• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Nemám, jen je tam to hrozně vysoký číslo.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To záleží, jestli tam máš napsáno "Knihovny nejsou k dispozici" nebo ne :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Takže když jsem na začátku do jedný vlezla a pak se mi vrátila s poskočením do nový ligy a teď mi tam visí 38:52:29, tak to je co? Můžu tam, nemůžu?
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Já měla truhlu jednu a z ní CP boost, což jako fajn, 1 PvP jsem s tím vyhrála a druhej ne, na třetí mi nezbyly potiony. A další se mi spawnula a hned zase zimzela a pak už se neukázala. A to je všechno. Jak říkám, na začátku mi to dalo dva Smaugry a od tý doby je to na mě zasednutý.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Taky mi to nejde. Asi nějaká legenda :-)

    XSI: Jeden odpočet běží na to, aby se vůbec daly použít. Pak nastane ten slavný okamžik, kdy můžeš dovnitř. Nasadíš jednu, pěti, libovolně... a další odpočet běží na to, jak se tam vzděláváš :-D Až doběhne (tím rychleji, čím víc potvor kde nasadíš), všichni se ti vrátí a ty můžeš jednomu drakoušovi změnit jeden útok. A běží další odpočet do další možnosti použití.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: já to dneska mám přesně obráceně. Dvě truhly z jedné dračí oko a druhé artefakt na 20% zkrácení chození mazlíčka... Takže super...
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a jak tu někdo říkal že jde vyměnit u dračice vejce, tak mně to teda nejde.
    XSI
    XSI --- ---
    Ta hra mě fakt nemá ráda. S vypětím všech sil dodělám úkol pochytat 12 říšer větru a hned ho dostanu znova. Za 7 kilometrů kdy jsem se fakt snžila ty potvory nahánět mám zas jen 11. A z 5 km vejce Uchomycha jako in your face. Uaaaa.
    XSI
    XSI --- ---
    Jak to s těma knihovnama teda funguje? Ten odpočet 100 hodin značí co?
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: Yes :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: ok, pocitam s tim.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Tak co zitrejsi sraz, stejne jako minule, tj. metro Chodov nahore v 10:00? A stejna ucast, ctyri od nas a Sargo a Evilmind? Jinak kouzlo Dlouhe ruce je az pro 7 lidi, jeste by se nekdo mohl pridat. A ma byt slunicko a vitr, na zmrzlou lurovacku idealni ;)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Takže... v kolik kde? :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja pro zmenu vyfasnul vlastnit 5 knihoven, kdyz mam 48 hodin jeste timeout kdy je nemuzu mit, skoda no. Zatim k tomu zadne oficialni vyjadreni nebylo, ale myslim by to bylo v jejich zajmu aby zbytecne lidi neflustrovali nesplnitelnejma ukolama a nulovejma odmenama...
    UBU
    UBU --- ---
    Jako ze mi jako odmena z úkolu potreti za sebou padne snizeni casu na pretrenovani v knihovne, i kdyz mam celou dobu nabito, protoze nemam co pretrenovat, to bych prekousnul, ale ze mam potreti za sebou z desitkoveho vejce u MoD toho tancujiciho dementa,to uz je trochu moc.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To už je pro mě hrozná logistika, těch víc cest a přes den, a kdybych náhodou dostala jinou, v centru to v životě nenajdu :-D

    EVILMIND: Néé, neměnit gps... ono to oproti pogo tak krásně počítá... :-D

    XSI: Přesně! Furt samá žába a když mám chytat vodní, najednou se po nich slehne zem. :-))
    XSI
    XSI --- ---
    A taky bych nevěřila, jak svinskej je úkol chytit 12 blbých příšer větru. To je jindy všude SunTzi jak nadělaných, ale jinak vylezu ven, chytnu tři a pak najednou v celý čtvrti nic z větru není. Mám dneska krásných 5 km a chycený čtyři. Uauaua.
    XSI
    XSI --- ---
    Mám trochu dojem, že se mi stalo, že jsem upgradovala Smaugra a zůstalo mu stejný CP, i když animace proběhla... :-/ Ale bylo to za chůze, tak si nejsem stoprocentně jistá abych psala tiket, meh.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pro poradek cele :)

    Draconius GO 1.2 update details - Draconius GO
    https://critical.gg/article/draconius-go/6/draconius-go-1-2-update-details
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jeste nevyslo, ale Critical uz maji changelog
    na ten treti bod jsem presne chtel psat ticket, to se mi stalo uz nekolikrat

    1.2 CHANGELOG
    improved processing of GPS signals on many phone models, which will fix the issue with messages about moving too fast;
    improved algorithm for choosing a secret place with a weekly treasure: your map will no longer be exclusively marine or forest, you will definitely see buildings and roads on it;
    fixed inaccuracies in the mechanism of fighting, for example, a dying creature of the enemy can no longer transmit the already prepared charged attack to the next creature;
    Gold League players can now put two creatures to protect an Arena or a Library;
    many more.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak zlate to chce proste ve vice lidech, i kdyz neni stoprocentni zaruka, ze dostanou vsichni stejnou mapu - ale uz jen pri 3 lidech to jsou 4 lopaty v nejhorsim pripade. Takze pocitam zase zaskocim na Vaclavak v nedeli.

    Tak kvantita - aspon jako jeden od druhu se urcite hodi, krome toho prestigovani, ktery aktualne moc k necemu neni (furt teda cekam az nekde potkam arenu u hospody a zkusim ji vytrenit na max), celkem vsechno chces.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam