• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: v kontextu uziti nasili, ktere jsi sem vnesl ty sam a moznost na napravu si prosvih si stezujes na to, ze te s lidmi, co sami uzivaji sily k prosazeni "sveho" prirovnavaji? 😆 No, ty zchatraly padesatniku... buhvi co bys teda delal, kdybys ten kufrik s kody mel ty sam 🤪
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: omg, not this shit again... tohle je tak děsně dětinské, prostě udělám si seznam osobností a hnutí, se kterými se dotyčný co nejméně identifikuje a začnu mu je podsouvat. Hele, Trump je možná psychotik, za to má bod, ale jinak fakt není sexy, vůbec v ničem. To si fakt pleteš. Navíc ve svém věku bych už musel být minimálně multimilionář, ne-li miliardář, samozřejmě dolarový nebo eurový, abych k jeho stylu mohl vzhlížet. (Putin to je už úpně mimo, ty jo).

Ne fakt, Trump a já... vypadám jako někdo, kdo by toužil po pozlacených, opulentně kýčovitých veřejných i soukromých prostorách? Ty jo, uvažuj... mě styl mafie neimponuje ani trochu. To už by byl trefnější ten revolucionář, akorát by byl anarchistický, ne bolševický, protože nemám rád ozbrojené stání převraty, kdy se spousta lidí nesmyslně pozabíjí. Revoluce má podobu pouličního festivalu, pro mě... nemá mít nic společnýho s násilím. Ale to je příliš utopická představa pro tohle století válek, chápu....

Ne, fakt s těmi diktátory jsou mimo. Je fakt, že rád realizuju nějaké ucelené projekty, ale to má podobu časově omezeného vedení, kdy mi lidi následují dobrovolně, ideálně si je najmu a zaplatím, a nejde o nějaké vytváření hierarchií trvajících v čase...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Ty nam ponekud Trumpovatis... 😁 No i kdyz mozna tvym vzorem je s ohledem na ostatni spise Putin 😆
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: diplomatickou cestou myslíš dialog mezi tebou a OMNIHASHem? no, každý máme jiné preference, ale navzdory tomu, že jsem už zchátralý padesátník, mi násilí možná přijde důstojnější, trochu...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: nestezujou si Pirati, kdyz se pouziva nasili? :D Ono se neco zmenilo, ze uz neni v kurzu reseni konfliktu diplomatickou cestou ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nejhorší jsou ovšem šotouš s huličem, nácek s bolševikem si už všechno vyříkali (a teď zbejvá jen smluvit termín, kdy si rozbijeme hubu, nejspíš?)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: hajzly se tu poprve objevily v 18:12, ted mame 18:42... takze ke vsemu mas problem s orientaci v case :D Kdyz si pletes pulhodinu s dvema hodinama... :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: debila poznáš na první dobrou a pak se s ním dvě hodiny bavíš o hajzlech? Abych nemusel mít obavy o úroveň tvýho psychickýho zdraví já, to zavání hodně divným masochismem...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: ten sice nevedu... ale zrovna tvou diagnozu by urcilo i moje trilety dite :D Holt debila clovek pozna na prvni dobrou :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: koukám, že kromě šotoušskýho kroužku a přípravky na kariéru podzemní hajzlbáby navštěvuješ i spolek internetovejch psychiatrů-telediagnostiků!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: k temhle? ...klidne si to zopakuju 😁

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nech ho bejt, nebo tě v kroužku dopravu pošlou uklízet v metru záchody!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: a tak vzhledem k urovni tveho dusevniho zdravi je ti dobre to pripominat, zejo :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ty jo, sejdou se nácek, bolševik, hulič a šotouš v baru.... a ... to není vtip, to je NYX.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    V tom případě nechápu, že tě furt tak vzrušujou, že je musíš narvat do každý diskuze... je rok 2026, hulení je legální v půlce světa včetně ČR, nauč se žít s tím, že jiný lidi žijou svý životy jak uznaj za vhodný, jinak se budeš do týhle zpruzenecký spirály propadat čím dál hloubš.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: bez obav... se mnou se delit nemusis, ja se bez takovych kravin jako drogy a huleni narozdil od tebe obejdu :-)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ty seš na mejch drogách nějak zaseklej, normálně stačí slušně poprosit a já se rozdělim...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    OMNIHASH: snazis se hezky, ale drogy ktere konzumujes jsou pricinou nevtipnosti tvych komentaru, kdy se snazis zastrit svou debilitu spocivajici v popirani existence krouzku pro dospele :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DANYSEK: tak tomu už rozumím, tam sem chodil na kroužek taky, každý druhý třetí úterý na ligu mistrů!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: takze terminologii kolegy OMNIHASH je v prvnim nadzemnim podlazi objektu Na Moráni 360/3 (a dalsich) LDNka? 🤣
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: dobře, ale prostě politická strana je taky jen kroužek pro dospělé. Není v tom žádný rozdíl. Kandidovat na nevolitelném místě je jako hobby posunování metra. Nemusíš se proti tomu tak vymezovat....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam