• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLAKODLAK: no, to že snadno prostřelili križníky na jednu dvě rány a vědecká loď jich ustála hned několik mi úplně konzistentní nepřišlo :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    VLAKODLAK: už jsme viděli
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DRAGON: Stejně jsem si to užil, konečně jsme viděli ty "heavy cruisers" kterýma Orville není :)
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: me se to libilo...ikdyz jsme tohle vsechno uz asi videli x-krat a Kayloni jsou hodne spatny borgove, tak me to nijak nevadilo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A jsme zpět v normálu. Škoda, mělo to velký potenciál.
    Navíc mě tak napadá, imho by této situace Krillové (evidentně mnohonásobně silnější, disponující mnohem silnějšími zbraněmi než lidstvo) okamžitě zneužili a rozmlátili by pozemšťany na šrot. Být s XY bitevními křižníky na orbitě Terry, fleet v troskách, jaký by byl smysl nechat svého protivníka žít... Inu trochu to ujelo do pohádky, je to takový star trek klišé: všichni najednou mají morální integritu místo aby řešili svou existenci. Ale víte jak: Clichés become clichéd precisely because they're valid enough to bear endless repetition... :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Konečně nějaký překvápko :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    skvělej díl včerejší.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: :D

heled radeji nic
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: tak zabery na vesmirnou lod ve vesmiru tam jsou ze stejneho duvodu jako v simpsonovych zabery na jejich dum. Pocitam, ze je to takova vycpavka, kdy ma prijit reklama nebo tak neco.
    Mustky jsou prospikovane elekronikou, protoze tam je rizeni kazde jedne casti lode. Kvuli efektu se pridava strojovna prospikovana elektronikou, aby mohla lod fungovat i v priapde neprovozuschopnosti hlavniho mustku. Rika se tomu nekdy secondary con, second bridge, proste misto, ktere je mnohem mene pohodlne, neni z neho vyhled, ale ma vice panciru a take vsechny ovladace k lodi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: druhá serie je celá speciál

ty jsi sei nevšiml těch záběrů na ves. lod ve vesmíru? Všechny ty můstky s el. fičurama?

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SEJDA: obavam se, ze si nepochopil jeho smysl pro humor :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: obavam se, ze slo o valentynsky special.
    jinak jsem si zadnych specialnich zaberu do vesmiru nebo elektronickych ficur nevsiml, dokazes to lepe popsat?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    wow, celej natěšenej kdo s kym v příštím díle!

Trošku nechápu ty prostřihy do vesmírů a ty elektronický fičury, to něják souvisí s tím dějem?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Mne se ten pribeh libil, dokonce se mi podarilo jej vysvetlit pritelkyni, ktera zda se poslouchala ze zaujetim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Taková vykrádačka :)

"I know, I wrote them" - Scotty
    JADE
    JADE --- ---
    hmm jste to tim remcanim akorat privolali ;[ uz to neni ani vtipny a to je problem...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Melrose Space ;)
    ICE
    ICE --- ---
    DRAGON: click click ;)
    ICE
    ICE --- ---
    tak dnesni dil o neco lepsi, tedy pokud mate radi inverzni homofunkci 90210 .)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ha! dnes je novy dil!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam