• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo, je to nevyhoda, ze nevis presne jak jsi hluboko v tom neoznacenym poli, a muzes klidne pouzit lopatu dvakrat na stejnej kvadrant treba. U Spilberku bych treba vubec nezacinal, taky se budu drzet co nejdal od Petrina... :-)

    Jinak na ty bally jsem ted otestoval, ze fakt staci docela mala skupina piliru (mam v mobilu nekde fotku jak to vypada na Ujezde treba), a behem efektu toho zakladniho kouzla jsem ziskal pres 100 ballu, minus to co jsem cestou vyhazel. To je jako za pul hodiny docela pohoda, s tim se da hrat pak zbytek dne, a to kouzlo mi jako neprijde drahy. Navic tohle dava uplne novej smysl tem artefaktum, co snizujou cooldown piliru, protoze s nema by pak mohlo klidne stacit i byt nekde mezi 5-6 treba, na malinkem prostoru.

    UBU: me nasral ten rift u Justicniho palace, kdybych si ho vsimnul driv, tak jsem tam byl jeste pred startem raidu, a pak diky tomu, jak dlouho me zdrzeli ty policajti, bych klidne stihnul vylihnout i dve vejce (mam jedno kde chybi jen malo a jednou 2hod, co jsem tam nakonec nechal).
    UBU
    UBU --- ---
    Ja mel zajimavej bug, dal sem vejce do riftu u prace a po peti hodinach zmizel, ale vejce se nacitalo dal a za dalsi dve hodiny vylihlo. Ale z desitkovyho ancient prisel Filo... To je jako blba prdel.
    XSI
    XSI --- ---
    Ale dostala jsem z desítkového vejce Smaugra, což je drak (hurá!) a maxnutej má 1332 CP, což se mezi mýma sockama (další mám 426, 299 a 202) hezky vyjímá. Snad stihne dračice dosedět ty dvě hodinky i další desítku.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak hledání zlatýho vejce bez vyplněných všech fragmentů teda moc nedoporučuju. Dostala jsem to kolem Špilberku, a to je teda hnus kopec když člověk lítá tam a zpět, nahoru a dolů, a u devátýho pole mi to napsalo že "tady taky nic". Tak jsem se aspoň nasraně táhla další kilometr ke zlomu, abych zjistila že dračice si sedí někde ve vnitrobloku. No stejně jsem se snažila najít cestičku (další sviňa kopec) a našla jsem branku, že je tam park nějaký léčebny a otevřenej jen do tří. Fffffu! A navíc mi došly balonky. No naštěstí jsem vylezla z arkany a další zlom byl jenom asi o půl kilometru dál a dračice na cestě, to to trochu zachránilo. A když jsem se dovlekla k osmýmu obelisku tak prý jsem tam úplně nahoře v rohu nekopala (ale jsem si dost jistá že jo). Na návrat už jsem teda fakt sílu neměla. Nemluvě o questu najít sedm truhel, za ten dvanáctikilometrovej den jsem měla přesně jednu. Tahle hra mi ještě udělá pár šedivých vlasů.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    EVILMIND: aha, to jsem si ani nevsimla, ze je tak neco označeny :) dik
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    EVILMIND: tech +5 obsazeni aren na dalku je trvalej, nebo na 1 pouziti?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DRAKY: jako co je tady nejakej startovni drak nebo vaporeon jeste asi nikdo nevi, ale obecne se da rict, ze bych investoval jen do doho, co je v bestiari oznaceno cervene jako rare (ten rozdil mezi common a rare CP je tady velikej).
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    Nesnasim vas :) jako by mi nestacilo furt neco nabijet kvuli pogo :) ale aspon jsem vcera behem prvniho hrani nasla na ulici petikilo - kdybych se netahla za tim portalem, tak ho nemam :) nicmene za 8 levlu draci matka ani truhlicka teda zatim zadna, jedna usmudlana runa zatim vytocena...

    Zasadni otazka - co jsou best bytosti utocnici a obranci, jakoze za cim ma smysl se tahat, nevite, pls?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: to jsi nečekal po zkušenostech z pogo co :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam na tom mym Gryphonovi mam nejlepsi fast i nejlepsi charge utok, to je docela slusny teda :-)

    movesets - DraconiusGO
    https://www.reddit.com/r/DraconiusGO/wiki/movesets
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem rano poslal stiznost na support ze mi prijde ze neco nefunguje jak ma (anglicky). A nejenze uz mam odpoved, ale priznavaji tu chybu, a hodlaji ji opravit - plus odpoved zpatky prisla cesky, a to relativne nezkomolenym jazykem! :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Taky tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: mam to stejne, bezne se mi stava, ze vychodim treba i 4-5 vajec, a hodiny mi nepadne nic, a pak najednou napadaji. Predpokladam, ze v tom bude nejaky zamer - viz ta moznost enchantu pilire aby daval jen vejce - coz btw nechces, protoze pak nebude davat NIC pokud budes full.
    UBU
    UBU --- ---
    Dotaz: Jak vám padají vejce, průběžně, nebo pak nějak všechny jednou za čas najednou? Dvakrát se mi stalo, že jsem měl plný inventář dvojek a a myslim jednu pětku a kromě jednoho vejce sem to vychodil a nic nepadlo. Pak mi ze trech sloupů padlo tolik vajec, že to naplnilo inventář. A pak zas nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW jsem zalozil ceskou FB stranku, kdyz zadna nebyla jeste :-)

    https://www.facebook.com/DracoGOCZ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: maji na to extra web, mozna jen jeste neni v portfoliu protoze to je 2 tydny stare :-)

    Draconius GO | A game with magic and dragons in augmented reality
    https://draconiusgo.com/
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Zajímavý, že zrovna tuhle hru na stránkách vůbec neprezentujou :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: draci jsou docela IMHO:

    Undersquian





    Melhor





    Hydra





    Scylla





    Smoargh





    Morgoroth

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: specialne kvuli tomu jsem si je sel lustrovat, a oni to jako nejsou nejaky garazovy hackeri z rozbombarodanyho Donbasu - https://elyland.net/
    Maji portfolio mobilnich her s par set tisicema instalaci, sice jako se nemuzou srovnavat s Nianticem, ale urcite to staci na to, aby se nenechali jen tak snadno maznou z Google Play apod (coz je fakticky jedine nebezpeci, o ktere se hraje).
    SARGO
    SARGO --- ---
    Bojovala jsem v Souboji mágů s věcí, co byla úplně jednoznačně drak, takže určitě budou - a další vypadají jako ti čínští, to se taky počítá :-D Mimochodem se mi zamlouvá, že to vybírá lokální soupeře. Když má někdo u jména "Praha", nebo se jmenuje Brněnius, tak to nebude náhoda. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam