• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo a jeste, Dlouhe ruce maji odpocet do konce, ukazuje se poslednich 24 hodin
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak poznatky z dneska:
    - na lure akci zrejme uplne staci tak 2x lure a jedna vez, jinak cast zmizi driv nez se pochyta. Dost pravdepodobne by se tak dala udelat akce v teple v cukrarne :-), kde se proste vykouzli 2 veze, coz bude zrejme generovat priblizne stejne potvor. Pokud teda vsichni maji bally a nepotrebuji i tocit.
    - veci z vezi mizi tak odhadem po 10 minutach
    - informace o statickych spawnech v riftu je zrejme pravdiva, neni jasny ten iterval (urcite to neni presna hodina), ale rozhodne se teda vyplati, pokud najdete v riftu neco hodne rare, se na presne stejne misto jeste vratit
    XSI
    XSI --- ---
    Právě jsem zjistila, kde mám zlatý vejce, a zas mě nepotěšili. Ulice a areály bývalých továren za Vaňkovkou příčetnej člověk teda procourávat fakt nechce, obzvlášť ne v roční období kdy je tma už ve čtyři. Nechat se okrást pro zlatý vejce není fajn deal, ach jo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem tady ctvrt hodiny cekal u obelisku nejbliz u baraku, abych si mohl vymenit "obsad 5 knihoven", na ktery jsem mel 48 hodin timeout. Vymenim a mam pro zmenu... "obsad 5 knihoven"! :-( Tak aspon ze ted uz je to splnitelny, kdyz to o par hodin pretahnu, ale teda k nasrani.

    Plus jsem nenasel dracici cestou domu, tak si rikam, otevru si v pokoji, aspon treba budu mit pilire. Minule byla dracice skoro kilak daleko. Tentokrat jsem musel jit asi 200 metru, nez jsem ji vubec uvidel na obzoru, a pro jistotu je jeste v prostoru kam se neda dostat jinak nez z opacne strany - takze cesta tam a zpatky mi trvala asi 40 minut. By me zajimalo, jestli to je generovano nahodne, nebo mi to schvalne dela obdelnikove rifty s dracici co nejdal to jde.
    UBU
    UBU --- ---
    XSI: taky uz to nejde, ale slo to
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Nemám, jen je tam to hrozně vysoký číslo.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To záleží, jestli tam máš napsáno "Knihovny nejsou k dispozici" nebo ne :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Takže když jsem na začátku do jedný vlezla a pak se mi vrátila s poskočením do nový ligy a teď mi tam visí 38:52:29, tak to je co? Můžu tam, nemůžu?
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Já měla truhlu jednu a z ní CP boost, což jako fajn, 1 PvP jsem s tím vyhrála a druhej ne, na třetí mi nezbyly potiony. A další se mi spawnula a hned zase zimzela a pak už se neukázala. A to je všechno. Jak říkám, na začátku mi to dalo dva Smaugry a od tý doby je to na mě zasednutý.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Taky mi to nejde. Asi nějaká legenda :-)

    XSI: Jeden odpočet běží na to, aby se vůbec daly použít. Pak nastane ten slavný okamžik, kdy můžeš dovnitř. Nasadíš jednu, pěti, libovolně... a další odpočet běží na to, jak se tam vzděláváš :-D Až doběhne (tím rychleji, čím víc potvor kde nasadíš), všichni se ti vrátí a ty můžeš jednomu drakoušovi změnit jeden útok. A běží další odpočet do další možnosti použití.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: já to dneska mám přesně obráceně. Dvě truhly z jedné dračí oko a druhé artefakt na 20% zkrácení chození mazlíčka... Takže super...
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a jak tu někdo říkal že jde vyměnit u dračice vejce, tak mně to teda nejde.
    XSI
    XSI --- ---
    Ta hra mě fakt nemá ráda. S vypětím všech sil dodělám úkol pochytat 12 říšer větru a hned ho dostanu znova. Za 7 kilometrů kdy jsem se fakt snžila ty potvory nahánět mám zas jen 11. A z 5 km vejce Uchomycha jako in your face. Uaaaa.
    XSI
    XSI --- ---
    Jak to s těma knihovnama teda funguje? Ten odpočet 100 hodin značí co?
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: Yes :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: ok, pocitam s tim.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Tak co zitrejsi sraz, stejne jako minule, tj. metro Chodov nahore v 10:00? A stejna ucast, ctyri od nas a Sargo a Evilmind? Jinak kouzlo Dlouhe ruce je az pro 7 lidi, jeste by se nekdo mohl pridat. A ma byt slunicko a vitr, na zmrzlou lurovacku idealni ;)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Takže... v kolik kde? :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja pro zmenu vyfasnul vlastnit 5 knihoven, kdyz mam 48 hodin jeste timeout kdy je nemuzu mit, skoda no. Zatim k tomu zadne oficialni vyjadreni nebylo, ale myslim by to bylo v jejich zajmu aby zbytecne lidi neflustrovali nesplnitelnejma ukolama a nulovejma odmenama...
    UBU
    UBU --- ---
    Jako ze mi jako odmena z úkolu potreti za sebou padne snizeni casu na pretrenovani v knihovne, i kdyz mam celou dobu nabito, protoze nemam co pretrenovat, to bych prekousnul, ale ze mam potreti za sebou z desitkoveho vejce u MoD toho tancujiciho dementa,to uz je trochu moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam