• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    SARGO: A co teprve přehlašování z účtu na účet na jednom telefonu, u Draconia v jednom mžiku, u Pokémonu/PTC se člověk musí zdržovat mazáním mezipaměti.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ta hra je tak neuvěřitelně přátelská! Měla jsem účet přes fb, ale přihlašování nebylo moc komfortní, tak jsem ho přendala na googlácký účet. A ono to prostě a jednoduše šlo. :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja mam i pocit, ze mi schvalne ancient chodej jen maly vejce, ale na chozeni samy 10ky :-) coz me i odrazuje od kouzleni vlastniho portalu, kdyz bych musel vylejzat ven vickrat za den
    osklivy RNG asi no :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KLERIK: Tři minuty jsou v pohodě, to tam člověk prostepuje - ale ta půlhodina na dvouhodinovém vejci, to je vážně na ránu :-D
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Koukám všude stejný... To dělají naschvál...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    golden scarab funguje jak měl...

SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Šla s tou mojí na pivo. Na tom mém zbyla minuta. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    No ale pěkně mi to hraje na nervy teda. Mám quest vylíhnout 12 vajec, mám jich 11. Odpoledne jsem dala desetihodinový vejce dračici (jiný nebylo), neměla jsem od toho velký očekávání... A ona sedí, sedí, sedí... A v 9:56 se sebere a jde si. Uaaa!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Další update?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jako ja uz dostal i jen jednu bilou za odmenu, tak nevim no. Kdyby to byl artefakt za tisic coinu, jako je treba ten jak ti fixuje ty bonusy z Eyesight, tak mozna...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo ja vim ze si na to nekdo stezoval nekde, ale na redditu jsem to videl uz vysveleny. Je to lstivej zpusob jak te donutit kupovat feromony - stejne jako ten artefakt na dvoji kopani tydne vlastne podporuje prodej lopat... :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: Asi čtyři mám zatím, nebo pět. Samí vánoční, převážně srandovní :-)

EVILMIND: S tou vábničkou nevím, jestli je to malý rozdíl: tři souboje denně, to je až devět run, takže kouzlo navíc. To vůbec není tak marné.
    SARGO
    SARGO --- ---
    No tohle! Hele, co mi odpověděli na to, když jsem si postěžovala, že z truhly vypadl feromon a nic mi nepřišlo:

Hello,

These were not Pheromones, but a new tempotaty buff
    that boosts the effect of the Pheromones. To benefit from it, you need
    to use the Pheromones.

Best regards,
    Support team
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: jsem chytnul Snowyho random. Plus jsem videl nejaky dalsi pri wild utoku. Pocitam az budu doma tak zkusim Eyesight. Jinak vejce se určují až při hatchnutí, ne při sebrání, takže i z nich to může teď chodit.
    XSI
    XSI --- ---
    LUDEKTATA: Já už jich potkala několik, jen tak na ulici. A nějakou větev mi vyseděla dračice z desetihodinovýho vejce. V riftu jsem taky jeden stín co nevypadal povědomě zahlídla, ale tam se mi nechtělo.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Už jste potkali nějakého z těch nových? Já zatím na žádného nenarazil, to jsou tak vzácní nebo se ukrývají v Riftech (které tady okolo taky žádné nejsou)?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vábnička se určitě nevyplatí, to je desně malý rozdíl. Scarabeus jsem koukam špatně přečetl, ale v detailu je vysvětlený lépe, je to vlastně každý den 25 coinu, kdežto ta věc na 3 arény navíc je 18 coinu. Takže zítra vezmu Scarabeus, pokud funguje jak má, protože reálně mám pořád přes 20 arén, i přesto, že rudí šampioni zabrali už celé moje okolí.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To jsem zrovna chtěla zauvažovat, že bych si docela pořídila artefakt k Vánocům, ale vůbec nevím který :-D Expy jsem zavrhla hned, přesně jak říkáš, není to nijak zvlášť výhra. Dost by se mi líbila Vábnička na příšery, kdyby nebyla tak drahá, neb kouzlíme hodně a rádi :-D Méně zábavně, byť užitečně, vypadá Zlatý skarabeus. Asi to dopadne na Dračí srdce :-) K čemu je Pohár dobyvatele příšer netuším a ještě jsem se nějak nedostala k tomu to zkoumat, a až bude tepleji, ve skutečnosti bude Totem jasného vidění hodně fajn... to jsou dilemata! :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Trochu mam obavy s revivu, to byla vzdycky prvni vec, co jsem smazal kdyz doslo misto, a ted je dali do shopu, a nejak se mi jejich zasoba tenci, to by bylo nemile jestli budou pada min... Ale priznavam nemel jsem dlouho cas dat nejakej harvest s 30m bonusama z truhel apod, abych to zkusil, a healu mam ted tuny co padaji i full heal.

Jinak artefakty asi nebudu menit plan, a vezmu proste ten na plus 3 areny (mam na nej pozitri), a pak se uvidi, tech 50 procent expu navic jako vypada hodne lakave, ale na druhou stranu, ono tu zase neni takova vyhra byt moc vysokej level...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam