• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    Minus pět hodin na výběr z arén za chycení 150 kusů. TVL nedík.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: ja taky muzu az o vikendu zase
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: Já jsem úplně bez šance. Ale chybí mi teda pořádně.
    XSI
    XSI --- ---
    Dneska mě ta hra teda trochu zlobí. Každou chvíli mi to háže nějaký "připojení k internetu není k dispozici" – venku i doma na wifi a healování laguje tak že by se z toho člověk zvencnul.
    Co je ale fun, už třetí večer po sobě mám rift kus od baráku, cca o 20 metrů veskrze na stejným místě. A zas tam nepudu.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Zítra končí Dlouhé ruce, ale mohli bychom až večer, řekněme od 17:30, klasicky na metru Chodov. Měl by někdo zájem nebo to necháme až na víkend?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: mohla jsi taky dostat 7 dortiku, si nestezuj :)

    UBU: Curly me sere jak budu mit neco lepsiho do party hned ho vymenim, neni pres nej vubec nic videt :-(

    DRAKY: jeste mi prijde ze je tady takovej vyznamejsi rozdil, ze charged utoky maji ruzne AoE, je to videt kdyz se seslou ze nekde staci dodgnout o trochu, a jinde jak nejsi o 90 stupnu tak to jeste dostanes. Ale obecne dodguju vsechno co nejvic, jelikoz to vzdycky pise predem spolehlive, tak pokud zrovna nemas smulu ze sama sesilas charged, tak s jistotou dodgnes.
    UBU
    UBU --- ---
    DRAKY: Dodguju jen charget, když zahájí sesílání, tak trochu počkám a pak uhýbám. Nehledal bych v tom vědu.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    UBU: jako do tyhle urovne mi to doslo, ale zase nechci swajpovat, kdyz jeste muzu utocit rychlym utokem, u pokousu se ridim tym zlutym zableskem, tady jsem nic podobnyho nepostrehla... dodgujete pripadne i fast utoky?
    UBU
    UBU --- ---
    DRAKY: No, jako v pokémonech, ale tady na to máš dost času. Když je potvora nabitá, tak to napíše že sesílá kouzlo a pod ní se začnou dělat kruhy, tak sliduj prstem do strany a tvoje potvora uhne do strany a protihráč sešle kouzlo do místa, kde už nejseš :-) U některých to jde líp, třeba u Curlyho který překrývá celou obrazovku to jde hůř, někdy stačí jen klikat na stranu dislpleje a uhne taky.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    Simvas, ja porad nak nemuzu pocohpit to dodgovani... pisete, jak je to jednoduchy, ale mne to furt nak nedocvakava a pouzitelnej navod jsem neobjevila. Jak poznam, kdy uhnout pred chargem? Pripadne jakykoliv dalsi tipy k tomu uvitam, diky
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    SARGO: úžasné, děkuji. Já koukal na Google mapách a tam prostě nic nebylo. Vím, že už mi tu někdo openstreet radil ale netušil jsem jaký je v tom rozdíl... Jinak půl mapy je fungující oplocený lom... Ale opravdu děkuji příště už snad najdu sám!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Bydlím v Deštné kousek od Červené Lhoty . Je to malé město. Vzal jsem to kousek od náměstí. Což v naší krajině úplně nerozhoduje... Jen sprostě na to, že tu nic není to prostě nevidím.Diky za čas!

    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Mě tak nějak obecně sere, že to vynaložené úsilí není adekvátní odměna, kolikrát to jsou shitky co trvají dlouho a odměna je deset koblih. A pak nakliknu úkol (obsazení 10-ti knihoven), který jsem splnil shodou okolností předevčírem, tak mi to hned napíše že je hotovo a konečně dostanu kouzlo - úplně bez práce.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Hoď to sem, zatím jsem měla docela kliku :-D A napiš, kde jsi ji nabrala
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tak mám odkrytou mapu na vajíčko... Ale za boha netuším kde to může být... Vadilo by Vám kdybych sem hodil screen a místo kde jsem, aby mi někdo pomohl na mapě určit místo...? Ja už druhý den čumím do mapy jak blbecek...
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a jak jsme si libovali, že to přesně ukazuje, kde jsou potvory, tak je to stejně jak v PoGo. Ukazuje to na sloup, u kterýho je, ale v okruhu jak prase, takže přesně, běhela jsem kolem čtyřproudý silnice a tak různě podchodem a trvalo jen asi deset minut, než jsem tu blbou věc co jsem chtěla objevila.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Ach jak ti rozumím. Já si dneska říkala že využiju krásu homeoffice, když mi sem v riftu dosáhne sloup, udělám si čaj, pofarmím a udělám ty zlý zlý věci co furt odkládám a rift za dvacet minut zmizí. Aaaa.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Denní úkol: 25 Sloupů v řadě. Tři hodiny. Dvanáct kilometrů. Rozličná příkoří typu "devatenáctý není dosažitelný" a "počtvrté budu obíhat tenhle blok rodinných domů", či nepopulární "začít znovu, nebo přebíhat dálnici?".
    Výsledek: o pět hodin snížený čas vybírání Arén.
    Musím přiznat, že to i mému niternému stoickému já dalo docela zabrat. :-D :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ono to šlo i z rychle jedoucího auta O:-)

    Hmm... uvidíme, jak se lure vyvrbí. Předtím to bylo divné a teď taky, to volá po další změně :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam