• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ale koukam, tu maintenance aspon ohlasili predem, skoda ze jsem necetl zrovna nez jsem vylezl ven :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo videl jsem ze nekdo na to nadaval, ale zatim jsem nic nepozoroval (resp. vratil jsem se mezitim domu). Nebylo to cestou domu behem te maintenance?
    XSI
    XSI --- ---
    Hlavně nějak úplně blbě tweakli vejce, za cestu co mi i pogo napočítá 600 metrů mi to dalo 60. Omg!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: resp. ted ma navratnost 167 dni, takze je to vlastne vyrazne lepsi
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Chjo... Tak goldy a xp... To se nepovedlo...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cena double ringu spadla na 3000 (nicmene ted zase bude mit pomalejsi navratnost)
    XSI
    XSI --- ---
    Tyjo, to sucks. Já si říkala, že ráno vybírám jen 60, když mám 23 arén. Tak už víme proč. No to se na ty lopaty bude blbě šetřit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: vypada to, ze ted je to 6 z areny a +1 weekly bonus (tj. ani nema cenu resit). Tj. realny prijem klesnul cca o 100 coinu tydne.

    SARGO: me to teda neprijde srandovne malo, kdyz misto 40k najednou musim udelat 300k - i pri tom, jak myslim hraju docela dost, to je na celej tejden. Hlavne fakt nechapu, kdyz uz delaji takovou zmenu, tak proc to proste neprepocitaji na celkovy pocet expu, i za cenu toho, ze nekomu spadnou levely, to by aspon bylo fair. Tohle jako masivne rozevre nuzky mezi tema, co uz ted expili nejrychlejc, a tema ostatnima (protoze tem prvnim to fakticky darovalo nekolik mega expu).
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Těch moc nebude... a chtělo to, bylo to fakt srandovně málo ;-)

    EVILMIND: To už je horší :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Navic se zmenily coiny z aren, ted je to mene - pridali sice z 5k na 8k esence, ale jako, fuck off... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hmm a maintenance zmenila expy nutne na level, takze jsem sice mohl vcera dat 28, ale nechtelo se mi v noci pul hodiny evolvovat - a ted potrebuju 250k po prepoctu. Jako dobry, ale je fakt masivni support lidi, co uz naexpili vyssi level... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Zase maintenance presne ve chvili, kdy jsem vylezl ven abych si vytocil vejce a sel se podivat do toho noveho portalu kousek odsud... :-( Fakt by to mohli davat vedet dopredu nejakym countdownem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: horni hranice nejsou zname, zatim to vypada tak, ze vejce se vzdycky narodi na 2/3 levelu hrace (tj. bude na lvl 40). Spawny mi prijdou, ze maximalni asi muze byt na -1 tveho levelu. Ale jelikoz nejsou moc jeste lidi hodne pres 30 tak tezko rict, jestli tam nejake maximum nebude driv.
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    Už je někde rozkrytá mechanika levelů a jejich vliv na vejce a spawny? Případně nějaká horní hranice na vejce atd.?
    Já jsem teď L21, vymaxované potvory zůstaly na dustu 5800, horní hranice spawnů vypadá na 4800, z vajec se mi líhnou 2400.
    Level 20 jsem skoro celý přeskočil Mass evolution. Vylíhlá vejce co mám screenshoty byla 2000, ale ty jsem mohl nasbírat už na L19. Před tím jsem to moc nesledoval...
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jo, já dneska předfáze Čappiana. Jako máloco chceš z desítky míň.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako 2x 10km ted - predfaze Elvise a predfaze neceho dalsiho... :-( Se vyplati.
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    XSI: taky jsem ho dnes dostal ze zlatého vejce. CP757, 4/4, def, HP740. Já bych na Tvém místě neevolvoval, pokud nemáš dost candy poslat jí po Evolve rovnou nahoru. Mně padla z 10km vejce Manticore, a těch ušetřených 125 candy se sakra hodí. Padla mi s CP 768, aktuálně CP 2083. Má sice jen 4/3, ale vůbec toho nelituju - vyhrává sama většinu PvP.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mám inovovanou útočnou šestici. To budou Widdin a Ryan koukat! :-D (Jestli se tedy dostáváme vzájemně - je taková vtipná otrava ty jejich sestavy znát nazpaměť :-D) A konečně mám první třítisícovku, jupijou :-)

    EVILMIND: Už se těším, až mě to vyháže, chci ty slabé poslat k vodě a nasadit novou generaci :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja v centru videl nekoho cerveneho co to obchazel. Spis me prekvapilo dneska, ze uz mam zase 25, zbytecne jsem se tahnul o zastavku dal... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To "distortion" bude fungovat nejak tak,ze tam bude prima umernost mezi HP a DPS. Takze obecne bude platit, ze do utoku chces s min HP, vzhledem k tomu, jak se tu dobre dodguje, ale srovnavat musis samozrejme na stejnem levelu. Predpokladam to jsou, takze jednoznacne 5/5.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam