• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Uh, hezký! Už vim co si budu přát z příštího zlatýho vejce :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste uzitecnej trik do tramvaje - asi vite, ze to je docela osetreny rychlej pohyb, ale pri odkryvani sve mapy jsem zkousel jak to ruzne ojebat, a funguje nakliknout obelisk, okolo ktereho vim, ze pojedu rychle, zustat na te obrazovce kde se odkryva mapa, a cekat az misto napisu jsi daleko vyskoci zelene tlacitko :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    To je náhodička... s tím rozšířeným dosahem dosáhnu na Sloup nejlíp z postele :-D
    Znamení? Určitě O:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    oficialni max CP

    Max CP Chart | Draconius GO
    https://critical.gg/draconius-go/creatures/max-cp
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    slusnej wild catch :-) neni muj teda samozrejme, a je prej na max levelu chycenej (lvl 25 hracem), to me neprislo na max levelu jeste vebec, ale vubec nic...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja chci hlavne otestovat, jestli vykouzlenej portal vydrzi stejne dlouho, jako ten divokej. Abych to mohl zmerit, tak ale musim v noci jeste dvakrat jit do toho kopce, takze zatim jako nevim, jestli se najde dost vule na overeni teorie... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: A dračici mi ani nemluv! Už sotva pletu nohama, ale vidím dva Portály, jeden na blbém místě, tak jím začnu, dračice nikde, tak přejdu k druhému - dračice sedí na místě toho prvního, takže zase zpátky... :-D Ještě hodinu a půl kdyby vydržela. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: je to uplne random. Ja pro zmenu dneska dostal quest obsadit 15 knihoven, coz jelikoz mam 72 hodin timeout, tak holt budu muset zejtra vzdat... by mohli testovat aspon nesplnitelny questy plus nulovy odmeny (jako snizeni casu kdyz uz mas 0 apod). Ale potesil rano quest odmena snizeni casu aren, protoze diky ni jsem vybral 80 coinu rano, a dalsich 80 vyberu vecer, to ujde... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Mám i silnější a shodou okolností se mi ještě jedna taková o pár kilometrů později vylíhla z desetikilometrového vejce. Ano, je mi jich líto. :-D

    XSI: Nestraš, já teď mám deset knihoven, což je fakt otrava, ale než vypršel čas na výměnu, měla jsem jich sedm, tak už to holt nějak doklepu... ale takováhle odměna by mě dost otrávila ;-) Ale podle všeho je to fakt random.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja uz bezne potkavam lidi 6x 2000+, a jeden mel dva skoro stejny takovy ty dinosaury 2700 asi. Ale diky tomu, ze AI je hloupy a muzes dodgovat, tak se s 3x 2000 da takovej porazit uplne v pohode.
    XSI
    XSI --- ---
    btw taky jste měli jako odměnu za projití 15 sloupů snížený čas knihoven? Že bych se na to příště vybodla rovnou.
    XSI
    XSI --- ---
    Já bych chtěla vidět ten výraz lidí v PvP, když mi někteří horko těžko měkolikátou obludou vyřídí Smaugra a hned je tam druhej takovej.
    SARGO
    SARGO --- ---
    A hlavně - tramtadá - zlaté vejce je skvělá věc. Díky raidu na hafana, který byl shodou okolností na kraji mapy s vejcem (jasné znamení!), a hlavně jsem tam byla odvezena, jsem se na něj vrhla už dneska. Klaplo na pátý pokus (uprostřed zcela suchého pole ;-)) a s novinkou v Bestiáři jsem rozhodně spokojená :-))

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak za celej den jsem nenasel dracici, tak si rikam, vykouzlim si doma rift, mam tak 8 hodin, to da dracici nekde blizko a vystridam tam vsechny 3 vejce. A dracice uplne na horizontu, ctvrt hodiny daleko... :-)
    Jinak jsme jeste zkusili, ze i stejne levely maji jine CP/"IV"

    LUDEKTATA: ten quest jsme si rikali ze zkusime "neco jinak", kdyz je uz nekolik zprav ze to nefunguje, a brali jsme ho po 5s od sebe... nemelo to zadnej technickej jako duvod, jen jsme chteli neco udelat jinak :-)
    A btw mapa z obelisku na Hlavnim nadrazi nas hodila na Mirak, takze pohoda.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Hele přesně! Širší dosah je krása (i když z mého vytáčecího okruhu je přímka, což je takové... divně neergonomické :-D), a doma si mrcha taktně poodejde, abych zase o chlup nedosáhla :-D Ale věřím, že je to jen momentální anomálie a že se vrátí na svůj obvyklý point... :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: jsem konecne prisel domu, a dneska prej stojime jeste o centimetr stranou, takze to nestaci, me asi vomejou :-) ale jako hraje se s tim super, jsem byl nafarmit trochu na Ujezde jeste, a hned je znat, ze dosahne clovek o kousek dal, a tolik se nenachodi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    diky, tady je ten ceskej discord
    https://discord.gg/TQ9DVga
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: No tak to jsme měli fakt nějakou smůlu. Ale příště to zkusíme zase.

    Tady je ta pozvánka na zahraniční Discord:
    Rift Recon - Draconius GO Research
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nechci vyvolávat paniku, ale zdá se, že jsme ve 3 dostali stejnou mapu!
    XSI
    XSI --- ---
    A ten rift co mám před domem vypadal, že nemá dračici, a když jsem přišla uchozená zpět tak jsem zjistila, že tam je, akorát je strašně velikej a dračice si trůní v úplně nejvzdálenějším rohu. Tak nedík, tam fakt nejdu, další dva kilometry po městským okruhu už faaaakt hodně nechci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam