• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Šla s tou mojí na pivo. Na tom mém zbyla minuta. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    No ale pěkně mi to hraje na nervy teda. Mám quest vylíhnout 12 vajec, mám jich 11. Odpoledne jsem dala desetihodinový vejce dračici (jiný nebylo), neměla jsem od toho velký očekávání... A ona sedí, sedí, sedí... A v 9:56 se sebere a jde si. Uaaa!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Další update?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jako ja uz dostal i jen jednu bilou za odmenu, tak nevim no. Kdyby to byl artefakt za tisic coinu, jako je treba ten jak ti fixuje ty bonusy z Eyesight, tak mozna...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo ja vim ze si na to nekdo stezoval nekde, ale na redditu jsem to videl uz vysveleny. Je to lstivej zpusob jak te donutit kupovat feromony - stejne jako ten artefakt na dvoji kopani tydne vlastne podporuje prodej lopat... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: Asi čtyři mám zatím, nebo pět. Samí vánoční, převážně srandovní :-)

    EVILMIND: S tou vábničkou nevím, jestli je to malý rozdíl: tři souboje denně, to je až devět run, takže kouzlo navíc. To vůbec není tak marné.
    SARGO
    SARGO --- ---
    No tohle! Hele, co mi odpověděli na to, když jsem si postěžovala, že z truhly vypadl feromon a nic mi nepřišlo:


    Hello,

    These were not Pheromones, but a new tempotaty buff
    that boosts the effect of the Pheromones. To benefit from it, you need
    to use the Pheromones.

    Best regards,
    Support team
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: jsem chytnul Snowyho random. Plus jsem videl nejaky dalsi pri wild utoku. Pocitam az budu doma tak zkusim Eyesight. Jinak vejce se určují až při hatchnutí, ne při sebrání, takže i z nich to může teď chodit.
    XSI
    XSI --- ---
    LUDEKTATA: Já už jich potkala několik, jen tak na ulici. A nějakou větev mi vyseděla dračice z desetihodinovýho vejce. V riftu jsem taky jeden stín co nevypadal povědomě zahlídla, ale tam se mi nechtělo.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Už jste potkali nějakého z těch nových? Já zatím na žádného nenarazil, to jsou tak vzácní nebo se ukrývají v Riftech (které tady okolo taky žádné nejsou)?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vábnička se určitě nevyplatí, to je desně malý rozdíl. Scarabeus jsem koukam špatně přečetl, ale v detailu je vysvětlený lépe, je to vlastně každý den 25 coinu, kdežto ta věc na 3 arény navíc je 18 coinu. Takže zítra vezmu Scarabeus, pokud funguje jak má, protože reálně mám pořád přes 20 arén, i přesto, že rudí šampioni zabrali už celé moje okolí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To jsem zrovna chtěla zauvažovat, že bych si docela pořídila artefakt k Vánocům, ale vůbec nevím který :-D Expy jsem zavrhla hned, přesně jak říkáš, není to nijak zvlášť výhra. Dost by se mi líbila Vábnička na příšery, kdyby nebyla tak drahá, neb kouzlíme hodně a rádi :-D Méně zábavně, byť užitečně, vypadá Zlatý skarabeus. Asi to dopadne na Dračí srdce :-) K čemu je Pohár dobyvatele příšer netuším a ještě jsem se nějak nedostala k tomu to zkoumat, a až bude tepleji, ve skutečnosti bude Totem jasného vidění hodně fajn... to jsou dilemata! :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Trochu mam obavy s revivu, to byla vzdycky prvni vec, co jsem smazal kdyz doslo misto, a ted je dali do shopu, a nejak se mi jejich zasoba tenci, to by bylo nemile jestli budou pada min... Ale priznavam nemel jsem dlouho cas dat nejakej harvest s 30m bonusama z truhel apod, abych to zkusil, a healu mam ted tuny co padaji i full heal.

    Jinak artefakty asi nebudu menit plan, a vezmu proste ten na plus 3 areny (mam na nej pozitri), a pak se uvidi, tech 50 procent expu navic jako vypada hodne lakave, ale na druhou stranu, ono tu zase neni takova vyhra byt moc vysokej level...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jednak, a jednak že je to pořád podle síly, že ty nové bez ohledu na ni nešoupli na konec řady :-)

    EVILMIND: Tak to musí být hodně horká novinka - pytlík bonbónů jsem dostala naposledy před půl hodinou :-D Ale moc mě to netěší, rozhodně raději koblihy než snížení času knihoven a podobně. Co bude vůbec místo toho, sakra?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukám lidi, místo aby byli rádi, že šampioni jim nechají místo, začali okamžitě píčovat, že naopak teď ta aréna bude těžší na sundání... :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Malý update:
    - šampioni teď mají šanci, že při obsazení arény někdy zvednou level na 3 (tj. nechají jedno volné místo). Super.
    - sladkosti už nejsou jako odměna z questů
    - přidáno nové varování pokud se blíží maintenance
    - nějaký nový způsob označování vašich vlastních potvor v aréně (žádnou svou kolem sebe nemám tak nevím přesně o co jde)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    komplet seznam nových potvor
    Data Mining 1.3: All New Creatures, Their Names, Element and Shadows - Draconius GO News
    https://draconiusgonews.com/christmas-creatures/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem prvne od doby co hra vysla vyjel z Prahy, a to je parada jako, vsude na venkove spousta volneho mista, nevim na co si ty lidi furt stezujou... :) Hlavne na FB je spousta takovejch, co tvrdi ze budovy na nedostupnych mistech jsou velkej problem, pritom neni snad problem si popojit kilak a najit si jiny budovy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo, je rozumny ze nedali proste 30 super silnejch na konec apod
    SARGO
    SARGO --- ---
    Joj, nové potvory vložili do starých, tak to si hodně šphli!
    Truhly pěkný, ale já mám své mocné sebeovládání.
    Artefakty jsou úchvatný, ale já mám pořád ještě své mocné sebeovládání! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam