• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: tak to by bylo mazec a chci ho...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw prej to kouzlo na vyvolani piliru ma random pocet, kdo ho tu mel, muze to zkusit, jestli to je pravda? tusim Sargo psala ze vyvolal 5, ale udajne to je 3-20 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: zkusim vecer najit cas doma

    jinak wiki zatim neni uplne jako nejlepsi, ja pouzivam tohle:
    Creature list - Draconius GO
    https://critical.gg/draconius-go/creatures/

    odkazy jinak hazim na na FB stranku, kde nehrozi, ze by se to moc zaneslo jako je to v DraGO komunitach
    https://www.facebook.com/DracoGOCZ/
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    Jinak ještě poznámka k huntu na golden egg, co se může hodit, když dostanete výřez, který je blbě identifikovatelný. Podle všeho je mapa vždy správně orientovaná (sever nahoře) - bylo tomu tak u obou, co jsem měl, i u těch, co jsem našel různě na netu. Ono to zní to logicky, ale nikde jsem to černé na bílem napsané nenašel, když jsem si to chtěl ověřit po opakovaném prohledávání mapy.
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    EVILMIND: Nenasypeš nějaké užitečné odkazy do záhlaví? V PoGO je to dost užitečné :) Jak se to tu rozjíždí, tak už se blbě hledá zpětně.
    Za sebe přidávám odkaz na zatím nejkompletnější přehled o hře, co jsem viděl. Tento konkrétní odkaz míří do bestiáře (kompletní přehled potvor + cena evolucí + max CP + rarity tiers) , ale dá se proklikat ke všemu možnému (movesety, itemy, objekty atd.): http://draconius-go.wikia.com/wiki/Bestiary
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jen tak pro formu, ne ze bychom to uz nevedeli :-)

    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Tak třeba prodlouženej dosah stojí po dvou od třech nejvyšších, to budeš mít rád a runy trochu odmizí.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem přehoupla dvacítku a začala jsem pravidelně prohrávat PvP, jako nedík. Z desítkovýho vejce od dračice mi přišel Yogi, no very much useful. :´-(
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: A není to za element, ale za druh. To byl nejpohodovější úkol ze všech. Když to porovnám s 8 vejci u MoD :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: no to jo, ale zas co budu dělat s těma vysokejma když na to recepty nejsou, raděj bych je utratil než slepě převáděl na vyšší.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To jsem měla, jen jich bylo o dost víc :-D Ale to vůbec není problém - nemusí patřit soupeři, směle posiluj vlastní arény po okolí. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle vypada jako dobra pakarna, z facebooku - je tezky vubec v okoli najit cervenou arenu, natoz kdyz potrebuju jeste konkretni element obrance :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: tak prevodem na ty lepsi je utopis docela dobre :-)
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Mám jen dvě kouzla, jedno to klasický a jedno na obranu. No a právě runy už zabíraji tolik místa, že to hezký není a chtělo by to někde je utopit...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ee, jsem 26 - marodíme teď s mrňousem doma, tak nechci dál - to by se mi teď nevyplatilo, páč se nedostanu ven. (A jako na potvoru mám quest navštívit několik riftů s dračicemi, to je fakt naschvál :-D)
    Párty by to chtělo v neděli na Chodově se vším všudy :-D :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: me teda fialova jeste nepadla ani jedna, a zrovna na kouzleni portalu jsou treba :-( Chce to nejakou party, kde vyplacame nadbytecne runy... :-) BTW uz jsi urcite prelezla do dalsiho tieru, jsou tam nejaky jiny hraci?
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Recept jsem získala za splněný úkol. Napřed jsem se zaradovala, že si budu umět vyčarovat rift, ale pak jsem si to přečetla pozorně a je to jenom Věž Arcany - jako hezký, ale děsně drahý. Navíc bych potřebovala, aby se runy mohly směňovat i směrem dolů. Začínají se mi hromadit fialové, které na nic nepotřebuju. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: ne, recepty lze ziskat jen z questu. Z truhel jsou artefakty.

    UBU: presne, setrim si je kdyz je nekde rift a u nej lavicka, jako vcera vecer na Ujezde :-) pripadne kdybych fakt videl nejakej stin nedostupnej vzacnej.
    UBU
    UBU --- ---
    KLERIK: Po téhle zkušenosti si je budu šetřit na podobné lokace, případně pokud bych na radaru viděl něco ultrarare kam bych se nemohl dostat :-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    UBU: aaha. Tak budu muset dávat oko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam