DANYSEK: ok, ptej se NYXe. jesti myslíš, že by veřejné hlasování dopadlo více ve tvůj prospěch... hele, dělej jak myslíš. Argumentoval si komunitou a mým "parazitováním" na jisté komunitě, v minulosti. Na komunitě NYXu také parazitují? Proč si teda nenajdeš komunitu, která tě respektuje a nebanuje?
Jako já osobně nejsem kritický vůči "egu", protože ono je v podstatě identické s racionálním přístupem k světu. Bohužel racionální přístup ke světu není samospasitelný a často se zaměňuje s racionalizacemi či kultem racionality. V tvém případě jde jednoznačně o sklon k dejme-tomu encyklopedickým znalostem, často z poměrně specializovaných oborů. Ale já to respektuju. Nevysmívám se lidem, kteří k realitě vztahují skrz svoje ego, protože ostatně, mám silné pochybnosti u kohokoliv, působícího převážně online, že iluze "sociální inteligence", kterou si vytvořil, u něj není především sebeklam. Problém je, co s tím: fakt se s tím nedá dělat nic zábavnějšího, než neustálý podprahový trolling proti domnělým či skutečným "protihráčům"?