• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    UBU
    UBU --- ---
    DRAKY: No, jako v pokémonech, ale tady na to máš dost času. Když je potvora nabitá, tak to napíše že sesílá kouzlo a pod ní se začnou dělat kruhy, tak sliduj prstem do strany a tvoje potvora uhne do strany a protihráč sešle kouzlo do místa, kde už nejseš :-) U některých to jde líp, třeba u Curlyho který překrývá celou obrazovku to jde hůř, někdy stačí jen klikat na stranu dislpleje a uhne taky.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    Simvas, ja porad nak nemuzu pocohpit to dodgovani... pisete, jak je to jednoduchy, ale mne to furt nak nedocvakava a pouzitelnej navod jsem neobjevila. Jak poznam, kdy uhnout pred chargem? Pripadne jakykoliv dalsi tipy k tomu uvitam, diky
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    SARGO: úžasné, děkuji. Já koukal na Google mapách a tam prostě nic nebylo. Vím, že už mi tu někdo openstreet radil ale netušil jsem jaký je v tom rozdíl... Jinak půl mapy je fungující oplocený lom... Ale opravdu děkuji příště už snad najdu sám!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Bydlím v Deštné kousek od Červené Lhoty . Je to malé město. Vzal jsem to kousek od náměstí. Což v naší krajině úplně nerozhoduje... Jen sprostě na to, že tu nic není to prostě nevidím.Diky za čas!

    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Mě tak nějak obecně sere, že to vynaložené úsilí není adekvátní odměna, kolikrát to jsou shitky co trvají dlouho a odměna je deset koblih. A pak nakliknu úkol (obsazení 10-ti knihoven), který jsem splnil shodou okolností předevčírem, tak mi to hned napíše že je hotovo a konečně dostanu kouzlo - úplně bez práce.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Hoď to sem, zatím jsem měla docela kliku :-D A napiš, kde jsi ji nabrala
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tak mám odkrytou mapu na vajíčko... Ale za boha netuším kde to může být... Vadilo by Vám kdybych sem hodil screen a místo kde jsem, aby mi někdo pomohl na mapě určit místo...? Ja už druhý den čumím do mapy jak blbecek...
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a jak jsme si libovali, že to přesně ukazuje, kde jsou potvory, tak je to stejně jak v PoGo. Ukazuje to na sloup, u kterýho je, ale v okruhu jak prase, takže přesně, běhela jsem kolem čtyřproudý silnice a tak různě podchodem a trvalo jen asi deset minut, než jsem tu blbou věc co jsem chtěla objevila.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Ach jak ti rozumím. Já si dneska říkala že využiju krásu homeoffice, když mi sem v riftu dosáhne sloup, udělám si čaj, pofarmím a udělám ty zlý zlý věci co furt odkládám a rift za dvacet minut zmizí. Aaaa.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Denní úkol: 25 Sloupů v řadě. Tři hodiny. Dvanáct kilometrů. Rozličná příkoří typu "devatenáctý není dosažitelný" a "počtvrté budu obíhat tenhle blok rodinných domů", či nepopulární "začít znovu, nebo přebíhat dálnici?".
    Výsledek: o pět hodin snížený čas vybírání Arén.
    Musím přiznat, že to i mému niternému stoickému já dalo docela zabrat. :-D :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ono to šlo i z rychle jedoucího auta O:-)

    Hmm... uvidíme, jak se lure vyvrbí. Předtím to bylo divné a teď taky, to volá po další změně :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tak jak to bylo vcera bys mohla chytat jen z pomalu jedouciho auta, to mi prislo jeste OK. Ted to zase nejde ani z pomalu jedouci tramvaje... a to jeste mam pocit, ze mozna na chytani bude i jinej (horsi) limit nez na sloupy, tam se obcas nahodne zadari.

    S lure je tohle:
    Imgur: The most awesome images on the Internet
    https://imgur.com/a/X7kd8
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Speed limit tak, aby se nedalo chytat z auta, je imho velmi rozumný, páč lidi rozum nemají.
    Co je s lure?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo, jako nechapu. I v changelogu dali ze to zmenili, proc to zase je zpatky? Jako ja chapu, ze to neni zadna charita, a hodne tech zmen je proste motivovano snahou nalakat vic lidi na placeni. Ale za prve je rozdil mezi lakanim a nucenim, a za druhe neni moc chytre lidi stvat vecma, co ti ekonomickej profit neprinesou, a tohle je zrovna jedna z nich. Nektere zmeny (speed limit, snizeni lure spawnu) jako fakt nedavaji smysl z zadneho pohledu, zvlaste kdyz uz to bylo ve stavu, kdy to fungovalo uspokojive. Porad doufam, ze ty spawny treba budou bug, protoze fakt nerozumim tomu proc si uplne zabit socialni element hry, za ktery navic lidi budou platit. Ted by si lure koupil jen blazen.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tak aktuální rychlost je 15km/h.... Chjo to byla jedna věc co po předělání byla k něčemu....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: tipuju ze ne, ze tam bude nejaky random parametr. Ale jinak diky za potvrzeni, ja se bal to nekde vykouzlit treba aby mi hned kvuli tomu nezmizel portal s vejcem co mivam doma... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Současně ve smyslu jeden po druhém těsně po sobě, ale ano, jeden sesilatel a běží oba současně - já byla jediná, kdo měl runy v obou, tak mohu do obou. Jsem zvědavá, jestli taky poběží stejně dlouho :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: takze oba vykouzlila ona, soucasne?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Prosím pěkně, když je v soupisu potvor položka "counter", tak to je "platí na něj", nebo "on platí na"?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Zneužila jsem... ne, to zní blbě... zmanipulovala... taky nic moc... prostě hezky jsem poprosila a kolegyňka mi přišla s kouzlem před barák :-D Byla jsem zvědavá, jestli můžu mít dva zlomy naráz, tak mám dva zlomy (pozn: příště poodejít ještě kousek dál, jinak se fakt blbě naklikává mezi dvěma portály nalepenými na sobě :-)), v každém jedna dračice, v jednom nějaké ty Sloupy z postele, takže příjemný večer zajištěn... paráda :-D
    Pak jsem si půjčila ještě dítěcí mobil a provedla nejspíš zbytečné, ale přesto nikoli nezajímavé zjištění: když jsme každý v jiném zlomu, nemůžeme spolu kouzlit, protože tomu druhému se neukáže Oltář.

    EVILMIND: Dostala jsem dneska lepší, heč. Osm koblih :-D :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam