• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Nooo (lvl stejný, zoufalost taky)

    UBU
    UBU --- ---
    Btw, dnes mam u baraku ten nejmensi rifticek na celym sveticku. Kruhovy, jeden pilir, vsehovsudy dve mrchy na radaru a k memu prekvapeni i MoD :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Mas to tam, to jsem zvedav :-)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: A kde na to berete candy?! :-O
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: urcite neco mas do ceho muzes sypat ukaz fotku prvni stranky ti poradime :-) stacej tak tri pres 2k, a budes porazet kazdeho
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Same here. A do Smaugrů bych sypala a nemám co. A z vajec jsou to samý mizerný cucáci z arkany nebo prostě jen mizerný cucáci, nic slušnýho nebo evolvnutelnýho. Smutek.
    UBU
    UBU --- ---
    DRAKY: Aktuálně 22
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    UBU: kolikátej seš lvl?
    UBU
    UBU --- ---
    Tak se musim pochlubit - dneska jsem prohrál všechny 3 PvP :-) Všichni 3 borci měli celou šestku přes 2K, to se prostě nechytám. Jenže já bohužel nemam reálně do čeho sypat, mam strašný chcípáky.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Já dala talhle z vlaku cca 15 arén a pár knihoven + obelisky co mi chyběly, takže za mě dost fajn poznatek.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem si dala evolve party a stihla jsem jich 76, to je pěkný.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: obsazovani jsem teda nezkousel (takovy areny tu moc nemam), ale obelisky tak pouzivam - tam je kontrola na rychlost jen na nakliknuti, takze staci nakliknout predem (z tramvaje vidim), a pak jen pockat az pri prujezdu kolem rozsviti tlacitko.
    Resp. on to clovek potrebuje jen 1x tydne kdyz odkryva na poklad, a pak kdyz vymenuju quest to se radsi vzdycky zastavim na ten svuj.
    XSI
    XSI --- ---
    Jeden mírně nesportovní pro-tip: získávat fragmenty z obelisků a osazovat knihovny a arény se dá i z jedoucího rychlíku. Točit stopy a chytat obludy samozřejmě ne, ale jinak je to moc příjemný, jen to mrtě žere data (surprise surprise)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Já na to běhání po okolí zas tolik času nemám, přitom počet vykopnutých potfor se mi docela zvýšil - včera o půl páté ráno 6, pak přes den dva a večer ještě jeden (tam jsem zachytil odpočet, takže bylo vidět, že věž je prázdná). A dneska už je zpátky zase jeden ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: urcite vybiraji v mensim okruhu nez liga, bude to nejak kolem tveho levelu a mozna i geograficky - videl jsem nekoho s vysokym levelem si stezovat, ze mu to dava pokazde toho sameho :-) Kazdopadne ja to nepozoruju, ale hadam proste v mem poolu je lidi dost.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Hele ony se tak moc nezměnily, ty boje myslím. Takže jsem zaujala teorii, že vybírají v užším okruhu, než je ta jedna liga... Já třeba dostanu skoro pokaždé Roye, nad tím vyhraju, a pak někoho se složitým jménem na S, tam prohraju... :-D :-D

    Nesu si tak mobil z ložnice do kuchyně a vylíhne se desetikilometrové vejce. A v něm 2300 Bajun, namakanej a výstavní. Jupijou :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: no ty, ale jeste to nefunguje protoze ta verze neni :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: po čase tě to prostě vykopne, zatím se vede spor jestli to je bug nebo featura... :-) Každopádně mi to teda docela vyhovuje, aspoň si to můžu trochu protočit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam