• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    A ten rift co mám před domem vypadal, že nemá dračici, a když jsem přišla uchozená zpět tak jsem zjistila, že tam je, akorát je strašně velikej a dračice si trůní v úplně nejvzdálenějším rohu. Tak nedík, tam fakt nejdu, další dva kilometry po městským okruhu už faaaakt hodně nechci.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem vylezla ven, "jenom zkontrolovat ten rift co mám před barákem", a díky questu obejít 15 sloupů se z toho stala šestihodinová procházka v dnešním pěkně nehostinném počasí. To pořadí sloupů je teda pěkně svinský, s 30 procentním dosahem navíc jsem sice dosáhla na pár těch, co běžně ne, ale vnitroblok je vnitroblok, takže jsem to dala napotřetí, a to mě to už předtím protáhlo šílenýma místama. Třetí pokud nakonec vyšel, ale byly to tři kilometry kolem přivaděče a podobný lahůdky. A za odměnu minus dvacet hodin v knihovnách, nevybavuju si nic, co chci míň. Po třech dnech jsem potkala jednu truhlu, ve který byly jen esence, takže jako další úkol jsem dostala sedm truhel. OMG! A mám sice jen dva fragmenty, ale vypadá to, že budu mít vejce na hřbitově, yay.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Asi máš pravdu, taky mi to nejde.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Určitě. Mám dva artefakty (Tvář věštce a Přilbu bojovníka), nefungují dohromady ani každý zvlášť, místo mám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: urcite? ja nemam zadnou neutralni arenu kolem, jen knihovny kam ted nemuzu. Uvidim cestou na Chodov, mam tusim ale beztak jen 1 volny misto. Kazdopadne vcera to slo, a zatim nevidim na redditu nikoho fnukat.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: A už si přečetli, že nefunguje dosazování na dálku? >:-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: btw asi to tady vyvojari ctou, a z knihovny se vsechno vratilo zdrave pred hodinou, kdyz jsem dal retrain :-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    I tak je ta hra mnohem hratelnější s více možnostmi než pogo po roce funkčnosti
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: chcipaji samozrejme proto, ze jsi stisknul tlacitko RETRAIN. Jsi je zabil! :)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Tak jasny, ozivim, me jde o princip, ze to nedava smysl proc maj chcipat, kdyby se vratili jen tak, tak budiz. Vubec mi nejde o lektva r y, jen ze je no proste nedomysleny.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: vsak nechcipnou, vratej si ti zpatky a ozivis je, ne? a vyborne se na to hodej takovy ty 5/4 a 4/5 slaboucky, co je cloveku je lito je vyhodit i kdyz se nakonec ukaze, ze to k nicemu nebude... :)
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: No me prislo hlavne divný, ze zmenim jeden move a chcipne kvuli tomu 10 potvor. No, jen ke proste potreba menit jen u tech top veci.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ideálně dřív, než kvůli tomu pojedu přes celou Prahu...? O:-) Nemáte někoho po ruce? :-D

UBU: Žádná velká hitparáda to není :-/ A navíc jsem teď dostala úkol obsadit hromadu knihoven a to do nich ještě dva dny nemůžu. Grr.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Ja bych chtěl hlavně další recept. Chjo pořád jen jeden...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: proste bezi furt dokola timer na knihovnach, sam si urcijes jak rychle. Kdyz dobehne, muzes zmenit jeden move. Pak je timeout na dalsi pouziti knihovny, a nevim jiste, jestli i z nej se odecita cas za questy, behem nemuzes knihovny pouzivat. To jest vysledek - nemuzes ten reset pouzivat moc casto.
    UBU
    UBU --- ---
    chapete nekdo jak funguje ta zmena movesetu? Mel sem obsazenych deset knihoven (kvuli ukolu), zmenil sem jeden fast move u jedny potvory a timer preskocil na 70 hodin a 3 dny nemuzu nasazovat do knihoven. To je nejaky divoky. Nebo sem neco nepochopil?
    XSI
    XSI --- ---
    Zajímavý, jak se to v každým auditku záhadně zvrhne od plkání o hře ke konkrétním věcem v Praze. :-D
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Jo, dobrý nápad ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: to muzeme zkusit predem na necem lacinejsim, ne? :-)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    SARGO: Díky, já ťukal všude možne jinde. Kdo má pergamen (já), tak postaví oltář s daným kouzlem, dá ho viditelně (a nejlépe s heslem). Pak si tam lidi dosadí runy. No a pak je otázka, kdo všechno uvidí finální tlačítko seslat, jestli jenom já jako majitel oltáře nebo všichni, kdo kliknou na oltář, to pještě potřebuju zjistit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam