• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: I ty obžero! :-D :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ted mi padnul z trhuly artefakt +3% ke vsem expum, takze tocim sloupy za 51exp :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: naopak se snazim dat co nejvetsi, kdyz mam, krome sampion aren mam zatim vzdycky. I na tu vasi desitku na Luzinach jsem vcera prispel az nahoru, kdyz jsem tam sel pro raid na EX gymu... :-)
    Jinak ted treba mam zase 25/25, ale proste je videt, ze to vyzaduje vyrazne vic prace.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Běžně jo, ale ten co jsem zmiňovala že jsem dávala před půlnocí byl zrovna kousek, kde jsem dotrénovávala L1 arénu s championem a dala jsem si záležet, abych ho na CP přehodila.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jak vy to děláte... vrací se mi zcela běžným tempem, nic divokého :-) Nedáváte moc velký plevel, že by se třeba vraceli výrazně častěji ti nejslabší v aréně?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No od včerejška mi to teda masí hrozně, už se mi jich vrátilo asi dvanáct, někteří i z těch co jsem je dala do arén včera před půlnocí (hrající konkurenci nepředpokládám).
    SARGO
    SARGO --- ---
    Třicet vteřin je oblíbená taxa, o tolik se mi prodloužila Vodní věž. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Long Hands III přidává +4 hodiny. Takže je to lineární (2x +2). A buhvi jestli to vubec muze bejt 12. level aby to hodilo celej den treba... :-) Nicmene, ciste teoreticky neni celkem duvod to nijak omezovat max levelem.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: !! Šmarjá, kdyby to bylo aspoň o jedno protočení... to jsou vořeši :-))
    XSI
    XSI --- ---
    Pole hojnosti II je +30 sekund. Za 150 chycených potvor fakt worth it. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ne, bude taky trvat dele - tam je to obzvlaste k nicemu, protoze predem nevis, jak bude rift dlouho na miste, a lisit se to muze i v hodinach...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Hm. A při čarování riftu nebudeš mít jednu dračici, ale dvě? :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo, normalne ti to napise, ze jsi dostal kouzlo urovne II - kdyz se podivas do receptu, tak ted kazde kouzlo ma na konci nazvu rimskou jednicku, takze to se meni, a pak na konci popisu pribejva neco k tomu casu no. V podstate me to jako spis stve, protoze kdyz uz jsem vsechny kouzla mel, tak jsem mel vetsi sanci na snizeni casu aren nebo na coiny. Takhle budu dostavat nepodstatna vylepseni kouzel. Treba u vezi je to prej +30 sekund, coz realne znamena, ze nedostanes ani potvoru navic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: to ne, prave ze diky tom, ze vetsinou za den obsadim tak tech 5 (protoze vic nemuzu), tak mi to pak i podobnym tempem mizi. Koukal jsem to mohl byt i tim, ze jsem se nekde pridaval k modrym sampionum, a jelikoz oni tam maji nejaky 3k+ tak jsem se pridal na posledni misto, tj. jsem taky prvni vypadnul no. To mi predtim nedoslo, takze na takovy areny priste kaslu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Chápu to dobře, že jako odměnu dostaneš vylepšení kouzla? Nebo nové kouzlo? Nebo jak to vůbec vypadá?

    EVILMIND: Hele ne. Není to spíš tím, že jsi prostě o víkendu víc řádil, tak ti to i víc naráz vypadalo? :-)) (V tom případě mě čeká vlna odpadků ve středu. :-))
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To bych klidně dala, ale dostat se k němu vůbec... Nah.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako jo, tak poslední týden mi přijde, že se mi vrací potvory nějak dřív než by musely, ale ničemu jsem to nepřikládala. Tipuju že bláznivej červenej to nebude, měla jsem zabráno v různých městech i státech a vracelo se to celkem rovnoměrně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: za posledni dve hodiny dalsich 5 mrtvejch. Jsem si ted nasadil ten artefakt co je drzi nazivu jeste o pul hodiny dyl (diky cemuz je videt kdo arenu zabral), tak uvidime. Ani nevim, co me bude stvat vic, jestli rozbity sampioni, nebo nejakej blaznivej cervenej co venku sundava jednu arenu za druhou... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: 20km na 1 candy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nemate pocit, ze to nejak vic umira v arenach ted? normalne vzdycky nahrazuju tak 3-4 areny kazdej den, coz je v pohode bez vynalozeni casu navic jen cestou do prace a zpet, ale ted za vikend jsem prisel postupne o 21 aren
    nemuzu to jako uplne hodit na sampiony, protoze si nejsem jisty kde to padlo, a minimalne prvni pulka byl nejakej najezd cervenych na centrum, ale stejne mi to prijde podezrele...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam