• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Je to logický, ale nevyšlo mi to, tak se ptám :-) Kdo ho sesílá ho má jistý :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jako v deset rano?

    Ja jeste nezkousel s nikym nic, jen jsem se dival jak ten dialog vypada. Ale vypada to, ze je tam volitelne heslo, asi aby se nekdo nemohl prisrat a hodit si tam runu, a u run jsou jmena, takze to jasne nahrava tomu, ze se tam budou skladat. Takze jako dava smysl, ze to je jak LUDEKTATA planuje, a v sedmi lidech je jedine riziko to jeho - jestli opravdu kouzlo bude mit i ten co ho sesila, prestoze neda zadnou runu. Ale logicky by to tak byt melo.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Ne, to bude premiéra. Zítra v 10:00nám vyhovuje.
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: A už jste zkoušeli nějaké kouzlo hromadně, alespoň jednoduché? Protože já jen jednou a neklaplo mi to...
    Tak třeba... v deset? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ze jo, navic vcera jsem celej vecer jako stal docela u nej, ale dneska se wifi rozhodla, ze o 10 metru vedle to bude lepsi... :-( Jen cekam az se zavre ten rift na Andelu, co furt jeste jede, a vrati se mi vejce, a otevru si portal tady v pokoji, a budu doufat v nejaky pilire! :-)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Co takhle metro Chodov nahoře u PoGO gymu Socha budovatele, čas si řekněte, my tam jsme za 15 minut.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Docela ocením, když to bude u metra (ocením hodně), jinak je mi asi jedno v kolik kde, ale kolem páté už bych potřebovala být doma. Tak snad se vejdu, těsně doma nedosáhnout na Sloup je setrvale otravné. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: tak treba nekdy zitra by to bylo uplne nejlepsi, protoze stejne chci jit nekam hrat, ve vsedni dny vetsinou nemam moc cas (a odpoledne uz je tma).
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Už jsem tady, díky ta pozvánku. Nám se to přes den hodí vcelku kdykoliv, stejně budeme pobíhat po okolí a kopat zlatá vejce ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: nevim, poslal jsem mu pozvanku na Nyx
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ha, do toho bych šla! V kolik kde? Můžu tak do čtyř :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW na discordu mi pise nekdo, ze chce dat dohromady 7 lidi na vykouzleni toho sedmidenniho kouzla, kdyby meli jeste dalsi dva lidi odsud zajem (krome me protoze ja ho rozhodne mam). Bylo by to nekde na Roztyly/Chodov. Sedm lidi proto, za udajne kouzlo muze mit ten kdo ho vlastni a zasadi do zeme ten oltar, a pak dalsich 6 lidi ktery kazdej hodi do kouzla jednu runu (neni jiste, to prave chceme vyzkouset).
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Aha! No truhlu už jsem dva dny nepotkala a předtím z nich byly jen nějaký trapný runy. Hra asi usoudila že cool stuff nepotřebuju. :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: na piliri je na jedne strane ikona pro vlozeni lure, a na druhe strane ikona pro okouzleni za coiny. Za ty coiny je to permanentni. Prijde mi, ze na nic jineho nez vejce to ani nema smysl, protoze to dost mozna bere i sanci na drop Eye, takze to asi nechces omezit treba je na bally kvuli farme.

    BTW s ballama uz nemam zase takovej problem, co jsem se naucil hazet, takze to nebylo jako uplne rozbity... :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Z truhel :-D Když ťukneš na pilíř, vlevo dole máš ikonku banánu (lure) a vpravo možnost Začarování. Vybereš si a máš :-) Když to zrušíš, musíš příště zase zaplatit. :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Tyjo kde ty artefakty berete. :-O A jak že to má fungovat s tím pilířem na vejce? Žádnej item na to nevidím.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Taky mi to fungovalo divně, ale pak jsem zjistila, že mám možná moc arén... ztratila jsem úplně přehled, zítra budu muset počítat pečlivěji :-D Zvlášť když mám teď velkou vlnu vyhazování z Arén :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: btw to dosazeni na dalku mi prijde bugly, aspon mi teda dneska prislo, ze kdyz jsem dosadil 25. arenu, tak jsem jeste mel jedno na dalku, a chtel ho tudiz pouzit na knihovnu, ale uz to neslo. Je teda mala, lec nenulova sance, ze jsem spatne napocital do peti, ale nevim - uvidime zejtra, kdyztak verim ze to rychle opravej... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jo a fakt mi udělaly radost artefakty. Jen namátkou jsem nakoukla a zjistila jsem, že mám dva, o kterých jsem ani nevěděla - zrychlení buddyho a dvě dosazení na dálku během dne. Velmi pěkný :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle chci taky potkat, takhle by mely vypadat vsechny potvory, nebo jeste vetsi :-)

    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Už jsem to udělala, jak jsi o tom mluvil, začalo mi to připadat jako dobrý nápad :-D U baráku, ale kudy obvykle nechodím. Mám tak příliv vajec pod kontrolou, je to vážně praktické. Nechodí z něj jenom desítky, ale nejsou nijak výjimečné. Prostě dobrý :-) Pak rozšířit bag, trocha feromonů pro radost, a fufníky, které jsem si morálně obhájila, jsou v čudu. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam