• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jo, někde v Prokopáku to bude slušná soda :-D

    EVILMIND: Že jo! Asi moje momentálně nejoblíbenější chvilka :-D

    UBU: Ale nějaká další vejce jsi měl, ne?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Dneska jsem na to koukala real-time a ta lhůta byla 10 minut.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW kdyz vam neco zabijou v arene, tak to ma nejakou ochranou lhutu nejspis 15 minut, behem ktere se furt pocita jako obsazena (kdyby treba nekdo potreboval vybrat). Tipuju, ze ten artefakt co pridava tech 100 minut se k tomu asi pricte jeste, to uz je slusny... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: urcite to bude schvalne takhle navrzeny, aby te to motivovalo si nejakej pilir enchantnout :-)
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Tak to u mě nefunguje. Byl sem pro psa na ujezde a vidim, že je tam rift, tak tam vlezu a vidim MoD, tak koukám na vejce a nemam ani jedno ancient. Prošel sem tedy 6 sloupů a ani prd.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo a je to desne navykovy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zkusil ten Dragon's Eyesight, kdyz jsem mel bally. Mno, uz nemam - 4 truhly, dalsi 2 spawly behem ty pulhodiny, a z jedny vypadnul dalsi Eyesight, takze to bylo zadarmo. Ale bohuzel jinak prd, navic jsem to asi 50s pred koncem vsechno vychytal! :-) Ale chce to fakt nekde, kde kdyztak je moznost chodit, ne kdyz clovek sedi v trenkach u televize, s tema +2 itemama z pilire, co jsem navic dostal po 25 minutach znova, bych mozna udrzel zasobu ballu, a mohl to seslat jeste jednou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: na to vase sidliste jsem taky koukal, ale neni moc bezpecny :-) priste testnu ten pravej breh Vltavy, a uvidime, navic se mi hodi kdyz to bude bliz z prace, a nekde kde neni nikde tma
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Říkala jsem si, jestli ono to nedetekuje nějaký minimální stav, po kterém ti začnou padat zaručeně. Protože s prázdným inkubátorem jsem nikdy nešla dál než k nejbližšímu Sloupu :-)

    EVILMIND: Safra, nekaž mi iluze. Našla jsem si jeden co nejvíc uprostřed sídliště, že to půjde rozluštit i obejít nejsnadněji, ale pět kiláků už je strašně moc :-O

    Mimochodem taky mi ze supportu odepsali, mou přátelskou žádost o Sloup v ložnici bohužel neto, a tu ledvinu prý taky nechtějí. O:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha tak nic, zrovna koukam na nejakej dalsi support ticket, a je to 5km. To jsem v pytli teda, to bych taky nemusel nikdy najit...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: vsak jo, je to asi do 2km. Tj musis dal od Spilberku! :-)

    BTW potvory v baglu maji kazda docela hezkou animaci, kdyz na ne kliknete.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No já jsem si to nevybrala, první dílek jsem sebrala u baráku, a to je dobře kilometr a půl daleko.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo, je to nevyhoda, ze nevis presne jak jsi hluboko v tom neoznacenym poli, a muzes klidne pouzit lopatu dvakrat na stejnej kvadrant treba. U Spilberku bych treba vubec nezacinal, taky se budu drzet co nejdal od Petrina... :-)

    Jinak na ty bally jsem ted otestoval, ze fakt staci docela mala skupina piliru (mam v mobilu nekde fotku jak to vypada na Ujezde treba), a behem efektu toho zakladniho kouzla jsem ziskal pres 100 ballu, minus to co jsem cestou vyhazel. To je jako za pul hodiny docela pohoda, s tim se da hrat pak zbytek dne, a to kouzlo mi jako neprijde drahy. Navic tohle dava uplne novej smysl tem artefaktum, co snizujou cooldown piliru, protoze s nema by pak mohlo klidne stacit i byt nekde mezi 5-6 treba, na malinkem prostoru.

    UBU: me nasral ten rift u Justicniho palace, kdybych si ho vsimnul driv, tak jsem tam byl jeste pred startem raidu, a pak diky tomu, jak dlouho me zdrzeli ty policajti, bych klidne stihnul vylihnout i dve vejce (mam jedno kde chybi jen malo a jednou 2hod, co jsem tam nakonec nechal).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DRAKY: no aktualne je to na jedno pouziti, ale to je prave ten bug :-) jinak je to trvaly, proto jsem do toho sel, protoze mi to prijde jako pro me uplne idealni - a i kdyby to hralo vic lidi casem, a byly areny vetsi, tak porad to bude super nekde na vsi, ze clovek nebude muset lozit na kazdej kopec, ale z navsi si osadi hezky vsechno.
    UBU
    UBU --- ---
    Ja mel zajimavej bug, dal sem vejce do riftu u prace a po peti hodinach zmizel, ale vejce se nacitalo dal a za dalsi dve hodiny vylihlo. Ale z desitkovyho ancient prisel Filo... To je jako blba prdel.
    XSI
    XSI --- ---
    Ale dostala jsem z desítkového vejce Smaugra, což je drak (hurá!) a maxnutej má 1332 CP, což se mezi mýma sockama (další mám 426, 299 a 202) hezky vyjímá. Snad stihne dračice dosedět ty dvě hodinky i další desítku.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak hledání zlatýho vejce bez vyplněných všech fragmentů teda moc nedoporučuju. Dostala jsem to kolem Špilberku, a to je teda hnus kopec když člověk lítá tam a zpět, nahoru a dolů, a u devátýho pole mi to napsalo že "tady taky nic". Tak jsem se aspoň nasraně táhla další kilometr ke zlomu, abych zjistila že dračice si sedí někde ve vnitrobloku. No stejně jsem se snažila najít cestičku (další sviňa kopec) a našla jsem branku, že je tam park nějaký léčebny a otevřenej jen do tří. Fffffu! A navíc mi došly balonky. No naštěstí jsem vylezla z arkany a další zlom byl jenom asi o půl kilometru dál a dračice na cestě, to to trochu zachránilo. A když jsem se dovlekla k osmýmu obelisku tak prý jsem tam úplně nahoře v rohu nekopala (ale jsem si dost jistá že jo). Na návrat už jsem teda fakt sílu neměla. Nemluvě o questu najít sedm truhel, za ten dvanáctikilometrovej den jsem měla přesně jednu. Tahle hra mi ještě udělá pár šedivých vlasů.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    EVILMIND: aha, to jsem si ani nevsimla, ze je tak neco označeny :) dik
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    EVILMIND: tech +5 obsazeni aren na dalku je trvalej, nebo na 1 pouziti?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DRAKY: jako co je tady nejakej startovni drak nebo vaporeon jeste asi nikdo nevi, ale obecne se da rict, ze bych investoval jen do doho, co je v bestiari oznaceno cervene jako rare (ten rozdil mezi common a rare CP je tady velikej).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam