• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako 2x 10km ted - predfaze Elvise a predfaze neceho dalsiho... :-( Se vyplati.
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    XSI: taky jsem ho dnes dostal ze zlatého vejce. CP757, 4/4, def, HP740. Já bych na Tvém místě neevolvoval, pokud nemáš dost candy poslat jí po Evolve rovnou nahoru. Mně padla z 10km vejce Manticore, a těch ušetřených 125 candy se sakra hodí. Padla mi s CP 768, aktuálně CP 2083. Má sice jen 4/3, ale vůbec toho nelituju - vyhrává sama většinu PvP.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mám inovovanou útočnou šestici. To budou Widdin a Ryan koukat! :-D (Jestli se tedy dostáváme vzájemně - je taková vtipná otrava ty jejich sestavy znát nazpaměť :-D) A konečně mám první třítisícovku, jupijou :-)

    EVILMIND: Už se těším, až mě to vyháže, chci ty slabé poslat k vodě a nasadit novou generaci :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja v centru videl nekoho cerveneho co to obchazel. Spis me prekvapilo dneska, ze uz mam zase 25, zbytecne jsem se tahnul o zastavku dal... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To "distortion" bude fungovat nejak tak,ze tam bude prima umernost mezi HP a DPS. Takze obecne bude platit, ze do utoku chces s min HP, vzhledem k tomu, jak se tu dobre dodguje, ale srovnavat musis samozrejme na stejnem levelu. Predpokladam to jsou, takze jednoznacne 5/5.
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Právě že jsou oba def.
    UBU
    UBU --- ---
    XSI: Toho 5/5 (predpokladam) utocneho.
    XSI
    XSI --- ---
    XSI: Druhýho mi zrovna doseděla dračice a teď mám dilema. Evolvovali byste CP840, 5/5 a 747 HP nebo CP828, 4/5 a 936 HP?
    XSI
    XSI --- ---
    Tygromant ze zlatýho vejce, meh. :-( Jako 4/5 což je fajn, ale za to snažení a šest lopat teda nevim jestli to stálo. Rozhodně to není žádná pecka co by byla teď hned použitelná nebo boostovatelná.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Můj dnešní poznatek je , že když se flakam při běhání... najdou se v přírodě ač malé tak zajímavé kousky... Prostě asi i 10km/h je moc a musí se pomaleji...
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ach, mám Zážitek. Někdo mě vyhodil z Arény! :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zajímavá věc se nám stala - dali jsme vejce dračici během cca dvou minut, ale vylíhnutí se rozjelo asi o deset. Mé podezření, že žiju v nějakém podivném alternativním vesmíru... sílí. :-D
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jako nechci bejt lump... Ale neznáte někdo... Někdy by bylo fajn vědět jestli ze silnice dosáhnou nebo je potvora někde v areálu kam se nedostanu i když ukazuje nearby na sloup u silnice

    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Ne já fakt když najdu něco pěkného... Tak je to nepoužitelné... Chjo a ještě 1/1

    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Oh, to jsem netušil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: IV/CP je btw random pro kazdeho ;)
    UBU
    UBU --- ---
    Na národní je teď Scylla, 400 CP, 1/2, ale i tak potěší, tak kdyby šel někdo okolo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo a konecne jsem dropnul druhej artefakt - uplne presne stejnej co ten prvni, omg... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jdu hodinu do prace protoze hledam v riftech dracici, jeste jsem se zaseknul na Kampe kde nekdo masivne luruje (nikoho jsem nevidel takza asi spooferi), a kdyz sem konecne dorazim, tak dracice sedi tak, ze na ni dosahnu z kanclu... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Tak to držím palce. Dostala jsem další věž - už mám čtyři, co budu dostávat potom, navěky kratší knihovnu? :-D Mám teď jednu, slovy jednu truhlu, to bude vejvar... ale vzhledem k tomu, že za dnešek jsem například nepotkala vůbec žádnou, to možná nebude ani trochu jednoduché :-D

    KLERIK: Klikaři! :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam