text co jsem psal na facebook - zatim to zkoumam, jeste jsem nicemu resist nepridal protoze to jako chce divne veci... :-) zkoumejte
------------------------
V Play už je ke stažení verze 1.8! Zatím není na webu plný changelog, ale jsou tu tři podstatné věci:
- globální a lokální ranking, takže se budete moci přímo ve hře porovnat s ostatními hráči, podle všeho. Objeví se ve hře až si dostatek hráčů stáhne novou verzí, podle vývojářů asi zítra.
- možnost zvedat level potvor až na 43. level. Což se zřejmě bude týkat naprostého minima hráčů (předpokládám těch na lvl 40, protože já tu nevidím nic), nicméně samotný nápad, že se nebude zvyšovat max level hráče, ale jednotlivých potvor, by si zasloužil ukradnout od Nianticu... :-)
- možnost zvyšovat resist konkrétních potvor tím, že jim "obětujete" nepotřebné potvory patřičného náhodně (?) vybraného elementu. Jako... je to dobrý nápad, ale už teď jsou boje v DraGo koncipovány tak, že vám stačí hýčkat si jen vybranou šestici. Všechno ostatní je max jako stafáž do arén. A tohle tu situaci, která není příliš motivující v ohledu chytání nových potvor, IMHO jen víc zakonzervuje. Tlačítko pro zvýšení resistu najdete na kartě potvory úplně dole, a rychle tak zjistíte, že jsou tu nějaká omezení, tj. nenacpete tam nějaké slabé potvory, co jinak běžně vyhazujete.