• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville

klub pro diskuzi o seriálu The Orville

data:
    https://www.csfd.cz/film/513197-the-orville
    http://www.imdb.com/title/tt5691552/
    https://cs.wikipedia.org/wiki/The_Orville

JEDINÉ PRAVIDLO KLUBU: NESPOILOVAT PROSÍM ALESPOŇ DVA DNY PO ODVYSÍLÁNÍ NOVÉHO DÍLU. MĚJTE RESPEKT K OSTATNÍM, DÍKY
    pripadne pouzivame spoiler format - <span class="spoiler">obsah spoilu</span>
    rozbalit záhlaví
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DRAGON: Jeden z nejvíc startrekovejch co udělali! Paráda
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    super díl :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jinak drobná poznámka k 2x04 Nothing Left on Earth Excepting Fishes - líbí se mi, že v The Orville je nepřátelský "emzák" přeoperovaný na člověka pojmenovaný Tyler jako v Discovery nepřátelský Klingon:-).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nemůžete psát, co je ten "poslední díl"? Tohle diskuzní fórum se v podstatě už s odstupem pár týdnů nedá číst, zvláště, když stejně i ti píšící sledují s různým zpožděním, takže ani podle vysílacích dat by to nešlo...
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    Sakra, žádná hlášení o stavu štítů.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Tak on se copypastuje jeden model ve dvou velikostech a je z toho flotila Unie ;-)
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: ja to furt beru pohledem 90tek, kdy jsem prvne cumel na epizody Best of Both Worlds a pak Scorpion 1 a 2 :) ale asi mas pravdu ;D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JADE: tak ty triky vesmirnejch bitev nejsou kdovijak nakladny, cerny pozadi a par modelu (v Orville) nic moc detailnich bojovejch plavidel... to zvladne i low cost budget.
    JADE
    JADE --- ---
    no je fakt ze tech ran chytli vic nez dost, to me taky trosku iritovalo...ale bitva dobra...zajimalo by me jaky maj rozpocty, protoze jsem puvodne Orville vnimal tak trosku jako low costovej serial, nakonec se zda ze se to neboji zainvestovat ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    NAVARA: to máš jako u domácích zvířat. Jak seriálová loď dostane jméno, tak je těžší ji zabít.

(+ měli nějaké moklanské úpravy deflektorů + cyloni upgradeovali deflektory)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLAKODLAK: no, to že snadno prostřelili križníky na jednu dvě rány a vědecká loď jich ustála hned několik mi úplně konzistentní nepřišlo :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    VLAKODLAK: už jsme viděli
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DRAGON: Stejně jsem si to užil, konečně jsme viděli ty "heavy cruisers" kterýma Orville není :)
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: me se to libilo...ikdyz jsme tohle vsechno uz asi videli x-krat a Kayloni jsou hodne spatny borgove, tak me to nijak nevadilo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A jsme zpět v normálu. Škoda, mělo to velký potenciál.
    Navíc mě tak napadá, imho by této situace Krillové (evidentně mnohonásobně silnější, disponující mnohem silnějšími zbraněmi než lidstvo) okamžitě zneužili a rozmlátili by pozemšťany na šrot. Být s XY bitevními křižníky na orbitě Terry, fleet v troskách, jaký by byl smysl nechat svého protivníka žít... Inu trochu to ujelo do pohádky, je to takový star trek klišé: všichni najednou mají morální integritu místo aby řešili svou existenci. Ale víte jak: Clichés become clichéd precisely because they're valid enough to bear endless repetition... :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Konečně nějaký překvápko :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    skvělej díl včerejší.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: :D

heled radeji nic
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ADAMIRA: tak zabery na vesmirnou lod ve vesmiru tam jsou ze stejneho duvodu jako v simpsonovych zabery na jejich dum. Pocitam, ze je to takova vycpavka, kdy ma prijit reklama nebo tak neco.
    Mustky jsou prospikovane elekronikou, protoze tam je rizeni kazde jedne casti lode. Kvuli efektu se pridava strojovna prospikovana elektronikou, aby mohla lod fungovat i v priapde neprovozuschopnosti hlavniho mustku. Rika se tomu nekdy secondary con, second bridge, proste misto, ktere je mnohem mene pohodlne, neni z neho vyhled, ale ma vice panciru a take vsechny ovladace k lodi.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SEJDA: druhá serie je celá speciál

ty jsi sei nevšiml těch záběrů na ves. lod ve vesmíru? Všechny ty můstky s el. fičurama?

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SEJDA: obavam se, ze si nepochopil jeho smysl pro humor :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam