• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: On tam nekdo nekoho k necemu nuti? A tos zase vycetl kde? :D Neblouznis trochu?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ty jo, výslech to není, soud to není... tak to zbývá jen nucené předčítání vogonské poezie.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ale tvoje zkratka, ze me nikdo neposloucha rovnez pravdiva neni :-) To, ze nekteri jedinci, se kterymi si pochlebujete to treba ani nectou neznamena, ze to necte nikdo. Dost casto i nekdo reaguje, zeano... :D A kdyz nekdo reaguje, tak to dosti pravdepodobne predtim cte cte. A jen tak mimochodem, porad jsi neodpovedel na tu polozenou otazku... je na tebe moc tezka? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHINOXR: nevím co ti poradit. když je všechno sračka, tak asi vol podle barvy kravaty.
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    XCHAOS: pokud to ovsem bude mit kdo slosovat a jestli to vubec jeste nekoho bude zajimat ;)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHINOXR: no, děkujeme za názor. Bude zařazen do slosování o hodnotné ceny.
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    XCHAOS: tak jeden patri do socdemaku a druhej do "tech ostatnich sracek" , a pisu to jako bejvalej volic piratu ... Asi tak
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ok, takže ty chceš prostor, kde můžeš svobodně žvatlat, aniž by tě někdo poslouchal? Zkusil si psát do readme.txt a pak si to po sobě přečíst? Sakra, to by byl krutý trest, muset to po sobě číst, co? :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CHINOXR: aha. A co nestálo za hovno, v české politice? Klaus se Zemanem?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    DANYSEK: mozna tak rozmrdany ulice z toho zbyly a pyrat morsky esli neni nekde ve cvokhauzu ... aneb konec jedne epochy ktera stejne stala za hovno, stejne jako strana zelenych, socdemaci a podobny sracky ...

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: pokud chces odpovidat na otazku, tak na ni odpovez... :-) Otazka znela "co to je".... ty odpovidas na to, "co to neni", na coz ale zadna otazka nepadla.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no pokud ukončíš příspěvek otázkou, nedá mi to nereatovat.

ne, nemyslím, že debata v klubu na NYXu se podobá "diskuzi" ve Sněmovně.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: diskuze nutne neimplikuje, ze kazdou vyslovenou myslenku musis nejak okomentovat, ci se k ni nedejboze nejak vymezit. Nicmene kdyz nekdo na prispevek reaguje, tak vcelku logicky diskutuje, nebo ne? ;-) Nevsimnul jsem si, ze bych vedl monolog, na ktery nikdo zadnym zpusobem nereaguje. Diskuze neni nutne o tom, ze diskutujici musi spolu souhlasit.

A jinak podle tehle tve "teorie" se tedy casto nediskutuje ani ve Snemovne... a je to teda vyslech nebo soud, kdyz tam nekdo hodiny neco zvatla a nikdo ho moc neposloucha? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: diskutovat musíš s lidmi, ochotnými účastnit se diskuze, v první řadě. Nejde je k diskuzi přimět. To je potom výslech nebo soud, ne diskuze.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: no vidis, a muj "cuch" se nemylil uz pred temi roky, proste mi nesedel... nekdy holt az cas ukaze a i jinym otevre oci :-)
    XCHAOS: ja pouze diskutuji - coz nutne neimplikuje, ze potrebuji nekoho presvedcovat. Pokud se ti v hospode sejde dvacet Spartanu, tak je taky nebudes presvedcovat, ze Slavie je lepsi :D Coz ale neznamena, ze slavista nemuze se spartany podiskutovat o tom, ze ten fotbal proste stoji zahovno.
    disclaimer: nefandim ani Sparte, ani Slavii... aby si to zas nekdo neprekroutil :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Jinak ano, dá se říct, že moje ochota hájit třeba Mikuláše Ferjenčíka byla před 10 lety daleko vyšší, než dnes. To se tak prostě stane. Stárnu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já ale s řady tvými argumenty po letech i souzním. Potřeboval by si ale přesvědčit komunitu. Ta se po letech sice s tebou názorově sblížila, ale odbanovat tě pořád nechce. Co s tím?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Pirati ze jsou plnoleti? :-) A proto triskaji dverma jak male urazene deti...?
    Co zbylo _krome_ toho brandu? Vlastne nic... :-)
    Utoky oligarchickych medii? No tak dejte na stul dukazy, fakta... zatim jsme od Michalka slyseli jen dohady z kategorie jedna pani povidala, bez jakychkoliv dukazu :-) Od toho uknuceneho triskani dverma mel uz dost casu predlozit skutecne dukazy svych tvrzeni. Piratsky manazersky naivismus vygeneroval prusvih, od ktereho jste jako zbabele deti kolektivne utekly. K dospelosti patri ale i odpovednost... kde ale Pirati verejne demonstrovali neschopnost ji prevzit :)

Ja se nepotrebuji trefovat do nikoho. Snazim se nevest debatu ad hominem, ale spise ad rem. Problem i tve "moderace" je, ze utoky ad hominem sam akceptujes od jinych diskutujicich. Je to nitka ruznych debat, kdy se diskuze "magicky" zmeni do roviny, kdy od diskutovaneho tematu se debata stoci o debate k me osobe. Delas to i ty, no tak se nemuzes divit, ze oplacim stejnou minci. Neumis spravne vyhodnotit spoustec a resis "nasledky" a nikoliv pricinu. Protoze kdybys resil pricinu, musel bys obcas ten ban dat svym kamaradickum... a to ty nechces :-) Quod licet Iovi, non licet bovi.

A ty sis jako bonus do toho kritizovani piratskeho pocinani zcela mylne naprojektoval, ze to je utok na tvou osobu - i kdyz predmetem kritiky bylo pocinani lidi jako Ferjencik, Michalek ci Hrib. No to je pak kazda rada tezka... :D No delej dal co uznas za vhodny, aby sis dokazal tu svou "pravdu" :-) Ja uz ti nekolikrat napsal, ze vyznam diskuze precenujes a vlastne nevim co presne chranis :D No skoro se nabizi to prejmenovat na zed narku, hledani spolecneho nepritele... kterym si ospravedlnite sve politicke nezdary :D

Ja nikoho "zakulisne" presvedcovat nebudu. Tohle politikareni je pod moji vlastni dustojnost. Vy si tu lod beztak rozstrilite zevnitr :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: křečovitou snahu o budování image jsem měl v začátcích, kdy se do nás všichni trefovali a dost si vymýšleli, protože nevěděli nic.

Dneska jsou Piráti už téměř plnoletí a mě k ničemu zjevně nepotřebujou, ani ti, kdo zůstali a drží brand, ani ti, kdo odešli, protože tam pro svoji agendu nenachází prostor a pochopení. Bránil bych je před vysloveně demagogickými útoky ze strany oligarchických médií, ale tvým útokům se ubrání sami.

Ba co víc, klidně bych "vypustil krakena", kdyby bylo jasné, že se budeš trefovat do nejmenovaných členů, kteří mě svým přístupem zklamali. Jenže ty se nejvíc ze všeho potřebuješ trefovat do mě, přijde mi.

Nezbýba mi, než popřát ti hodně štěstí v získávání komunit na svou stranu. Zatím ti to moc nejde, ale naučit se to dá. Říká se tomu politika...
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    DANYSEK: Lež
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam