• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To je zajímavá idea! Ale furt mi chybí ten setup. A taky nemám enchantnutej sloup, žádnej okolo jsem nevymyslela protože potřebuju VŠECHNY itemy. Vlastně mě teď napadlo že bych chtěla spíš sloup na potiony. Poslední dobou jsou dny kdy ani nehraju PvP protože mám všechno stabilně mrtvý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: vsak rikam, kdyz mas setup - me treba ted doslo, ze nemusim to kouzlo pouzivat jen kdyz jsem vyjimecne celej den doma, staci kdyz prijdu treba v 6 normalne. Zakouzlim portal, modlim se aby byla dracice blizko :), a pak mam cca 6 hodin na to mit tam porad 2 vejce soucasne, kdyz vylihnout tak okamzite vytocim nova z enchantnuteho sloupu co jsem si udelal v Albertu, abych tam uz sel pro neco rovnou :), a doufam, ze natocim nejake desitky, a ty tam pak dam jako posledni tak, aby lihly pres noc. Vcera to teda moc nevyslo, portal zmizel rano a mam ted dve desitky 9.54, a v zadnym random riftu dracice nebyla abych je dorazil... :-( Ale kazdopadne takhle jde tocit mnohem vic vajec, nez se da vychodit.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No tak ten setup teda nemám. :-D Rift zdaleka nepotkám denně a necestuju ani takový vzdálenosti (po Praze) abych měla denně jistotu tolika arén. Jako jo, včera jsem třeba měla max počet, ale teď jich mám zas sedm dole a jestli to začne hrát o něco víc lidí, tak si nemyslím, že by se mi to vyplatilo teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: minimalne dva jsou uplne jednoznacne profit - ten na +3 areny, cena se ti vrati za pul roku a pak uz je to jen cistej zisk 18 coinu navic za den. Ja vim, kdovi co budeme hrat za pul roku... :-) Stejne tak mi prijde +1 vejce do dracice lepsi nez kupovat inkubatory, zvlaste kdyz na to uz mas setup (kouzlo rift of arcana a enchantnutej sloup na vejce).
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Já nevim, jaký artefakty jsou podle tebe worth it? Ty ceny jsou psycho. Já si zatím říkala že šetřím na lopaty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo jako ja v tehle chvili jsem rozhodnutej coiny utracet za artefakty, inkubatory jsou cistej gamble tak to nema cenu.

    Jinak cestou na obed jsem potkal prvne neco divokeho rare - z tramvaje jsem nakliknul Charybdis, sice nepouzitelnou, ale jako candy dobry.
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: To sem byl ja a stejna liga fakt nejsem :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Dneska z 10 km vejce Vampiro a odměna za quest osm koblih. Já už se fakt směju přes slzy a přestávám litovat, že mi dochází inkubátory.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Byl stejná liga?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: uz tam nekdo dosel, a nema tam ani artefatk, ani ty bonusy co jsem tam mel ja, tak nevim...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jo, oba jsme dostali stejný artefakt včera. Ale z jednoho výskytu bych raději pravidlo úplně nedělala... :-)

    EVILMIND: Propagátor dojmu, že to skládá regionálně, jsem nejspíš byla já - byl mi podezřelý nadměrný výskyt čechů, dle mého neúměrný počtu hráčů :-) Ale už jsem tak dlouho nedostala žádného, že si nemyslím nic. :-D

    EVILMIND: Cca stejně :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Na Andelu neni ani v jednom riftu dracice, ale v tom co je u parku je primo od nej viditelna truhla s artefaktem. Schvalne zkuste nekdo, kdyz pujdete kolem, jestli ta zmena posledni verze, ze vsichni maji v truhle stejnej bonus, se vztahuje i na artefakty?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak to parovani PvP je fakt divny, docela pravidelne (minimalne jednou za 2 dny) dostavam furt nektery stejny lidi, u nekterejch uz si pamatuju lineup, a vsichni jsou na vetsim levelu. Kdyby to vybiralo z poolu stejnych levelu, byt treba regionalne omezeneho jak kdosi tvrdil (coz se mi uz vubec nezda), tak bych nikdy nemohl dostat nekoho vickrat. V tom bude nejaka dalsi kulisarna...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja se litovat chci, v bestiari mi chybi 11 potvor - z toho 8 z nich je z top11 podle CP... :-(
    XSI
    XSI --- ---
    Jako nechci se litovat, ale z posledních pěti 10 km vajec Trol, Puerolisk, Tempter, Mantari a Jiskra, to je teda blbej vtip. Se vždycky těším jak děcko na ježíška že přijde nějaká paráda a pak...
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Wow! Já včera na feromony jen samý žáby a ti tři co nebyli žáby byli taky low level spam. Příště si nesmím zapomenout přát!
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Hodně malého města. Musíš na ně vidět :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: se da pouzit na hromadne vymitani cervenych z celeho mesta! :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ahá, to mi nedošlo. Oživit jsem ho asi ještě nepotřebovala. Tak to je smůla :-/ Však vždycky toho nejsilnějšího oprašuju přednostně... :-D

    XSI: Zapřála jsem si a bylo mi dáno. Wild potvora z Feromonů s krásným pětistovkovým CP. Hm. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Dostala jsem tu samou příšernost znovu. První impuls byl "zítra měním", nakonec jsem to obešla - když hra nedělá zlomyslnosti, dá se to sfouknout za hoďku :-D A tak jsem teď hrdým majitelem úžasně užitečného kouzla, které zaručeně budu využívat ob den, zvaného Očištění ohněm - sejme všechny arény v dosahu (za pouhých šest fialových)... ale lepší než další snížení hodin je, aspoň to vypadá pěkně v seznamu kouzel. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam