• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to ne, prave ze diky tom, ze vetsinou za den obsadim tak tech 5 (protoze vic nemuzu), tak mi to pak i podobnym tempem mizi. Koukal jsem to mohl byt i tim, ze jsem se nekde pridaval k modrym sampionum, a jelikoz oni tam maji nejaky 3k+ tak jsem se pridal na posledni misto, tj. jsem taky prvni vypadnul no. To mi predtim nedoslo, takze na takovy areny priste kaslu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Chápu to dobře, že jako odměnu dostaneš vylepšení kouzla? Nebo nové kouzlo? Nebo jak to vůbec vypadá?

    EVILMIND: Hele ne. Není to spíš tím, že jsi prostě o víkendu víc řádil, tak ti to i víc naráz vypadalo? :-)) (V tom případě mě čeká vlna odpadků ve středu. :-))
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To bych klidně dala, ale dostat se k němu vůbec... Nah.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako jo, tak poslední týden mi přijde, že se mi vrací potvory nějak dřív než by musely, ale ničemu jsem to nepřikládala. Tipuju že bláznivej červenej to nebude, měla jsem zabráno v různých městech i státech a vracelo se to celkem rovnoměrně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: za posledni dve hodiny dalsich 5 mrtvejch. Jsem si ted nasadil ten artefakt co je drzi nazivu jeste o pul hodiny dyl (diky cemuz je videt kdo arenu zabral), tak uvidime. Ani nevim, co me bude stvat vic, jestli rozbity sampioni, nebo nejakej blaznivej cervenej co venku sundava jednu arenu za druhou... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: 20km na 1 candy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nemate pocit, ze to nejak vic umira v arenach ted? normalne vzdycky nahrazuju tak 3-4 areny kazdej den, coz je v pohode bez vynalozeni casu navic jen cestou do prace a zpet, ale ted za vikend jsem prisel postupne o 21 aren
    nemuzu to jako uplne hodit na sampiony, protoze si nejsem jisty kde to padlo, a minimalne prvni pulka byl nejakej najezd cervenych na centrum, ale stejne mi to prijde podezrele...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak jsem dostal prvni kouzlo na II. level, o hodinu delsi Blessing of Defence, kterej jako tezko nekdy pouziju... jsem docela zvedavej, kolik tech levelu je, protoze procentuelne jsou to hrozne male narustky i u tech pouzitelnych.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Kua, chci ho :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vypada jako hodne OP, to bude mi tak ke 4000 urcite :(

    SARGO
    SARGO --- ---
    Jestli se už dají kupovat i runy... tak fakt stačí jen sypat prachy a ležet na kanapi. Nu což, každému co jeho jest :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Podle me pokud si umis vykouzlit pilire, tak za 30 minut muzes nahuntit uplne snadno vsechno. Ja to delal pred 2 tydny a porad z toho ziju, kdyby nebyla takova kosa dojdu si znova. A mam v planu ted jit po tom artefaktu za 1000 coinu co ti pauzne bonusy z truhel nez skonci Eyesight, s tim to bude uplna parada. Dneska jsem konecne nasetril na Double ring, ted uz to bude sypat maximalne efektivne... :-)

    Ten event s kamenama jako neni uplne nezajimavej, dokonce si myslim, ze by to mohl byt dobrej harvest, protoze to vetsinou budou kameny co jsou za 5km. Akoratze na to absolutne nemam, ted jsem treba zase prohral s 6x3500, vsechno arcane, na to proste nebudu mit nikdy (pokud to nevim dopredu). Mit ale jednoho dobryho fire a jednoho earth, tak budu uvazovat ze na ten event koupim ty zapasy navic.
    XSI
    XSI --- ---
    To mi teda taky nepřijde jako pay2win, to bych teď víc nadávala kdyby se tam objevily potiony (kdyby tam nebyly od začátku samozřejmě). O ty mám mega nouzi a když to teď dává víc kamenů z p2p tak mi to přijde zajímavý. Runy leda kdyby mi nějaká akutně došla, jinak za to nemá smysl utrácet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak Odvedenec dostane nakonec odměnu - golden egg na levelu 21. Master nedostane za jednoho nic, takže buď je to ztraceno v překladu a potřebuješ dva odvedence na 1 draka, nebo je to rozbité. Info z redditu, já žádného odvedence nemám...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jo lidi na to nadavaji ze pay2win, me to jako neprijde - to je jako ze tam jsou bally, taky si to nikdy nekoupim ze jo
    XSI
    XSI --- ---
    V shopu se dají koupit runy!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    me posledni dobou chodi uplne prd, tak uvidime... kdyby to padalo nejak masivne tak bych mozna i za par coinu koupil vic tech boju na event, ale spis nedoufam :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    Pěkné! Včera mi v jediném boji přišly čtyři šutráky v celkové hodnotě šestnácti kilometrů, za mě dobrý. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Nový týdenní event do 16.2.:
    - dvakrát větší šance na soulstone v Duelu
    - o 20% snížena cena dodatečných duelů
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jeden stačí, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam