• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

    Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tak tomu říkám dilema. Když ho koupím, přijde vzápětí ze Zlatého vejce. Když ho nekoupím, nikdy ho mít nebudu. Ale kupovat potvoru je ovšem děsné... takže se uvidí podle ceny. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Informace ze supportu jak to bude dál z Kingpeatem:
    - objeví se v shopu 1.6. jako jednorázový nákup (pro ty, co ho nemají z náborářského questu)
    - současně bude k mání mezi potvorami, které se mohou náhodně narodit ze zlatého vejce (tj. bude možné jich mít víc)
    - staty z vajec budou normálně random jako u všeho ostatního, ten ze shopu bude maxnutej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: za prsten mas +18 jistejch pokud mas vic jak 13 aren, za skarabeuse potrebujes mit 18 aren na totez (nicmene kdyz mas vic, tak dostanes vic). Takze pokud nemas spis k tem 25, tak bych asi sel do ringu.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak jsem našetřila na první artefakt. Chci spíš skarabeuse nebo prsten? Mívám běžně tak cca 15-20 arén.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: No jéje, úplně nás poznávám, přesně takhle drsňácky tam vypadáme - kdepak nějací napůl zmrzlí hejhulové - a ty světelné efekty, to je přesně ono. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Když už jsem byl na tom jejich youtube, tak jsem si uvědomil, že jsem vlastně asi neviděl nikdy tu jejich původní reklamu - hlavně ta druhá půlka, jak kouzlí ten portál společně, přesně takhle to vypadá při našem sobotních obelisk/longhands kouzlení, že jo Daioni! :-)

    Draconius GO: Catch a Dragon!
    https://www.youtube.com/watch?v=De6Y8hxC3yQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: to jsou ty rozhovory s hraci, jak jsme se tam hlasili a nevybrali nas... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Zrovna mi padnul Kingpeat stone z duelu, takze padaj :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KLERIK: ne, ocarovanej sloup mam uplne mimo dosah (vejce), ale ta sance proste bude mala
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Tím "1x"myslím jeden sloup na každé hned u baráku
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Zdravím... Dostal už jste někdo z očarovaného sloupu ten slibovaný zrak /kameny? Já teda ještě vůbec nic a mám už na sloupech natočeno docela dost(1x vajíčka ;1x lahvičky) ...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw neprijemne zjisteni, kdyz mate artefakt na +minuty ktere arena drzi po zniceni, tak to pro tu uz znicenou arenu plati, i pokud si ho sundate - mi tam takhle tikal zrovna kdyz jsem stal u jineho, a proste sem ho musel nechat neutralni... :-( to asi fakt nebudu nosit vubec, protoze tahle situace je mnohem pravdepodobnejsi, nez ta, kdy se ten item hodi, tj. ze by se to zrovna trefilo do doby, kdy chci vybirat
    SARGO
    SARGO --- ---
    Smaugr, konečně se mi vylíhnul! Jupijou :-D Zápis jsem měla, díky slaboučkému wild, a konečně jsem se dočkala i plnohodného do boje :-)

    Ale teda mrzí mě, že jsem si neudělala screen, mělo mi proběhnout 1212,12 km, ale samozřejmě jsem to na těch posledních pár metrů zapomněla... :-))

    EVILMIND: Ten se ale zrovna docela ochotně líhne z vajec :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: no me dosly runy, tak si ted rifty carovat nemuzu, jsem mel dohromady asi 200 run na zacatku, po te serii sloupu mam od kazdyho tak dve :-) Ale zrovna dneska mi tu hodna hra udelala rift aspon se 2 sloupama a navic tam byl boogeyman, kteryho jsem nemel - kterej mimochodem je uplne absurdni na evolve, stoji asi 400, to by clovek sbiral rok.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    dobre dekuju
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ZABAKA: das menu Magie, postavit Oltar (to je zadarmo), do nej nejake kouzlo co chces posilat. Pak se oltar objevi na mape, i pro ostatni hrace pokud jsi dal Share, a kazdej ho naklikne a prida do nej runy. Kdyz jsou tam runy vsechny, tak majitel oltare kouzlo zakouzli. Dalsi kouzla krome toho zakladniho dostavas za plneni daily questu
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To už jsem dloooouho nepotřebovala... jak si čaruju rifty, dostatečně často mi vyjdou sloupy u domu, abych si nahamounila :-))

    ZABAKA: V menu vlezeš do "Magie" a máš tam dvě věci: Oltář (s přehledem získaných run) a Recepty. V receptech vidíš, co všechno si můžeš vyčarovat. Dar zlatého draka má každý hned na začáku. Vykouzlíš oltář, dosázíš do něj - sám nebo s někým - patřičné runy, aktivuješ. Protože si toho jedna osoba nevšimla, raději dodám, že runy můžeš (jenom slabší za silnější) za sebe směňovat kliknutím na Přetvořit. :-)
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    EVILMIND: ty kouzla jsem jeste poradne nepochopil. nechci se tady moc ptat na uplny banality ale jak se delaj ty kouzla? :D :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ZABAKA: hra obsahuje moznosti, ktery ocekava, ze budou lidi pouzivat - predevsim to kouzlo, co umi kazdej od zacatku, ze vytocis dvakrat vic veci ze sloupu. Idealne ho vzit kdyz jeste predtim vezmes z truhly +2 itemy.
    Na zacatku to muze byt tezke, ale treba ted mi staci 30 minut jednou za dva tydny a v klidu z toho pak ziju, kdyz tech 30 minut clovek nacasuje fakt aby to bylo efektivni.
    SARGO
    SARGO --- ---
    ZABAKA: Copak se ti děje za nepravosti? :-D Málo sfér? Inu... chodit. Točit. :-D
    Zvětšit bag, najít si dobré místo, zakouzlit na sebe dvojité vytáčení...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam