• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem rano poslal stiznost na support ze mi prijde ze neco nefunguje jak ma (anglicky). A nejenze uz mam odpoved, ale priznavaji tu chybu, a hodlaji ji opravit - plus odpoved zpatky prisla cesky, a to relativne nezkomolenym jazykem! :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Taky tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: mam to stejne, bezne se mi stava, ze vychodim treba i 4-5 vajec, a hodiny mi nepadne nic, a pak najednou napadaji. Predpokladam, ze v tom bude nejaky zamer - viz ta moznost enchantu pilire aby daval jen vejce - coz btw nechces, protoze pak nebude davat NIC pokud budes full.
    UBU
    UBU --- ---
    Dotaz: Jak vám padají vejce, průběžně, nebo pak nějak všechny jednou za čas najednou? Dvakrát se mi stalo, že jsem měl plný inventář dvojek a a myslim jednu pětku a kromě jednoho vejce sem to vychodil a nic nepadlo. Pak mi ze trech sloupů padlo tolik vajec, že to naplnilo inventář. A pak zas nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem zalozil ceskou FB stranku, kdyz zadna nebyla jeste :-)

    https://www.facebook.com/DracoGOCZ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: maji na to extra web, mozna jen jeste neni v portfoliu protoze to je 2 tydny stare :-)

    Draconius GO | A game with magic and dragons in augmented reality
    https://draconiusgo.com/
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Zajímavý, že zrovna tuhle hru na stránkách vůbec neprezentujou :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: draci jsou docela IMHO:

    Undersquian





    Melhor





    Hydra





    Scylla





    Smoargh





    Morgoroth

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: specialne kvuli tomu jsem si je sel lustrovat, a oni to jako nejsou nejaky garazovy hackeri z rozbombarodanyho Donbasu - https://elyland.net/
    Maji portfolio mobilnich her s par set tisicema instalaci, sice jako se nemuzou srovnavat s Nianticem, ale urcite to staci na to, aby se nenechali jen tak snadno maznou z Google Play apod (coz je fakticky jedine nebezpeci, o ktere se hraje).
    SARGO
    SARGO --- ---
    Bojovala jsem v Souboji mágů s věcí, co byla úplně jednoznačně drak, takže určitě budou - a další vypadají jako ti čínští, to se taky počítá :-D Mimochodem se mi zamlouvá, že to vybírá lokální soupeře. Když má někdo u jména "Praha", nebo se jmenuje Brněnius, tak to nebude náhoda. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Inkumus je takovej drakovitej. Jinak ani ne no.
    UBU
    UBU --- ---
    Zrovna dneska sem si říkal (v návaznosti na tu žalobu Nianticu), že jestli to zabalej, tak mi to bude docela líto. Na druhou stranu, Ukrajina je natolik svérázná země, že jsem zvědav, jak na nich budou něco vymáhat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: to jsou prave ty rare asi no :) dneska jsem videl siluetu neceho, co vypadalo trochu jako drak, daleko teda, a byl jsem v pokuseni pouzit ten eyesight abych to chytil. Zatim jsem teda nevidel nikde zadnej bestiar kompletni s obrazkama ze hry, abych si alespon zapamatoval na co pripadne davat pozor.
    Ale rano jsem z tramvaje chytil Marylin Monroe! :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: jj, to je pravda.

    Btw, máte něco, co vypadá jako drak? Jako když je to Draconius, tak bych ho tam čekal, já mam zatím samý divnopotvory ale drak nevim nevim... Možná jeden dva s přimhouřenim očí :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jo ale obecne, kdyz pujdu v PoGo proti necemu 3k cp s pokemonama kolem 500 treba, tak ho v sesti dam, skoro jiste. Tady kdyz mam proti sobe neco, a umre mi ten muj silnej, tak mam fakt problem dat alespon nejakou dmg a dorazit ho, jakmile je rozdil velkej, tak je to masakr. Taky bacha na to, ze i stejna potvora s priblizne stejnym CP muze mit vyznamne jinak HP, klidne skoro o pulku vic, zjevne se HP do CP moc nepocita.
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Ono bude dost záležet na to co použiješ. Ten Morgoroth s 750 cp dal 1300 + 800 v PVP, taková divnokočka s CP 1K vydrží mnohem míň.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw - expy z PvP zavisi na vasich ztratach, tj. je vzdycky lepsi mit toho nejsilnejsiho jako prvniho a doufat ze souper nema nic (pak je to asi 1400 exp a 850 esence), paradoxne pri vyrovnanem boji je odmena mensi
    jinak ten rozdil v sile potvory dle levelu je tu masivni, mozna jako je to az moc nevybalancovany, ted jsem dal tim 2000 nekoho, kdo mel 6x1100 cca, a v podstate mi nic nebrali
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw ten Halloween even by mel koncit zitra v pet - konecne jako, protoze mi ty potvory jsou na nervy docela :)
    btw krome spawnu maji taky lacinejsi evoluci, takze doporucuju poevolvovat dyne/vampiry pred koncem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: prozkoumal jsem mapu, a pro prazaky, nejlepsi misto mi prijde pouzit obelisk nekde v oblasi Jiriho z Podebrad. Tam mi prijde je nejvetsi sance, ze to bude bez problemu oblast pristupna v noci (coz je ted v zime aktualni), bude to souvisla oblast (tj. jedna navsteva) a nejsou tam zadny rozsahly nedostupny soukromy mista. Snad... :-) Do vikendu tam najdu nejakej konkretni obelisk u tramvaje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam