• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    SARGO
    SARGO --- ---
    SARGO: ... a pak jich tam najednou vyskočilo pět naráz a teorie je pdachu. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jestli ta frekvence není úplně stejná, tak je sakra blízko :-D Dobré je, že je vidět, kolik času zbývá.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: kolik jich prislo za pul hodiny?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Vyzkoušena Návnada: i když na Sloup už zase nedosáhnu, kružnice dosahu se protínají a drakouši vyskakují. Takže rozdíl oproti PoGo nepozorován. Takže dobrý :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: zatim jako ty vejce od dracice nic moc - ted jsem vylihnul to co mi chybelo par minut, a zase je to nejaka srajda, z 5km teda, tak jsem vylezl ven si tam hodit dalsi... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Takže pro můj naopak ideální, tramvají nejezdím a chodím sice dlouho, ale pomalu. Sympaťáci :-D

    EVILMIND: Tak to ráno obsadíž zas... ono je to v tom vyšším levelu ještě všude hrozně prázdné :-))

    UBU: Já včera nakonec jednu našla. Vydržela tam dvacet minut, což mě pěkně naštvala, protože mám tím pádem už dvě rozklubaná vejce, a na tom prvním mi chybělo právě těch dvacet - kdybych to byl býval věděl :-D
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Už včera byl některý kulatý a jiný hranatý. Já se ráno probudil a dva rifty cca 200 metrů od baráku - ani v jednom dračice nebyla...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: eh se mi to odeslalo - *** za jizdy, ale pocitam to bude super v kombinaci s tim receptem, co vycisti nepratelske areny.

    Akorat jsem to asi podcenil, a diky vybouchani vsech cervenejch aren cestou jsem dal moc expu, tak se mi asi nepodari zustat lvl 14 do rana, takze jsem to osazoval zbytecne... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: pocita to presnejc prave proto, ze to ma mnohem, mnohem nizsi speed limit - kterej prekrocis i rychlou chuzi. Navic jak sepne speed limit tak prestane fungovat uplne vsechno, coz je jako asi ok designove, ale pro muj tramvajovy styl hry to moc neni.

    Jinak jsem vymeknul a podporil hru 8-), a koupil jsem si ten +5 obsazeni aren na dalku. To je naopak pro moje tramvajovani naprosta parada, jen jedes a prihazujes, navic i v pripade budouci stagnace to bude dobry na knihovny, ktere z principu fungovani moc stagnovat nebudou. Kazdopadne je to jen na prihozeni, neda se s tim bojovat (a neda se to delat za jizdy),
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak je to jak jsem rikal, automaticky to bere ty lepsi - tj. kdyz je nekde nova arena s +3 weekly, pocita ji prednostne.

    Jinak stesti po ranu, u tramvaje rift, a dracice je spawnuta primo u me v praci, takze zustavam prepnutej v riftu a doufam tu bude aspon na 2 vejce... :-) BTW rift je kulatej, ne ctverec, nevim jestli to je zmena od vcera (a asi by to davalo smysl).
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    SARGO: počítá to hmohem lépe. Jen je třeba nižší rychlost. Třeba při běhání mi to už neukazuje ani potvůrky v radaru. Musím se držet něco pod 8-10km/h
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mimochodem zajímalo by mě, jak to počítá kilometry. Doma mi to totiž skoro vůbec nechodí (což je vážně strašně k vzteku, protože Sloup mám úplně těsně mimo dosah... :-D) a v PoGo se mi z toho přešlapování na místě žádné metry nenačtou. Ale tady mi přes večer nachodil celý kilometr, i když se mi nezdálo, že by někam odbhal, prostě stejné přešlapování na místě. Náhoda...? :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jo, po vybrání bonusu se poznámka o týdenním bonusu objevila u těch, co jsem vytočila nově. Vzhledem k tomu, že mě zatím nemá kdo vyhazovat, ale bonusy rychle poklesnou :-D


    EVILMIND: Takovou dvojku mám u těch svých gryfů! Všechno stejné, jen dps u velkých útoků jiné (i když se tváří stejně) a jeden označený jako útočník a druhý obránce. Zajímalo by mě, jestli to lze Knihovnou změnit. :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Nemusí. Jeden je defender, druhý útočník, tak to může mít tuhle vazbu, defender má víc HP, útočník dává větší dmg.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: díky moc. 70 jistejch je furt paráda!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: jinak kdyz proste budes mit obsazeno furt ty samy, tak to bude 70 za den, ale jednou tejdne 100. Predpokladam, ze pokud ma nekdo vic aren, tak by to melo sezrat tech 10 bonusovejch jeden den, a druhej den sezrat 10 jinejch, Sargo? :-) Resp. to vlastne muzu zkusit sam, mam presne 10, z toho je 5 novejch, takze 85, a cestou do prace dve cerveny areny, co jsem jeste neobsadil nikdy, takze by to melo hodit 91 coinu teoreticky.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: aaha. Musel jsem se překouknout. Díky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw dukaz, ze ty dve cisla nejsou tak uplne totez co IV


    tj. jeste budou nejaky dalsi hidden staty asi, pripadne to samotny rozdeleni na mece/stity je mozna nikoliv vysledek nejakeho doporuceni, ale narollovanej samostatnej stat co ovlivnuje dps?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: nevim, na wiki davaji dohromady nejaky seznam, ale muze se to asi menit (plus to rozjebava ten event) - http://draconius-go.wikia.com/wiki/Eggs
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: jsem to tu psal, mechanismus proti stagnaci - 10 je za arenu jen jednou tydne, pak uz je to jen 7 (v seznamu budov vidis u tech cerstvych napsano +3 weekly bonus). Tj. 700 tydne vyberes jen v pripade, ze budes mit 70 aren, ale protoze max je 25 obsazenych, tak je treba je tocit (opakovane ziskani stejne areny je furt 7).

    Runy jako zacinaji zabirat dost mista, aspon je jasny, ze jako prvni rvu coiny do batohu - plus je tady zjevne mnohem dulezitejsi mit fakt hodne tech ballu, aby clovek mohl pustit ruzne kombinace bonusu, co si predem pripravi.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jak to, že mám 10 arén ale šlo vybrat jen 70. Jako pořád lepší než nejistych 50 ale i tak... Nebo jsem udělal něco špatně?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam