• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: aha, ale to je fakt zajimavy, ja myslel ze problem bude sladit menstruacni cyklus ;), ale zda se, ze teda vsichni maji vzdycky presne stejnej cas, od patecni pulnoci do dalsi patecni pulnoci?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: No já ho bral teprve včera, protože jsem si nevšiml té záložky další, ale má mi končit už za 12 hodin, takže klidně můžeme zítra. ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak podle diskuse na ruskym webu (na zadnym anglickym jsem to potvrzeny jeste nevidel) opravdu plati to, ze pokud si vezmete hunt ze stejnyho obelisku ve stejnej cas, tak budete mit golden egg na stejnem miste, tj. bude vas to stat mene lopat. Vlastne uz jen pri 2 lidech je zajisteno, ze si prijmem z aren vydelate na lopaty i v pripade maximalni smuly. THEMAKARESH kdy beres dalsi hunt, ze bysme spolu pouzili ten obelisk co je na Slansky? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Taky mam ted serii asi dva dny jsem ji nevidel - ale pravda dneska vsechny rifty byly na spatnych mistech, kam se mi nechtelo. Chtelo by to to kouzlo na vyvolani riftu, pak je tam dracice na sto procent (ale zase bude asi drahy).
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: Dík. To jsem potřeboval vědět, takže jsem jí ještě z těch 4 riftů nepotkal... :-(
    XSI
    XSI --- ---
    A nevím teda co v tý Praze máte, tady je všechno rovnoměrně obou barev a v lvl 5 aréně jsem byla hned první den. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    O půlnoci se mi udělal rift ve vedlejší ulici, ua! Zatím jsem pro něj vždycky musela přes kilometr, tak to se zase dlouho nedočkám :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: je to proste dalsi obrovskej sloup, kolem kteryho je omotanej drak. Jestli ji nevidis hned, tak tam neni.
    SARGO
    SARGO --- ---
    THEMAKARESH: Ten rift není zase tak velký, takže když se rozhlédneš, uvidíš ji. Pokud tam je :-)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Zdravím, já jsem dneska nějak natvrdlej, tu dračici uvidím rovnou když vlezu do toho riftu nebo když nestojím u ní, tak jí musím hledat?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jasne, proto taky ted prednostne obsazuju ty na nepristupnych mistech, nebo ty co uz modry jsou, aby mi to misto nekde nevyzral. A mam pocit, ze bude asi hoooodne dlouho trvat, nez nekde bude relevantni obrana, zatim jsem arenu pres L3 ani nevidel, a jeste jsem nepotkal obrance pres 1000cp (coz by porad byl jako celkem slabej).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to jo, navic vsechno je 5km, chodit muzes jen jednoho, a jedinej zpusob je ziskat duplicitni exemplar, kterej by ale clovek nejspis stejne chtel vytahnout :-) Navic mi prislo, ze od levelu 20 potvory uz se CP zveda jen malo (tj. neco jako lvl 30 u PoGo), takze kdovi jestli to ma smysl. Ale aspon nemam zatim problem s esencema! :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Aaa vida, je to (kupodivu :-D) jako u pokoušů: když posílím na max, a pak vlezu do dalšího levelu, zase můžu posilovat dál. Jen ty rare candy trochu chybí... :-D


    EVILMIND: Vtipný - včera jsem poprvé alespoň viděla červenou arénu :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jak to se to vezme - až začnou být Arény silnější, tak to na dálku nedosadíš, protože je nebudeš moct posílit. Pokud se to ale bude vyprazdňovat takhle pěkně celé naráz, tak to budou vtipné závody dálkařů o první tři pozice :-)

    KLERIK: Wind je spousta, to dochytáš :-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: Tak toto je super... Jen jsem propasl Wind... Takže dnes změna questu... :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak ono kdyz nebude rozbity to vzdaleny obsazovani, tak to je v pohode docela, kazdej den proste 5 na dalku (a myslim cestou do prace jich vidim tak 20 mozna), plus ty, ke kterym bych mohl snadno dojit, zatim vynechavam. I kdyz tam asi dolezu az nebudu furt spechat za pokladem, protoze 26 je zjevne docela daleko, tak se to vyplati.
    Jinak krome centra, kde se to celkem uz ted toci, mam zatim konkurenci jen pres magistralu, tam jak se zda si to cerveny fakt poctive obchazeji, a videl jsem tam v noci i nejaky lure jiskrit... ale asi jim to nebudu tolerovat, protoze na jejich strane silnice je o moc vic aren! :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Já vím, odkud mě to vyhodilo, jen nevím, jestli mě někde někdo nepřepral - na ty prázdné vidím z okna :-) A vyhodilo mě to právě jenom z těch, kde už někdo byl přede mnou. Do 26 určitě nikdo z nich nedolezl, že by nás to vykoplo komplet. Rozhodně zajímavý efekt :-)
    Geniální plán na vesnici se holt musí změt v drobné "když obsadím každý den dva a v neděli tři, poskládá se to" :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady uzitecna informace co dam do zahlavi casem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tezko rict, na redditu kolem toho je debata, ale vetsina lidi hraje jen par dni, pripadne je ve svem tieru jen par dni, takze nejsou jako moc data. Taky to, ze vlastne vubec nevis odkud te to vyhodilo, nepomaha asi... i kdyz zrovna tohle se mi celkem libi, aspon to nebude jako v PoGo, kde je spoofer do par minut zpatky, protoze vidi odkud se mu to vratilo :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Vyhodilo mě to ze dvou (alespoň co poznám od oka) arén a jsou prázdné. Byly to samé, kam jsem se přidávala - a tu jednu jsem ještě večer posilovala, takže navštívená byla určitě. Není to tak, že to vyhodí z arén podle toho, jak dlouho je tam ten první?
    Rozhodně je to super, ty plívy, co tam mám nastrkané, chci vyházet pryč. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw zkusil jsem lure, jen abych vedel jak funguje, a hlavni poznatek je, ze potvory nemizej, takze i kdyz mi po 15 minutach panacek drze odkracel o 100m vedel, tak kdyz jsem se pak obliknul a vylezl ven, tak kolem toho sloupu stalo asi 10 potvor a cekalo, prestoze lure uz skoncily :-) to je hodne fair
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam