• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jupí já jou... Mám za 150 potvor dlouhé ruce!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: děkuji
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Jestli se ti ještě nikdo neozval tak pošli PM
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako úplně to nezmizelo, no. A dvojitý kameny mi teda neustále přebývají, když už dostanu candy tak mě nejmíň uráží dvojitej dust.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted jsem dostal za quest candy, tak to asi fakt jako uplne nezmizelo... :-( Kdyby to aspon byly ty na double stone, ty mi jediny furt dochazej.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Lidi je tu někdo hodný a schopný napsat vzkaz v aj? Nějak mi Google překlad nepřijde dobrý... Potřebuji si postěžovat na Draconius a poprosit o nápravu. Ja prostě mám nějaké špatné počítání chození vajíček i mazlíčka. Dcera dostala telefon k vánocům. Takže konečně reálné rozdíly a jako dnes procházka ona vyšla 5km vejce a km z druhého a já mám napočítano 100m... Nechápu to... Pokud se někdo najde moc děkuji
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Taky jsem teď měla zase po nějaké době, většinou z arkany.

    Myslíte, že když pět minut po probuzení už cpu vejce dračici, je to závislost, nebo dokud si nedávám budíka, tak dobrý? O:-)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako ani moc ne, skoro bych řekla naopak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nemate pocit, ze vyskakalo vic tech vanocnich potvor ted? jsem az doted chytil uplny prd, a dneska vecer sedim doma a uz 3 nove prirustky do bestiare...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: me se sice neco vratilo, ale co jsem dneska jel Plzenskou, tak je tam jedinej sampion, vsechno ostatni je ted neutralni - takze pohoda, mam 25 aren a tunu dalsich co ted muzu prubezne osazovat na dalku. At uz to bylo jednorazove reseni nebo nejaka nova vlastnost, jsem v pohode na hodne dlouho ted. Navic v Praze myslim furt funguje, ze kdyz nemas, tak vyjedes nahodne nekam busem/tram mimo svou oblast, a bleskove obsadis na dalku co potrebujes. Zatim teda, dokud nebude hrat vyrazne vic hracu, coz moc necekam, tak je myslim prisun max coinu zarucen i nadale.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: presne to jsem se dneska rozhodl ze ne :) 4 zbejvajici pole, a z toho 3 staveniste a posledni jsem ani nedokazal odhadnout jestli tam jde jit, takze jsem radsi vynechal
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Blbý staveniště.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak mám trochu dilema, no. Jako logicky to nedává smysl, ale nemít zlatý vejce dva týdny po sobě, to je fakt pokušení to zkusit... Blbý výstaviště.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To je psina, že se ptáš... :-D Teda :´-(
    XSI
    XSI --- ---
    Šli byste kopat vejce někam, kde byste věděli, že se na několik (2-6) polí nedostanete, ale víte, kde to je (blízko)?
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    SARGO: Zrovna teď mě Championi vyhodili z arény.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: vcera jsem si vsimnul, ze zmizeli dva co vidim z okna, ale uz jsem dva dny nevylezl z domu a hraju PoE tak nevim, jak vypada situace jinde... coz mi pripomina, nevim jestli to stihnu dneska (protoze tam urcite nechci jit za tmy), ale jestli ne, tak zejtra rano uz urcite konecne vyrazim kopat! :)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Ideální by dle mého bylo, kdyby Championi, kterým se nedostane žádné interakce, po týdnu zmizeli a nechali arénu prázdnou. Na frekventovaných místech by to akci oživilo a nedostupné nezabilo. :-))
    A vidíš, vidíš, to ti patří, nemáš si vymýšlet :-D :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Taky na to nemám úplně jednoznačnej názor.
    Mno, šla jsem si vyměnit quest na chytání lítacích potvor. Dostala jsem obsadit 10 knihoven. Uaaa, mám dvě a fakt nevim kde těch osm dalších nahrabu. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Holt jsem vylezla z baráku do mrazu a vskutku, kde včera byl, dnes již není. Takže mě nemusí mrzet, že jsem k němu nestačila doběhnout, abych ho ekologicky zlikvidovala :-D Ale nevím přesně, jestli jsem ráda nebo ne. Dost arén bylo špatně přístupných a ideálních na opakované obsazování z dálky. Ale jako herní prvek to bylo zajímavé. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam