• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Nemusí. Jeden je defender, druhý útočník, tak to může mít tuhle vazbu, defender má víc HP, útočník dává větší dmg.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: díky moc. 70 jistejch je furt paráda!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: jinak kdyz proste budes mit obsazeno furt ty samy, tak to bude 70 za den, ale jednou tejdne 100. Predpokladam, ze pokud ma nekdo vic aren, tak by to melo sezrat tech 10 bonusovejch jeden den, a druhej den sezrat 10 jinejch, Sargo? :-) Resp. to vlastne muzu zkusit sam, mam presne 10, z toho je 5 novejch, takze 85, a cestou do prace dve cerveny areny, co jsem jeste neobsadil nikdy, takze by to melo hodit 91 coinu teoreticky.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: aaha. Musel jsem se překouknout. Díky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dukaz, ze ty dve cisla nejsou tak uplne totez co IV


    tj. jeste budou nejaky dalsi hidden staty asi, pripadne to samotny rozdeleni na mece/stity je mozna nikoliv vysledek nejakeho doporuceni, ale narollovanej samostatnej stat co ovlivnuje dps?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: nevim, na wiki davaji dohromady nejaky seznam, ale muze se to asi menit (plus to rozjebava ten event) - http://draconius-go.wikia.com/wiki/Eggs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: jsem to tu psal, mechanismus proti stagnaci - 10 je za arenu jen jednou tydne, pak uz je to jen 7 (v seznamu budov vidis u tech cerstvych napsano +3 weekly bonus). Tj. 700 tydne vyberes jen v pripade, ze budes mit 70 aren, ale protoze max je 25 obsazenych, tak je treba je tocit (opakovane ziskani stejne areny je furt 7).

    Runy jako zacinaji zabirat dost mista, aspon je jasny, ze jako prvni rvu coiny do batohu - plus je tady zjevne mnohem dulezitejsi mit fakt hodne tech ballu, aby clovek mohl pustit ruzne kombinace bonusu, co si predem pripravi.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jak to, že mám 10 arén ale šlo vybrat jen 70. Jako pořád lepší než nejistych 50 ale i tak... Nebo jsem udělal něco špatně?
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Pockat pockat, Sargo psala, ze ji prisel z pětky. To by znamenalo, ze je to random?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Btw :to útočení divokých potvor je super na runy...
    XSI
    XSI --- ---
    Teď jsem teda vybírala barvu a přišlo mi, že můžu vybírat z obou, ale zrovna na mě útočila příšera tak jsem se moc nesoustředila. :-(
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jo, četla jsem, že je to lokálně, takže když moc chceš jinou barvu, tak musíš do jiné části města kde má převahu ta druhá barva, než kterou chceš
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jako mam tu 4 jiny pripraveny na evolve s dost candy, tenhle ani nemel nejvyssi CP :-( Fakt jsem se tesil na neco rare. A zajimavy, docela dlouho mi nepadlo vejce - resp. nepadlo mi celej den, protoze jsem mel full inventory, a cely odpoledne jak jsem chodil tak mam posledni 3 vejce, nevytocil jsem jediny, docela zajimavy.

    BTW co mate jako buddyho? Ja zatim chodim Incumuse, i kdyz ma 5km, tak kdyz jsem to vybiral, tak to byl jedinej co jsem mel, co ma finalni evoluci red.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To mi udělalo taky, stačilo počkat ještě level a mohla jsem si vybrat :-D Bez výběru to nabízelo sto mincí a když už tam byly obě barvy, tak jenom padesát, lumpové... :-D

    On asi Vampiro bude jinak vzácnej možná, to jenom že je helouvín, tak je všude. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW zajimavy info - hra nejak hlida, aby nemela jedna strana prevahu (nevim jestli globalne nebo lokalne), takze lidi reportujou, ze je to na levelu nenechalo vybrat barvu, mohli vzit jen jednu, bo ta druha byla "full". Jako, dava to smysl, ale asi bych byl jako nasranej, kdybych chtel hrat treba cela rodina apod... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL tak 10hour vejce prezilo od obeda... a narodil se Vampiro. FUCK! :-( Pritom na wiki jsou tam samy uzasny potvory jen v poolu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Dej mi recept, zakouzlím :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: Na tom modrém fleku byl Oltář, na červených se objevily Sloupy; pro srovnání, na ten zelený panďulák ze své aktuální pozice o chlup nedosáhne,

    Jestli by to mělo jít sdílet, pak je poněkud neintuitivní to zatrhávání oltáře na začátku, až na to, že už nevím, jak jsem to zatrhla :-/
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: pro ilustraci, muj druhej nejlepsi ma 290CP :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam