DANYSEK: ok, takže místo moderátorského zásahu jsem měl podávat rovnou trestní oznámení? A není to náhodou dělo na vrabce? a nesmáli by se pak všichni Pirátům ještě víc, že to řeší takhle?
Mě bezhlavé přirovnávání kohokoliv k fašistům, nacistům, komunistům, bolševikům, apod. přijde jako docela zlehčování totality jako takové. Kdyby si byl týpek zažádal o založení nějakého svého hejt klubu, kde si bude do sytosti vykřikovat, jak jsou Piráti bolševici (a možná i to o věšení na lucernách),nejspíš by mu to na NYXu prošlo.
Problém je, že čistý hejt - vyberu si nějakou semi-uzavřenou skupinu, která má nějakou jakkoliv vágně definovanou identitu, vtrhnu doprostřed, začnu je v lepším případě urážet, a v horším případě jim vyhrožovat (jakkoliv nerealisticky) a pak začnu dělat hrozně ublíženýho, že oni nějak emocionálně zareagovali... do toho přijdeš ty a řekneš "no jo, emocionální reakce je špatně, měl si ho rovnou zažalovat".
Ve skutečnosti mě nikdo nepřesvědčil, že OPERAHYPNO je nějaké normální NYX id a ne v podstatě systematicky organizovaná hybridní hrozba. Jak si můžu být jistý, že trollí jen tak volnočasově, zadarmo a ne třeba za prachy? V lepším případě to není chatbot, ale ani tím si dnes nemůžu být jistý...