• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: no me za par hodin dlouhy ruce zmizej, tak jsem zvedavej jak to bude bez nich. Kazdopadne ty kouzla za 6 run jsou proste pro vic lidi no, to solo neutahnes.
    XSI
    XSI --- ---
    Yay, pro-tip – boostnutím se potvora vyhealuje!
    XSI
    XSI --- ---
    A já naopak začínám být škrt a dlouhý ruce už nedávám, když vím, že budu hrát jen hoďku, nebo že v nejbližších dnech nějaký větší hraní neplánuju. S tím jak mám všechno mrtvý tak mi těch run od příšer ani tolik nechodí protože čas od času prostě prohraju.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Ono je to fakt taky o tom v jak velký oblasti hraješ. Když jsem měla basic batoh tak se mi stávalo, že byl plnej, ale s 400 se mi jen občas poštěstí že se k limitu trochu přiblížím...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jako to je fakt prvni vec do ktery v kazdy podobny hre cpu coiny, batoh je zaklad cim zacit, protoze ti pak umozni delat veci jak chces. I kdyz bally se mi asi hromadi i proto, ze ted s omezenim funkcnosti Eyesightu uz si ho vyslovene setrim na stin/quest, takze fakt chytam jen co potkam. Coz neni moc no.

    Runy jako likviduju, premenuju je abych mel max 10 od kazde, stejne kouzlim furt jen portal - btw az ted po mesici mi prvne padla fialova! :)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: wow. Já mám batoh jen asi na 300 itemu. Tak mám jen asi 30 od každého. Runy se začínají hromadit... A to ježdění je velká škoda. Jediné plus z těch posledních změn... Bohužel to jako jediné bylo zase vráceno...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: ja mam jako aktualne fakt nadbytek ballu, ted treba 400+80+100, takze jako prostor mam. To furt ziju z toho jednoho jedinyho dne, kdy slo hrat z tramvaje... :-))
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: v tom máš samo pravdu. Já jen jestli má cenu vyhazet 10 a víc míčků pro větší šanci na úlovek...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tak dnes cestou z práce se probíhám po místním JZD blatem jak *****. Vidím siluetu Neptuna ♆ a já mám fakt na ty chycene fakt smůlu...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: to nevim, ale rozhodne je za to 50 expu, coz vzhledem k tomu, ze tu je mene potvor, je dost podstatne. Uz to umim skoro na vsechny, i kdyz na mumie furt radsi hazim rovne. Ale jde to, je to neni takovej ten tocenej univerzalni kopec jako v PoGO, ale spis takovej tenisovej chop... :-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: ne jakej bonus na chyceni do točeného jako v poGO?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To jsem udělala jednou a od té doby toho lituju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    To nechapu ja furt jako zurive mazu healy, i ty nejlepsi, protoze si chci nechat vsechny bally - na trenink tocenejch... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Mám stejný problém :-D PVP dávám s vypětím všech sil a věčně mám něco chcíplé. Pořád chodí nejvíc dvoustovkové potiony a přitom potřebuju na jednu mrtvolu dva tisícové a něco k tomu. :-))
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To je zajímavá idea! Ale furt mi chybí ten setup. A taky nemám enchantnutej sloup, žádnej okolo jsem nevymyslela protože potřebuju VŠECHNY itemy. Vlastně mě teď napadlo že bych chtěla spíš sloup na potiony. Poslední dobou jsou dny kdy ani nehraju PvP protože mám všechno stabilně mrtvý.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: vsak rikam, kdyz mas setup - me treba ted doslo, ze nemusim to kouzlo pouzivat jen kdyz jsem vyjimecne celej den doma, staci kdyz prijdu treba v 6 normalne. Zakouzlim portal, modlim se aby byla dracice blizko :), a pak mam cca 6 hodin na to mit tam porad 2 vejce soucasne, kdyz vylihnout tak okamzite vytocim nova z enchantnuteho sloupu co jsem si udelal v Albertu, abych tam uz sel pro neco rovnou :), a doufam, ze natocim nejake desitky, a ty tam pak dam jako posledni tak, aby lihly pres noc. Vcera to teda moc nevyslo, portal zmizel rano a mam ted dve desitky 9.54, a v zadnym random riftu dracice nebyla abych je dorazil... :-( Ale kazdopadne takhle jde tocit mnohem vic vajec, nez se da vychodit.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No tak ten setup teda nemám. :-D Rift zdaleka nepotkám denně a necestuju ani takový vzdálenosti (po Praze) abych měla denně jistotu tolika arén. Jako jo, včera jsem třeba měla max počet, ale teď jich mám zas sedm dole a jestli to začne hrát o něco víc lidí, tak si nemyslím, že by se mi to vyplatilo teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: minimalne dva jsou uplne jednoznacne profit - ten na +3 areny, cena se ti vrati za pul roku a pak uz je to jen cistej zisk 18 coinu navic za den. Ja vim, kdovi co budeme hrat za pul roku... :-) Stejne tak mi prijde +1 vejce do dracice lepsi nez kupovat inkubatory, zvlaste kdyz na to uz mas setup (kouzlo rift of arcana a enchantnutej sloup na vejce).
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Já nevim, jaký artefakty jsou podle tebe worth it? Ty ceny jsou psycho. Já si zatím říkala že šetřím na lopaty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo jako ja v tehle chvili jsem rozhodnutej coiny utracet za artefakty, inkubatory jsou cistej gamble tak to nema cenu.

    Jinak cestou na obed jsem potkal prvne neco divokeho rare - z tramvaje jsem nakliknul Charybdis, sice nepouzitelnou, ale jako candy dobry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam