• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to jo, navic vsechno je 5km, chodit muzes jen jednoho, a jedinej zpusob je ziskat duplicitni exemplar, kterej by ale clovek nejspis stejne chtel vytahnout :-) Navic mi prislo, ze od levelu 20 potvory uz se CP zveda jen malo (tj. neco jako lvl 30 u PoGo), takze kdovi jestli to ma smysl. Ale aspon nemam zatim problem s esencema! :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Aaa vida, je to (kupodivu :-D) jako u pokoušů: když posílím na max, a pak vlezu do dalšího levelu, zase můžu posilovat dál. Jen ty rare candy trochu chybí... :-D


    EVILMIND: Vtipný - včera jsem poprvé alespoň viděla červenou arénu :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jak to se to vezme - až začnou být Arény silnější, tak to na dálku nedosadíš, protože je nebudeš moct posílit. Pokud se to ale bude vyprazdňovat takhle pěkně celé naráz, tak to budou vtipné závody dálkařů o první tři pozice :-)

    KLERIK: Wind je spousta, to dochytáš :-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: Tak toto je super... Jen jsem propasl Wind... Takže dnes změna questu... :/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak ono kdyz nebude rozbity to vzdaleny obsazovani, tak to je v pohode docela, kazdej den proste 5 na dalku (a myslim cestou do prace jich vidim tak 20 mozna), plus ty, ke kterym bych mohl snadno dojit, zatim vynechavam. I kdyz tam asi dolezu az nebudu furt spechat za pokladem, protoze 26 je zjevne docela daleko, tak se to vyplati.
    Jinak krome centra, kde se to celkem uz ted toci, mam zatim konkurenci jen pres magistralu, tam jak se zda si to cerveny fakt poctive obchazeji, a videl jsem tam v noci i nejaky lure jiskrit... ale asi jim to nebudu tolerovat, protoze na jejich strane silnice je o moc vic aren! :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Já vím, odkud mě to vyhodilo, jen nevím, jestli mě někde někdo nepřepral - na ty prázdné vidím z okna :-) A vyhodilo mě to právě jenom z těch, kde už někdo byl přede mnou. Do 26 určitě nikdo z nich nedolezl, že by nás to vykoplo komplet. Rozhodně zajímavý efekt :-)
    Geniální plán na vesnici se holt musí změt v drobné "když obsadím každý den dva a v neděli tři, poskládá se to" :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady uzitecna informace co dam do zahlavi casem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tezko rict, na redditu kolem toho je debata, ale vetsina lidi hraje jen par dni, pripadne je ve svem tieru jen par dni, takze nejsou jako moc data. Taky to, ze vlastne vubec nevis odkud te to vyhodilo, nepomaha asi... i kdyz zrovna tohle se mi celkem libi, aspon to nebude jako v PoGo, kde je spoofer do par minut zpatky, protoze vidi odkud se mu to vratilo :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Vyhodilo mě to ze dvou (alespoň co poznám od oka) arén a jsou prázdné. Byly to samé, kam jsem se přidávala - a tu jednu jsem ještě večer posilovala, takže navštívená byla určitě. Není to tak, že to vyhodí z arén podle toho, jak dlouho je tam ten první?
    Rozhodně je to super, ty plívy, co tam mám nastrkané, chci vyházet pryč. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw zkusil jsem lure, jen abych vedel jak funguje, a hlavni poznatek je, ze potvory nemizej, takze i kdyz mi po 15 minutach panacek drze odkracel o 100m vedel, tak kdyz jsem se pak obliknul a vylezl ven, tak kolem toho sloupu stalo asi 10 potvor a cekalo, prestoze lure uz skoncily :-) to je hodne fair
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: nejhorsi je, kdyz si clovek uvedomi, ze to vlastne je cca blbejch 500x500 metru v 9 ctvercich, a ja to delam uz tejden, protoze kazdej muj ctverej je proste pristupnej z jine strany. Ted jsem dukladne prozkoumal tu mapu, a jestli tam co si myslim je fakt plot (pravdepodobne nejaka usedlost nebo rybarna, podle tech sadek tam), tak zbyvajici 4 ctverce, ktere spolu sousedi, sousedi tak, ze ani z jednoho z nich nepujde jit do zadneho jineho... :-) Fakt se modlim, aby vejce bylo v tom prvnim hned, kde to jeste vypada verejne.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Uá... :-D

    Jinak ale teda dneska dva portály, oba velmi dlouhé, a oba prázdné. To je nezodpovědnost tohleto. Vůbec se nemyslí na potomstvo. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja ale stejnou lokaci rozhodne nechci :-) dneska jsem byl pro severovychodni roh mapy (protoze ten je pristupnej uplne extra), a nic... takze mi zbejva jeste 4 policka a posledni den, zejtra me ceka romantika u rybniku "Prasečák", teda pokud je vubec pristupnej, ze satelitni mapy bohuzel ploty videt nejsou...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To už je organizačně taková fuška, že si to moc nedovedu představit :-D Ale byla jsem si pro úkol k tomu samému obelisku co včera a taky jsem dostala stejný úkol jako včera, tak si pro mapu dojdu za ten co minule a budu doufat, že dostanu stejnou lokaci. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw mohli bysme nekdy zkusit synchronizaci tech zlatejch vajec - jestli fakt funguje to, ze kdyz si vezmou lidi ve stejnej cas ze stejnyho obelisku, tak maji (minimalne velkou sanci na) stejnou lokaci, a v takovym pripade oba poklad na stejnem miste - takze to masivne snizi spotrebu lopat
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ha, což mi připomíná, že jsem se dnes pokusila o srovnávací test - čas na vyhodnocení! :-)
    Velmi důsledně jsem se snažila, aby v každé chvíli běžely obě hry najednou - pokémoni přes plusko a k tomu draci.
    Pokémoni tvrdí, že jsem dnes ušla 15 kilometrů.
    Draci jsou na 26.
    Pravda bude někde uprostřed a po pravdě to přehánění mi vadí mnoooohem méně, než setrvalé ubírání u pokoušů :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ta hra má neuvěřitelnou vnitřní inteligenci. Fakt rafinovanou - a podlou až na půdu :-D
    S úplně prázdným bagem jsem si chtěla vyzkoušet pořádný chytací kombo. Na dost dobrém místě mi z truhly padlo "vytočíš to nejlepší pro svou úroveň", tak jsem přihodila kouzlo na vytáčení dvojnásobku a kouzlo, kterým se vytvoří les Sloupů. Což o to, les Sloupů se vytvořil. Ale tak neuvěřitelně blbě, že tam nešlo vymyslet žádné rozumné kolečko, dokonale to zneužilo všech terénních nerovností, dvakrát jsem musela přes potok na nejblbějším místě, prostě všechna příkoří, které dané místo poskytovalo, využity beze zbytku :-D
    Jo, pytel mám plnej, ale už mě po dnešku vážně bolí nohy. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hot news: best creatures from 10 km eggs
    02 November 2017
    We read all your mails carefully and do our best to improve the game based on your feedback. That's why we have changed the chances of hatching creatures from 10 km eggs so that weak basic level creatures will no longer hatch from such eggs. We've also increased the chance of the chest drop.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam, prej to vyhazuje z areny samo taky v pripade, ze jste ji tyden nenavstivili. Nevim teda, co se pocita jako navstivit - hadam tohle asi poznam az v tom tretim tieru. Ale kazdopadne jestli je to pravda, to uplne nici muj genialni plan na 10 aren nekde na vsi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: dneska me to nasralo, cestou do prace tri rifty na mistech, kde jsem mohl snadno jit - ani v jednom nebyla dracice. A ted, po cca 12 hodinach cestou domu, vsechny tri rifty tam porad jsou... :-( To jsem mohl mit krasne vycisteno.

    Jinak jsem zkusil tu taktiku Eyesight na riftu (jeden byl na Ujezde vedle lavicky), a jako nevim, je to dobry, ale na truhly jsem na tom teda moc nevydelal. Navic jsem vytocil takovy bonusy, ze jsem zacal radsi chodit, takze jsem pochytal prd celkem. Ale ten bonus "tocis jen nejlepsi ball co znas" je dobrej, jsem skoncil se 120 nejlepsima a 0 ostatnich... :-) Ale je videt, ze tyhle efektivni triky je treba mit promysleny, a dodrzet tu strategii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam