• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Místo, kde fragment máš, a kopal jsi, tam se to vyšrafuje. Kde fragment nemáš, tam se ti ani neukáže poloha, ani se to po pokusu o kopání nevyšrafuje. Ale vejce tam vyskočilo, takže dobrý .-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: a kdyz kopnes na miste, kde nemas fragment, tak se zazluti jako ze uz jsi kopala?
    SARGO
    SARGO --- ---
    A mám ho! Zlaté vejce, jupijou :-D
    - na pátý pokus
    - na místě, kde jsem neměla fragment (tam se to nezažluti)
    - vyzkoušeny fragment se označí (získaný)
    - hned se vylihlo
    - další lov možný po doběhnutí času
    - me ego zaplakalo, na to, jak jsem to měla snadný, jsem se s tou mapou docela potrápila. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ono to počítá jenom deset arén...? Tak to mám po dnešku na dlouho vystaráno
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To je dobrý, přijde notifikace!

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW mi doslo, ze ty nedostupny budovy vlastne nejsou takovej problem, mozna presne proto tam jsou ty artefakty, ktery umoznujou obsazovat/nicit budovy na dalku. Tj. neni to designove urceny na to, ze se nekomu zrovna nechce slezt z gauce, ale prave kdyz se nekam neda dostat primo na portal...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: ja ted dostal chytit 150 potvor. To asi jako dam fakt jen tezko.

    SARGO: jako fakt nevim, je to proste tezsi v tom, ze muzes hodit jak kratkej tak dlouhej tady, a neprijde mi to nijak vizualne signalizovany. Kdyz je neco daleko tak to asi odpovida tomu stavu, kdy daleko bejval v PoGo drak, a s tim jsem fakt mel problem, a je pravda, ze jsem si kvuli tomu aktivoval takovy to zmensovani obrazovky androidu, abych mel kratsi drahu... :-) Ale mozna je to treninkem no.

    Rozdeleni na levely je samozrejme dobry, ale proste jednou se sejdou vsichni na tom nejvyssim, ze jo.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tomu zabetonování právě si myslím zabrání to, že je to rozdělené na levely - přesně co jsem říkala, ať udělají v pogo. Pěkný, že tady to jde :-)

    EVILMIND: Plívy za dva dny vychytáš na automatiku a zbytek nějak půjde... :-D Nemáš třeba moc velký mobil? Nebo v čem může být háček? Já jsem hodně antitalent házecí (točený neumím pořádně dodnes), tak jsem dobré měřítko, že se to dá zaběhnout :-D

    UBU: Teda tomu říkám úkol... takže je přijímat jenom s dostatečnou časovou rezervou, koukám :-))
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Tohle budou muset nějak odladit a ne jen arény. Měl sem úkol jít po 30-ti pilířích a ukazovalo to cestu. No a jedna byla v zavřenym statku a normálně sem tam musel vlízt, věděl sem že tam nidko není, ale bál sem se aby tam nebyl nějakej pes nebo tak..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jo toceny nezkousim vubec, to slo asi na jednu potvoru co je fakt vyslovene blizko (takze vim, ze s tim hra pocita, a je za to bonus). Ale i kdyz hazim rovne tak vetsinou potrebuju 1-2 bally abych vubec zjistil jak je to daleko, a pak kdyz je to daleko tak casto mam fakt problem dohodit. Co jsem koukal na redditu, nejsem zdaleka sam. Treba ty halloweensky maly mumie jsem uz prestal chytat, ty me staly hrozne vzdycky, a to nechci videt jak to bude vypada, az na vyssim levelu bude vsechno navic mit jeste vetsi sanci na vytrhnuti...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zelena-oranzova-zelena maji vsichni, to je nejakej default, ale je pravda, ze me vubec nenapadlo ho vlastne pouzit :-) to si necham az najdu nejakou tu trasu

    areny jako mam docela smulu, uz jsem nasel tri nedostupny (a ke vsem jsem sel docela daleko a neznal jsem to tam, proto jsem netusil, ze to je nejakej soukromej areal apod)
    jelikoz na levelu 15 to vykopne z tohohle tieru, tak nevim jestli se mam jako uplne moc snazit ted (i kdyz pravda ze bez ballu budu level 9 asi dlouho)
    ale jinak jsem teda videl cestou do prace vyhradne cerveny, a kazdopadne dost neutralnich jeste, ale chce to najit si cas a aspon tech 10 obsadit

    kazdopadne system aren sice je vylepsenej, ale stejne mam trochu obavu, aby to nevedlo k zabetonovani jako v PoGo, az vsichni prelezou do toho nejvyssiho tieru (byt tam je to kouzlo instantniho zboreni apod)
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Přesně, pod 15 bylo všechno červený... to se mám na co těšit, až potěr doroste :-D
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Hustý, já dnes v centru viděl poprvé modrou, u nás zas všechno červené. Jen aby mě nečekalo překvapení až budu 15+ .-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Požehnání arény je mi vskutku na nic (ale třeba jen zatím?), protože je tu sice po okolí několik silnějších hráčů, ale všichni bezvýhradně modří. V mých levelech jsem ještě nezahlídla červenou arénu, ale některý modrý už jsem si musela naposilovat :-D
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Mm jen dva - Dar zlatého draka - zelená oranžová zelená, tedy to co si žíkala a Požehnání obrany - na 30 hodin ochrání nejbližší arénu - 4 modrý a 2 oranžový - to je na nic.
    SARGO
    SARGO --- ---
    ... ale jestli to někdo nezachytil, tak s dovolením ještě jednou varování - magie se spouští okamžitě! :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Pošlete mi někdo svůj magický recept, zkusím ho vyrobit i bez vlastního pergamenu :-) Já mám dvojité vytáčení ze sloupů (zelená oranžová zelená) - bag se naplní krásně, což o to... :-))
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Úplně jsem zavrhnul točený a od tý doby mam na jednu potvoru cca 1-2 bally, takže v pohodě. Jen to chce házet pěkně rovně a slidovat rychleji než v PoGo.

    SARGO: Za Prahou, Chýně :-) In the middle of nowhere :-)

    KLERIK: Mít potok, tak sem happy :-/
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Tak to je pech... kde to sakra bydlíš? Je to poměrně velký kus země a je tam vidět každý chodníček a pěšinka :-D

    UBU: Jenom z pětkovýho! :-))

    EVILMIND: ď :-)


    EVILMIND: Taky zatím vyčkávám a bojuju s čím mám :-) S vejcema jsem to ale bohužel vůbec neměla šanci vypozorovat, vzala jsem ten začátek dost hopem (během dopoledne budu 18). S míčema jsem si omylem pomohla včera, kdy jsem spustila dvojnásobek na vytáčení a tudíž jsem ještě musela letět ven :-D Přišlo mi, že i z těch prvních vajec šly pěkné potvory - vzhledem k tomu, že ty wild, co na mě útočí v přírodě, jsou pořád tak nějak stejně silné, ona ta čtyřstovka nebude špatná. Uvidíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam