• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Navic ti Grendela zrovna posilili:

    Mages,
    Elyland has announced four significant combat power buffs today, targeting notable Fire and Earth type creatures. We are happy to announce that the new new max CP parameters are as following:
    Picaroon - 3500, up from 3300, +6% increase
    Smoargh - 3800, up from 3500, +8.5% increase
    Grendel - 3000, up from 2800, +7.15% increase
    Scylla - 3800, up from 3000, +26.6% increase
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: tak to mas easy ne? Jednu dobrou potvoru mas, narval bych vsechny candy do Rosebuda a Grendela, a mas trio co neprohraje. A az budes mit lepsi, jako obranci aren dobry.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Nooo (lvl stejný, zoufalost taky)

    UBU
    UBU --- ---
    Btw, dnes mam u baraku ten nejmensi rifticek na celym sveticku. Kruhovy, jeden pilir, vsehovsudy dve mrchy na radaru a k memu prekvapeni i MoD :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Mas to tam, to jsem zvedav :-)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: A kde na to berete candy?! :-O
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: urcite neco mas do ceho muzes sypat ukaz fotku prvni stranky ti poradime :-) stacej tak tri pres 2k, a budes porazet kazdeho
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Same here. A do Smaugrů bych sypala a nemám co. A z vajec jsou to samý mizerný cucáci z arkany nebo prostě jen mizerný cucáci, nic slušnýho nebo evolvnutelnýho. Smutek.
    UBU
    UBU --- ---
    DRAKY: Aktuálně 22
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    UBU: kolikátej seš lvl?
    UBU
    UBU --- ---
    Tak se musim pochlubit - dneska jsem prohrál všechny 3 PvP :-) Všichni 3 borci měli celou šestku přes 2K, to se prostě nechytám. Jenže já bohužel nemam reálně do čeho sypat, mam strašný chcípáky.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Já dala talhle z vlaku cca 15 arén a pár knihoven + obelisky co mi chyběly, takže za mě dost fajn poznatek.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem si dala evolve party a stihla jsem jich 76, to je pěkný.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: obsazovani jsem teda nezkousel (takovy areny tu moc nemam), ale obelisky tak pouzivam - tam je kontrola na rychlost jen na nakliknuti, takze staci nakliknout predem (z tramvaje vidim), a pak jen pockat az pri prujezdu kolem rozsviti tlacitko.
    Resp. on to clovek potrebuje jen 1x tydne kdyz odkryva na poklad, a pak kdyz vymenuju quest to se radsi vzdycky zastavim na ten svuj.
    XSI
    XSI --- ---
    Jeden mírně nesportovní pro-tip: získávat fragmenty z obelisků a osazovat knihovny a arény se dá i z jedoucího rychlíku. Točit stopy a chytat obludy samozřejmě ne, ale jinak je to moc příjemný, jen to mrtě žere data (surprise surprise)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Já na to běhání po okolí zas tolik času nemám, přitom počet vykopnutých potfor se mi docela zvýšil - včera o půl páté ráno 6, pak přes den dva a večer ještě jeden (tam jsem zachytil odpočet, takže bylo vidět, že věž je prázdná). A dneska už je zpátky zase jeden ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: urcite vybiraji v mensim okruhu nez liga, bude to nejak kolem tveho levelu a mozna i geograficky - videl jsem nekoho s vysokym levelem si stezovat, ze mu to dava pokazde toho sameho :-) Kazdopadne ja to nepozoruju, ale hadam proste v mem poolu je lidi dost.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Hele ony se tak moc nezměnily, ty boje myslím. Takže jsem zaujala teorii, že vybírají v užším okruhu, než je ta jedna liga... Já třeba dostanu skoro pokaždé Roye, nad tím vyhraju, a pak někoho se složitým jménem na S, tam prohraju... :-D :-D

    Nesu si tak mobil z ložnice do kuchyně a vylíhne se desetikilometrové vejce. A v něm 2300 Bajun, namakanej a výstavní. Jupijou :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam