• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville
    MVEK
    MVEK --- ---
    VLAKODLAK: To nic, podobně jsem já neviděl svůj komentář ve ST fóru jako spoiler.

DRAGON: Ze zvědavosti, jak to děláš, snažíš se velkým úsilím si náhodou nepřečíst název epizody? Protože i ten může být u seriálu spoiler. Někdy hodně, i pro mě, ale pro tebe musí skoro každý druhý.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Â jak se ted divate na palce nahoru & dolu tady na nyxu :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Navíc to, co jsem napsal... ukaž mi díl, který byl do teď odvysílán a nestalo se to, co jsem přesně napsal...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: nikdo ti tu nezakazuje psat, tak se uklidni. Nic se ti nestane, kdyz to prvni dva dny hodis do spoil okna.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Wtf, ještě budiž v klubu o ST se dají probírat Jane's bad decisions - ale co chceš řešit tady, v klubu o novém seriálu?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VLAKODLAK: je tu jediné pravidlo, které sem napsal jak na nástěnku, tak do prvního postu, který je o pár řádků níže. Dva dny to ještě nejsou.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Tak to je moc, 2 dny jsou myslim dostatečná doba hájení!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Vlakodlak: nechapej mne spatne, kazdej ma pravo na to se zachovat jak idiot, ale tohle fakt hranicilo s tim, jestli ten clovek je schopnej navigovat vesmirnou lod :) trapna scena se sochou, reknu si ok,
    tak asi jina doba, treba je tohle v dnesni dobe vtipny.. pak jdou do ty kantyny, chova se jak uplnej kreten...
    rikas si OMG, vazne? pak prijde na radu soud v te TV show a tobe je fakt trapne, protoze tohle je uz trochu prehnany.... Jediny, kdo to trochu zachranil, byl Isaac. Samozrejme jen muj nazor.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VLAKODLAK: prosimte, kdyztak do spoil okna, mazu to (omlouvam se)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    spoilery na mobilním nyxu nevidím ale mě se poslední díl líbil
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak sedmy dil pro mne nejhorsi za celou dosavadni serii. Herecke vykony a scenar? Hodne smutna pisnicka :/ Fakt, ze pointu pribehu vykradli z The Black Mirror je to posledni. Vazne sem uvazoval, ze to vypnu.
    Nadporucik mezihvezdne flotily by nemel mit IQ 50 ....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    "A voice should be earned, not given away" + "I believe you are confusing opinion with knowledge" - Jestlipak Okamura kouka na Orville ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ad posledni dil (non spoiler): tady nekdo videl Black Mirror :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SKY_MAX: psarips.com
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    nebo eu :D ted si nevzpomenu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ja sleduju online s titlema na bombuj.cz asi, mozna sk...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SKY_MAX: muzes treba zde:

Watch The Orville - Season 1 For Free On solarmovie.sc
    https://solarmoviez.to/movie/the-orville-season-1-21825/1058157-5/watching.html
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    kde vůbec orville teď sledujete? Netflix ho nemá, hulu je jen pro amíky. Stahovat se mi to nechce a fmovies mi přestali fungovat
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    tak ono i myslim druhej dil rexiroval "tom paris"

je asi problem, ze startrek jako takovej "nechce/nemuze" pribehove kopirovat minuly serialy, takze me se orville libi i proto, ze je to dalsi vesmirnej serial, i kdyz se mozna nezalibi na prvni pohled, treba jako farscape, ale jinak je skvelej
    ICE
    ICE --- ---
    DIXIE: cau a sehraj .) jj, novy ST mi prijde jako ciste vojenska franchiza. hlavne ze ma flotila zas velkyho nepritele. eh. Orville, ac ty pribehy jsou recyklovany, tak nadhozuje i eticky otazky s humorem atd.. me se zatim nejvic libilo zoo. :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam