade jejich problem, sve soukromi si pak ohrozuji sami svou vlastni cinnosti (blbosti).

VYHULENY_UFO: ty sam mas problem a snazis se ho svym pokrikovanim zamaskovat :-) Fakt, ze ti dosly jakekoliv racionalni argumenty jsi predvedl uz davno. Rekl sis o to sam a jestli s temi kecy nedas pokoj, klidne pritvrdime... Marecku :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já jsem kdysi ztotožnil id REDGUY, po asi 5 letech intenzivního trollingu z jeho strany, a byl dost nastranej. U UFO mi to ani nenapadlo, ale faktem je, že ztotožnit mr je ultrasnadný, takže to z jeho strany extra investigativní výkon není.

Popravdě, transparentnost se podle mě týká veřejného sektoru, jak název napovídá. Soukromí je v dnešní době ohroženo. Piráti tu linii ochrany soukromí dost opuštěj, podle mě.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja pracuju jen s verejne pristupnymi zdroji... :-) Neco na zpusob investigativni novinariny... nebo mas pocit, ze treba takovy reporter z CT funguje diky odposlechum?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ha. Úloha moderátora: rozděl, panuj a objednávej popcorn!

(kdepak, není vůbec žádný riziko, aby lidi s těmahle tendencema měli přístup k naší síťové komunikaci...)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: dekuji Marecku, az budu od tebe s necim poradit, dam ti vedet... ;-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: nebo ze by te Hanicka opustila...? Zes tak nevrly, nepotrebujes prasecek na uklidneni...? :-) Vis hochu, ono fakt neni bezny, ze by si chlap bral hypo napul s nejakou cizi holkou, co pochazi z nejakyho prdelakova mezi kratery v zemi... :-)
    Jo hochu, kdyz udilis nevyzadany zivotni rady, obcas muzes narazit... a za blbost se plati :-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: proto, ze znam tvoji identitu, kterou se ty snazis tutlat? ;-) Ale jdi ty breptale, kvuli tomu se k terapeutovi chodit nemusi. Timhle svym vzteklym kopanim podle sebe akorat prokazujes zasah primo do cernyho. Zacinas mektat jako Babis, kdyz mu prijdou na smelinu s dotacema na toustovej chleba.. ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam