• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: hlavne asi z questu
    XSI
    XSI --- ---
    Recepty se berou jen z truhel?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Z feromonu 8 melounoježků... Chjo.. A už chci alespoň jeden další recept. Takových otevřených truhel a nic...
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Jako je mi taky jasný že se to nesmí, ale nikde napsané sem to jako neviděl. Nějaký disclaimer nebo ToS by nebylo na škodu tam dát, takhle to vlastně zakázané není žejo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: nevim, ja to jako nehledal, predpokladam se nesmi pouzivat nic. Videl jsem, ze uz existuje aplikace s mapou, ale ani jsem ji nezkousel, protoze mi to, zatim, neprijde nijak zajimave (a navic bez masivni userbase a verejne kontroly je dost riskantni takove aplikace pouzivat). Nicmene bylo zajimave, ze ta mapa oscanovala libovolnou oblast nekolika kilometru skoro instantne - coz asi znamena, ze klient proste ma ty informace, asi kvuli Eyesight. Ostatne, je to i videt, ze kdyz pri Eyesight vsechno vychytate, porad to ukazuje 9 potvor v okoli, akorat uz jsou kilak daleko... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jo me se stalo jak jsem rano prohral pvp, tak uz ve vysledcich jsem videl, ze tri potvory nejsou mrtve - a taky ze ne. Myslim to byla nejaka verze toho deathloopu, akorat tady se proste potvora nevrati, ale zustane nemrtva.
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Kde jsou vlastně ToS a to, že se nesměji třeba používat 3rd party programy? Nikde to nevidím, asi sem slepej.
    UBU
    UBU --- ---
    Další zajímavej bug - byl sem v PVP, vše jsem dal s jedním dráčkem, ale soupeř měl dost slušných 1600/1300/1200 a pak pod 1000 a tak to bylo docela těsně. Ale vyhrál sem a dostal 1300/800. No a pak jdu léčit dráčka a on jen problikl a zmizel. Tak koukám co je a on je bez zelené, tak sem ho musel oživit a pak teprve vyléčit, což je dost divné.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle ma vypadat detekce spooferu, zadny varovani, vyzvy, a preskrtany pokemoni

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo, areny jsou zjevny exp harvest, zatim jsem teda nemel cas si to poradne zkusit. Kazdopadne zabijeni cizich je cca 90 za potvoru, a je to fakt super rychlost protoze tam lidi davaj plevy, zatim. A naopak trenink jsem zkusil schvalne do svyho obrance svym nejsilnejsim, a porad jsem dostal docela dost i prestige, takze ani neni treba moc resit podle CP prestigery. Otazka samozrejme je, jak moc je to chytre - v PoGo jsou vsechny expy bez dustu masivni nevyhoda do endgame, jak to bude tady se neda odhadnout bez dalsich informaci.
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a jako odměnu za úkol jsem dostala -3h na výběr daní z arény, což je jako dost epický. Ale není to žádnej item, prostě mi to jen řeklo že to tak bude. Je to jen dočasný nebo už na furt, neví někdo?
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Jako je fakt dobrej, o tom žádná.
    UBU
    UBU --- ---
    XSI: Toho bych zrovna chtěl sakra :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Trénováním arén se dobře farmí expy mimochodem. Za trénování arény s jedním CP100 a jedním CP200 Smaugrem CP1430, což trvalo asi deset vteřin, možná míň, 52 XP, se třema potvorma v aréně 72 XP. Stálo mě to akorát potiony co bych stejně zrecyklovala a je to dost rychlej XP gain, i když ne závratnej.
    XSI
    XSI --- ---
    A ze zlatýho vejce z mapy jsem dostala stejnýho Smaugra jako z 10 km vejce. Moc se mi hodí, ale vlastně mě to trochu zklamává vzhledem k úsilí k vykopání vejce a spotřebě lopat vs. prostě ujití vzdálenosti.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak potvrzuju že po vykopnutí z arény je tam lhůta 15 minut.
    UBU
    UBU --- ---
    KLERIK: Ty český názvy jsou hustý :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: ja vcera chytil prvni 5/5, ale nejakej hroznej sunt, to ten tvuj je jeste relativne pouzitelnej. Zatim delam to, ze ty 5/4 apod si nechavam a davam je do aren/knihoven bez ohledu na CP.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jinak už máte nějaké 5/5 potvůrky na v krmení? Já dnes první...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DRAKY: na quest podle me limit vubec neni, proste ho bude delas nebo ne - s tim, ze ten limit kdy si muzes vzit novej quest bezi od chvile, co jsi vzala tenhle, takze celkem nema cenu ho rusit, pokud tomu ten den nedas...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    DRAKY: mám to stejně. Jsme malé město a musím říct, že o proti Jindřichovu Hradci co je od nás kousek toho tu snad máme víc. 5 arén na cca kilometru a v JH než jsem dal 4 bylo na dlouhou dobu. Každá malá vesnice má alespoň 2areny, knihovny a obelisk... A sloupů dostatek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam