• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Naštěstí mám souseda, co má hodně dětí :-D (= hodně účtů a tedy run... ale stejně bych raději klubala ještě plynuleji :-))
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Já ji jednou neměla přes dva týdny! Takže hodně štěstí ;-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Chytání mi přijde v pohodě, mám na to vždycky ulité jedno Dračí oko :-D Ale měním knihovny, když mám ještě daleko jejich obsazování, 25 sloupů už taky nikdy nechci jít a když zrovna není čas chodit, tak i vejce... vlastně všechno je podle situace :-)

    Ale teda musím si postěžovat, že přírodní dračici jsem neviděla snad už několik dní.
    XSI
    XSI --- ---
    Schválně – máte nějakej quest, kterej opravdu vždycky vyměníte?
    Já dneska dostala chytit 40 bytostí větru a mám teda velkou touhu se ho zbavit, protože na vítr nemám žádnej spell, subjektivně se objevuje ze všech elementů nejmíň a je mi jasný, že ať za to dostanu cokoliv, spokojená s tím nebudu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Leprechaun z riftu co mi vykouzlila Sargo! :-) Jen skoda, ze jsem nevedel, ze to je treti evolucni faze ze 4, bych na to CP hazel radsi pro vic candy...
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    EVILMIND: já je dělám dětem jednou týdně doma na doplnění sfér. A pokaždé tak 5 mám v dosahu. Takže luxus... Musím zkusit jestli jde u ta lurka..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: bylo v nejakem changelogu ze jde, ale nezkousel jsem. Ani jsem jeste nezkousel vycarovat sloupy, sice jsem uz kouzlo dostal, ale trpim panickou hruzou, ze se mi nebude libit ta formace... ;)
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jde už dávat lurky na vykouzlene sloupy? Díky za info
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to tam neznam tak doufam to neni moc do krovi nebo tak :) ok, 22 Luziny, diky
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: No tak bezva, tak ten čas vezmu za daný. Kdyby ti to nevyšlo, napiš mi SZ přes Discord, prosím. Obelisk je asi padesát metrů západně od metra. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: hele ale to bych mohl prijit! :-) Z Prahy odjizdim az rano. Ale zase se v utery vracim, takze bych se urcite stihnul zapojit i do kopani...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tenhle týden se nám to poněkud rozkližuje, nevím, jestli se sejdeme. Patrně dneska kolem desáté na Lužinách to vypadá - to je totiž můj jediný čas, kdy jsem ještě schopná se domluvit, tak se tam pokusím nahnat dašlí :-D Ale zase bys to měl hodně zadarmo, někdy ve středu nebo čtvrtek bys jenom vyfasoval souřadnice, vzhledem k aktuálním celkovým okolnostem. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: btw kdy ta vase skupina bere zlate vejce? se ted pred Vanocema na Vaclavaku nesejdeme, uz minulej tejden jsem kopani uplne vynechal, ze bych se treba prifaril... ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem dostal z bedny ten feromon bonus, tak jsem to zkusil, a hodilo to 32 potvor celkem, to jeste jde no
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem za 12 vajec dostala spell, zajásala jsem... Než jsem zjistila, že to je věž arkany, ne rift. No, dobře.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    SARGO: A co teprve přehlašování z účtu na účet na jednom telefonu, u Draconia v jednom mžiku, u Pokémonu/PTC se člověk musí zdržovat mazáním mezipaměti.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ta hra je tak neuvěřitelně přátelská! Měla jsem účet přes fb, ale přihlašování nebylo moc komfortní, tak jsem ho přendala na googlácký účet. A ono to prostě a jednoduše šlo. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja mam i pocit, ze mi schvalne ancient chodej jen maly vejce, ale na chozeni samy 10ky :-) coz me i odrazuje od kouzleni vlastniho portalu, kdyz bych musel vylejzat ven vickrat za den
    osklivy RNG asi no :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KLERIK: Tři minuty jsou v pohodě, to tam člověk prostepuje - ale ta půlhodina na dvouhodinovém vejci, to je vážně na ránu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam