ICE: ono spíš jestli to není tím, že už seš prostě páprda ,)) (tak jako hodně z nás tady, hehe) a už seš míň tolerantní k potřebám menšin... Mně je to třeba úplně ukradený, jestli má někdo pod uniformou jedno péro, dvě péra, žádný péro nebo chce, aby ho lidi nazývali unicycling hamster, pro mě je důležitý, aby ten člověk uměl hrát a cítil se svobodně. A v okamžiku, kdy mi něco neničí show, protože to ani nepostřehnu (a to, že se žena líbá se ženou a muž s mužem mi nevadí, není to úchylka, je to sexuální orientace, ffs, tak na to tak přestaňme kua koukat, pls), tak jsem vlastně rád, že menšiny, který měly v celý historii lidský společnosti peklo s vlastní identitou a museli bojovat za svoje práva (resp je spíš tutlat, aby je často někdo/někde nezabil), tak jsem vlastně rád, kam se společnost posunuje. A Gene Roddenberry, zakladatel tohoto žánru, na kterém Orville přímo stojí, by byl určitě rád také...
Toliko za mne. Asi nebudu oblíben v konzervativním kolektivu Stay Same universa, ale to mi nevadí ;)
Uvedu konkrétní příklad: novej díl Strange New World: dokud sem si to nepřečetl, že doktorku Jesper hrála trans žena Jesse James Keitel, tak sem ani náznakem nezjistil, že tomu tak je a nijak mi to nezkazilo zážitek (nezkazilo by, ani kdybych to věděl dopředu, protože je to film art, zkrátka nevnímáš co za herce co hraje, ale jak je jeho/její postava zahraná. Mně je fuk, co dělá nebo čím je v real životě, mě zajímá, jak zahraje doktorku Jesper. A byla skvělá!
Mně zas vaděj v těchto typech seriálu technický chyby, přes to se nemůžu zas přenést já a sem schopnej tvůrcům napsat email, jak mě tím nasrali, protože to člověka vrátí do reality! .))