• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    XSI: jj psala jsem jim frustrovana pred par dny, prej na tom delaj
    XSI
    XSI --- ---
    Tak bug se soupeřem zamrzlým na 0 HP furt existuje.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: tak to gratuluji. Já už zase přemýšlím jestli neotevřít cukrárnu. Od posledního kouzla samé sladkosti.....zas by ale bylo o ničem mít to hned všechno... Ale sem tam častěji by to taky potěšilo... :)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No to jsem si taky říkala, ale ty aspoň dostáváš ty kouzla, ty notorickej smolaři. Já mám kouzel pár a všechny o ničem, takže když přijde těžší quest tak mám aspoň tu naději, že něco přijde. A 12 vajec je v nějakým rozumným časovým horizontu veskrze nemožných, když free inkubátory nemám, vejce mám samý pštky nebo desítky a dračici najdu tak jednou týdně, když je dobrej týden. A to se fakt snažím!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Posledni tři questy - tři kouzla. Už mi jich jako moc neschází... :-)
    Jinak inkubatory bych nikdy nikdy nekoupil, ted jsem dostal 3 za level 30, tak jsem si rikal je pouziju, a z prvnich 6 desitek vsechny okamzite discard, nic ani vzdalene pouzitelneho. Bohuzel system, kde ti muze prijit vsechno, neni pro nas, notoricke smolare.
    XSI
    XSI --- ---
    Vždycky když mám okolo domu rift, tak bez MoD :-( Dneska dokonce tak blbej, že mi ani nedal žádný sloupy domů. A to jsem se tak těšila, že konečně dojedu ty svý dvě rozlíhnutý dvouhodinový vejce, když mám zas quest na 12 vajec. Tak jsem vyměkla a koupila dva inkubátory na desítky, protože představa dalších 50 km jen pro naději, že dostanu konečně spell na rift byla fakt špatná.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo to jsem cetl ze ma davat, ale nedostal jsem :-(
    XSI
    XSI --- ---
    Taky jsem byla zrovna venku. Ale změna k lepšímu, tři dnešní PvP mi přišli až trapně jednoduchý, a objevila jsem věc, co není zmíněná – dostala jsem po PvP souboji kámen Puerogrypha, což byla jedna ze soupeřových potvor.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Škoda, že jsem si to nepřečetla dřív, než jsem si dvacet vteřin před začátkem údržby pustila Dračí oko... brek brek...

    EVILMIND: Na to jsem dost zvědavá, taky už je znám nazpaměť. Ale musím vydržet do rána :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    duel match docela funguje, dva novi souperi co jsem dal i bez CP truhly, super
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Změny dnešního maintenance, všechno server side změny co už jsou aktivní teď, hlavní balík vylepšení přijde, až se objeví nový klient:
    - truhla v riftu už nemůže spawnout mimo jeho hranice
    - vylepšený mechanismus výběru soupeře pro duel (to jsem zvědavej, už znám ty svoje 3 soupeře nazpaměť)
    - buffnuté CP u Charybdis, je třeba jí dát powerup aby se přepočítala, já dostal z 2712 na 2964
    - pokud je aréna chráněna kouzlem, co zabraňuje jejímu zničení, kouzlo Purification by Fire ten efekt jen zruší (dříve aréna rovnou spadla)
    - kouzlo na ochranu arény teď trvá 72 hodin, a je na něm opraven nějaký nespecifikovaný bug
    - kouzlit nyní lze již od levelu 5
    - stejně tak účastnit se Duelu
    - o 50% zvýšeny odměny za účast v Duelu
    - opraven bug se změnou elementu feromonů při přechodu dne
    - použití pilíře v Riftu nerozbije sekvenci při questu točení pilířů v řadě. Nicméně pravděpodobně se riftové pilíře ani tak nepočítají.
    - opraven výpočet odměn při boji v arénách
    - nespecifikovaně vylepšen algoritmus útoku šampionů na arény. Takže počítám do rána obsadí celé město, nebo tak... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SIR_MINER: mě to přijde v pohodě, zvláště když to víš předem, a můžeš trochu plánovat. Určitě lepší, než když v PoGO prostě jako začínající nemáš vůbec žádnou šanci se nikam dostat, protože prostě nic nezabiješ, nejspíš ani s tím šíleným decayem co je...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    SIR_MINER: je to nastavené dobře. Stále bojuješ s přijatelným soupeřem. Nemusíš na 10 lvl sundavat 40lvl... A když přecházíš vykopnou tě aby si nepřekážel níž...
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    SIR_MINER: vidis, a ja se nemuzu dockat, az se na lvl 27 dostanu do zlaty ligy, vykopnou me ze vsech smradlavejch stribrnejch aren, ve kterejch se zacinaj hromadit lidi, a bude zase mozny v nich dejchat :D ale chapu, ze jestli jsi o tom nevedel a nepocital s tim, ze to nasere
    SIR_MINER
    SIR_MINER --- ---
    Sem to taky prubnul, docela se mi to libilo, hlavne ten klient je proti PoGo uplne bajecnej, ale kdyz me pri prestupu na 16 uroven jako odmenu vykopli ze vsech gymu, me to uplne prestalo bavit, tenhle demotivacni mechanismus musel vymyslet naprostej genius :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---

    Maintenance works
    15 December 2017
    Dear players,
    At 15:00 server time (GMT+2), the server will be closed for maintenance works. The estimated time of maintenance is 1 hour. We strongly recommend that you do not use any items with limited time of effect before the maintenance works. We apologise for any inconvenience caused.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Den Vaječných Kravin. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No to rozhodně ne :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Což rifty, ale dračice mám pocit, že jsou na podobných flecích, i když vstup je na různých místech :-)

    Ale taky vám připadá, že quest "chytit tolik a tolik potvor toho a toho elementu" je poslední dobou kompatibilní s tím, jaké potvory zrovna chodí na Feromonech? :-))
    XSI
    XSI --- ---
    Tak za osm vylíhnutých vajec jsem dostala mínus tři hodiny na výběr arén – zrovna když mi zbývaly asi tři minuty. Nejvíc zlo. A jako další úkol obsadit několik knihoven, což mám instantně, takže mě překvapilo že mi to vůbec přišlo. A za to taky mínus tři hodiny. Já ten spell na rift nikdy nedostanu!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ani ne, tady v okoli byl pokazde jinde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam