• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    Jinak jsem dneska chytila druhýho wild Leviathana. Sice je zas k ničemu, ale fakt se těším až jednou dostanu nějakýho použitelnýho a hezky ho vytáhnu nahoru, protože ten kterýho jsem dneska dostala v PvP mi dal strašně na prdel. Tři ohnivý draci z šesti potvor nejsou úplně ono, no.
    A loser streak pokračuje, z 10km vejce dneska zase Jiskra. Ua.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Já dneska 15, yay!
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: ... a tak se také stalo. Osm! :-D :-D (Ale koblihy lepší než čas - dust dobrej :-))
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Knihovny mám ve stavu přeškolit v podstatě celou dobu, a je fakt, že mi od tý doby asi nepadá snížení času na ně. Takže na tom teoreticky něco bude. Ale je mi jasný, že když nebudu dostávat snížení času na ani jedno tak budu dostávat koblihy.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mimochodem, říkal kolega, že na získání kouzla je výrazně vyšší pravděpodobnost tehdy, kdy nejsou vybrané arény, a knihovny jsou ve stavu "Přeškolit". Po pravdě mi připadá, že to má všechny znaky pověry, napadá mě snad leda, že když je to v takovém stavu, nebude padat snižování času toho či onoho (větší šance na candy? :-D)... nevíte o tom někdo něco? :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KLERIK: Taky je úplně sama sobě závidím! Mám totiž doma (= v práci) Sloup těsně mimo dosah (velmi frustrující) - a s nimi ho sice nedosahuju úplně automaticky, ale v zásadě jako jo :-))

    XSI: Tady na ně vždycky snadno někoho přiulovím ;-) A už jen tím, že můžu vytáčet i doma... si na ně vydělám :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Gratulace rozhodně. :-) Je to fajn mít vlastní dlouhý ruce. Ale moc to žere. Já dostala zase chytit dvanáct zemských potvor, takže pěkná odměna se nekoná. I když, za 150 jsem taky dostala jen snížení času knihoven.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    SARGO: gratulace a upřímná závist... :D :p
    SARGO
    SARGO --- ---
    Mám dlouhé ruce, dostala jsem Dlouhé ruce, hujajá jupijou :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: no me za par hodin dlouhy ruce zmizej, tak jsem zvedavej jak to bude bez nich. Kazdopadne ty kouzla za 6 run jsou proste pro vic lidi no, to solo neutahnes.
    XSI
    XSI --- ---
    Yay, pro-tip – boostnutím se potvora vyhealuje!
    XSI
    XSI --- ---
    A já naopak začínám být škrt a dlouhý ruce už nedávám, když vím, že budu hrát jen hoďku, nebo že v nejbližších dnech nějaký větší hraní neplánuju. S tím jak mám všechno mrtvý tak mi těch run od příšer ani tolik nechodí protože čas od času prostě prohraju.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Ono je to fakt taky o tom v jak velký oblasti hraješ. Když jsem měla basic batoh tak se mi stávalo, že byl plnej, ale s 400 se mi jen občas poštěstí že se k limitu trochu přiblížím...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jako to je fakt prvni vec do ktery v kazdy podobny hre cpu coiny, batoh je zaklad cim zacit, protoze ti pak umozni delat veci jak chces. I kdyz bally se mi asi hromadi i proto, ze ted s omezenim funkcnosti Eyesightu uz si ho vyslovene setrim na stin/quest, takze fakt chytam jen co potkam. Coz neni moc no.

    Runy jako likviduju, premenuju je abych mel max 10 od kazde, stejne kouzlim furt jen portal - btw az ted po mesici mi prvne padla fialova! :)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: wow. Já mám batoh jen asi na 300 itemu. Tak mám jen asi 30 od každého. Runy se začínají hromadit... A to ježdění je velká škoda. Jediné plus z těch posledních změn... Bohužel to jako jediné bylo zase vráceno...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: ja mam jako aktualne fakt nadbytek ballu, ted treba 400+80+100, takze jako prostor mam. To furt ziju z toho jednoho jedinyho dne, kdy slo hrat z tramvaje... :-))
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: v tom máš samo pravdu. Já jen jestli má cenu vyhazet 10 a víc míčků pro větší šanci na úlovek...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tak dnes cestou z práce se probíhám po místním JZD blatem jak *****. Vidím siluetu Neptuna ♆ a já mám fakt na ty chycene fakt smůlu...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: to nevim, ale rozhodne je za to 50 expu, coz vzhledem k tomu, ze tu je mene potvor, je dost podstatne. Uz to umim skoro na vsechny, i kdyz na mumie furt radsi hazim rovne. Ale jde to, je to neni takovej ten tocenej univerzalni kopec jako v PoGO, ale spis takovej tenisovej chop... :-)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: ne jakej bonus na chyceni do točeného jako v poGO?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam